Şimdi Ara

İphone 4 Mesaj gönderme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yurtdışından sim kilitsiz iphone 4 5.1 versiyonlu telefon geldi dün. Arama yapmamda bi problem yok . Ama Normal mesaj gönderemiyorum. Ayarlardan mesajlara baktigimda imessage etkinlestiriliyor yaziyor.facetime ayarlarina baktığımda ise orada yurtdışı numarası görünüyor.bu problemi nasil halledebiliriz bilen varmi?

• Ayarlar/Telefon/Numaram kısmında başka bi numara yazıyordu.kendi numaram olarak degistirdim ama hala imessage ve facetime'in oldugu sayfalarda yurt disi numarasi var. donuk bi sekilde ustune tiklanmiyor ve doğrulanıyor yaziyor.Dolayisiyla normal mesaj bile atamiyorum ve facetime ve imessage da etkinlesmiyor
  • Bileniniz yokmu beyler yaa
  • restore et telefonu yeni iphone olarak tanit itunes a sanirim bi miktar kullanilmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

restore et telefonu yeni iphone olarak tanit itunes a sanirim bi miktar kullanilmis olabilir

+1907 aynen restore ve yeni iPhone olarak tanıtmak
  • kullandigim hat avea.http://www.unlockit.co.nz/ sitesinden yapsak cozulurmu acaba? benim surum zaten 5.1 itunestan nasil restore yapicam simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryil

kullandigim hat avea.http://www.unlockit.co.nz/ sitesinden yapsak cozulurmu acaba? benim surum zaten 5.1 itunestan nasil restore yapicam simdi?

Geri yükleye tıklayın ve onaylayın ilk önce yazilimi indirecek sonra yükleyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaj Gönderme Sorunu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonuntemiz bi sekilde restore ettim. Ama normal mesaj yine gonderemiyorum. Hattim avea . Boyle bi olay olurmu yaaa saka gibi kafayi yicem

• quote:

Telefonuntemiz bi sekilde restore ettim. Ama normal mesaj yine gonderemiyorum. Hattim avea . Boyle bi olay olurmu yaaa saka gibi kafayi yicem

Microsim alın simkartta sorun vardır belli
  • Sinyal geliyo. Arama yapabiliyorum. Mesajda geliyo. Ama mesaj gonderemiyorum

• quote:

Sinyal geliyo. Arama yapabiliyorum. Mesajda geliyo. Ama mesaj gonderemiyorum

Değiştirin bence ne olur ne olmaz. Vodafone micro sim'i ücretsiz veriyor(faturali hatlara) aveada ücretsiz mı bilmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.