Şimdi Ara

Iphone 4 Maceraları -1 Kırık Ön Cam Nasıl Değiştirilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: john c

quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

anlatım için çok teşekkür ederim dün gece maalesef bende ekranı kırdım ve yapabileceğimide pek sanmıyorum ayrıca yine foruma konu açtım aynını burayada yazıyorum;

Arkadaslar sabaha karşı canım karadeniz manzarası izlerken ve bu eşsiz manzarayı resimlendireyim derken telefon elimden kaymak suretiyle 4-5 metre yüksekten kayalıklara düştü. gittim aldım herseyi sorunsuz çalışıyor camının çatlaması dışında. Ve şu anda bu kırık camlı iPhone 4 den yazıyorum. Hatta oyunlara girip baktım hersey sorunsuz sapasağlam ekrandaki ekran koruyucu olmazsa camlar dağılcak gibi ekran şişmiş. Şimdi burda dıştaki cammı kırılmış? dokunmatiğinde en ufak sorun olmaksızın çalışıyor şimdi bana ne gerekli ? nerden temin edebilirim ve ne kadar mal olur ? Lütfen acil yardım..??!!

buyrun ekranın hali;
     Iphone 4 Maceraları -1 Kırık Ön Cam Nasıl Değiştirilir?

ne yaparken kırdığımı merak edenler için;

giresun'a selam olsun

Eyw :)

• Güzel ve çok çok faydalı bir konu olmuş. Teşekkürler.
    Benim de benzer tecrübem oldu. iPhone 1. jenerasyon dışında diğer tüm versionların tamiri çok eğlenceli diyebilirim, kocaman iri parmaklar olsa dahi ;). Ama siz siz olun, 1. jenerasyon için 2 kere düşünün:D. Bu arada değiştireceğiniz her şey için orjinal parça kullanmayı sakın unutmayın.
  • Garantisiz iphone 4 sahibi olarak, çok değerli paylaşım için teşekkür ederim.
    Takibe eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.