Şimdi Ara

İphone 4 mü Galaxy s2 mi almalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolaygelsin. Telefon alacağım ortalama 1000 lira bütçem var fakat kararsız kaldım. İphone 4Samsung Galaxy S2 mi alsam acaba. Galaxy S2 geçiyor içimden 8mp olması ve özellik bakımından daha kapsamlı olması dolayısıyla. Birde cihazlar kapalı kutu 1 yıl yurtdışı garantili, ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yorumlarınızı bekliyorum.

• özelliklerini söyleyip millete hava atmak istiyorsan sgs2 al.

telefon kalitesi,yazılım desteği, appstore, stabilite vb fonksiyonları istiyorsan ip4 al

• Plastik kasa için s2 al, geri kalan her şey için 4 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 23 Şubat 2012; 23:07:35 >
  • 4 al
  • Her türlü S II al
  • s2 yerine 3gs bile alabilirsin i phone olsun das tan olsun
  • Peki yurtdışı cihaz almak sizce mantıklı mı? Yoksa 3gs alıp Türkiye garantili mi almalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi bitmediniz ya

http://forum.donanimhaber.com/m_48707874/tm.htm

quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 23 Şubat 2012; 23:27:57 >
  • Bi bitmedinizmi diyen beyefendi; soru soran insanlar bitse forumun amaci ne. Hem size ne oluyor ne hakla kabalasip arkadasin isine karisiyorsunuz. Banlanmicami bilsem dahada kizacam
  • Arkadaşım alacağın telefonun değil, işletim sisteminin özelliklerine odaklan bence. + olarak konuyu Apple forumlarında açarsan objektif olmaz karşılaştırma.

GS II alırsan olacakları söyleyim. Harika arayüzün olacak, telefonun herşeyinden memnun kalacaksın. Fakat örnek veriyorum uygulama yüklemek istediğinde aradığın herşey olmayabilir Android Market'te. Uygulamaları bedava, o yönden + alır Andoid. Fakat uygulamalar iOS'da paralı olduğu için orada tabiri yerindeyse yığınla uygulama var Android'e göre. Buradan da - yi yer Android. Uygulama kıtlığı özetle.

iPhone alırsan, dokunmatik performansını tatmin etmeyecek insan yok bence dünyada. İyi takip edersen, çoğu uygulamayı paralı almak yerine bedava indirebilirsin iOS'da. Fakat bluetooth,arayüzü özelleştirme gibi özelliklerden yoksun, jailbreak yapmadığın sürece.

2 Telefonun web,kamera performanslarını karşılaştırma. Aralarında mili saniyeler oynar, kamera da hangisi üstün bilinmez bu. Çünkü iPhone daha doğal renklere sahip. Kişisel yani bu. Bazıları Samsung daha güzel der, bazıları Apple.

• bak ben iphone 4 kullanıcısıydım ama galaxy s2 varken kafanda gidip iphone 4 almak bana mantıklı gelmiyor. her konudan müthiş bi performansı var cihazın. ama paran varsa s2'de değil 4s al çünkü rakibi yok şuan piyasada emin ol. bende 4s'e geciyorum inşallah bu haftasonu amcam sağolsun 4s olmasa galaxy s2 al derdım hiç tereddütsüz amcama. bana sorarsan böyle. çünkü ben herşeyi yaptım i4le jaılbreakte yaptım telefon kafayı yedı stabılızasyon dıye bısı kalmadı cıhazda. bugun 4s aldım elıme jaılbreaklı daglar kadar fark war performans olarak. 4s alamıorsan kesınlıkle s2 al dıyorum tekrardan.
  • 4s > S2 > 4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

4s > S2 > 4.

kesinlikle katılıyorum şu sıralamaya.
  • ALINTIDIR

4. her ikisinide kullanmış biri olarak bunları yazmama neden olmuş
    karşılaştırmadır. ilk önce neden her ikisinide kullandığımı anlatıyım, iphone 4'ümü takas yapmak
    istedim bu cihazla bir arkadaşta vardı dedik ki eğer ikimizde cihazlara alışırsak
    devamlı kullanırız, çünkü ben 2g den beri iphone serisi kullanmış biriyim
    arkadaşım ise android cihazlar kullanmış biri. neyse biz cihazları değiştirdik, ilk önce deneyimlerimi aktarayım sonra sonucu
    yazıcam. tasarım: hafiflikmiş,incelikmiş falan bir kenara sgs2 gerçekten ekrandan dolayı
    büyük bir telefon ancak kullanım açısından zorluğu abartıldığı kadar yok ama tek
    elle kullanmak için parmaklarınızın uzun olması gerekli.hafiflik ve incelikte
    telefona biraz oyuncak havası katmıyor değil(çevremden aldığım ilk tepki buydu
    mesela). i4'e gelince sgs2'ye göre daha ağır ve oturaklı bir telefon tasarımını
    zaten bana göre tartışmaya gerek yok çünkü dünyanın en iyi tasarımına sahip bir cihaz kendisi.
    sgs2;10/8,5 i4;10/9,5 yazılım:bir tarafta apple'ın dokundurtmadığı ancak hackerlar sayesinde
    dokunulan ios var bir tarafta ise rahatça kişiselleştirilebilen ve üzerinde
    oynanabilen android var. androidi elime aldığımda yıllarca ios kullanmış biri
    olarak karışık bulmadım değil ama alışılmaz diyede bir kural yok, ios'a göre
    stabil değil rom yükle kernel yükle yok bilmemne yükle derdi bulunmakta ve
    bunlarla uğraşırsanız iki günde yaz cihazın içine eder koyarsınız yada kafanızın.ios ise ne kadar kısıtlansada basitliği ve çalışma stabilliği ile yedekle
    +yazılım yükle+jailbreak yap kombinasyonuyla androidi sağ şeritte
    bırakıyor.androidde kolayca yaptığınız kişiselleştirmeyi elbet jb ile ios'tada bir
    şekilde yapıyorsunuz ancak android kadar kolay kişiselleşen bir yazılım değil
    tabi basitliğide bundan dolayı öne çıkmakta ios'un. apple store ve anroid market
    konusuna gelirsek şu bir gerçekki anroid marketin apple store kolaylığını ve herşeyin ilk iphone'a uyulama çıkarmasını yakalaması için bayaa bir ekmek
    yemesi gerek.
    sgs2;10/7 i4;10/8,5 donanım:ekran olarak birisinde amoled birisinde retina ekran kullanılmış, ancak
    ikisininde artıları var şöyleki;sgs2 ekranı büyük ve renk canlılığı açısından i4
    ekranı ise net ve gözü yormama açısından ilerdeler.kameralara gelirsek eğer i4
    kamerası video çekimi,foto çekimi olarak sgs2'nin kamerasından geride
    kalıyor.ses kalitesi açısından i4 sgs2'yi bayaa bir geride bırakıyor çünkü şöyle bir
    örnek vereyim "telefonumu değiştirdiğimi bilmeyen kız arkadaşım sgs2'yi kullandığım gün sesin bu sabahtan beri çok kısık ve boğuk geliyor net değil"
    demişti ve hoparlör,kulaklık çıkışı olarak i4 bir ipod tarzında kalitesi olduğundan
    sgs2'yi geçiyor.
    sgs2;10/8,5 i4;10/8 batarya:iki cihazda batarya konusunda dertli çünkü iki cihaz yazılım,donanım
    olarak bayaa bir yüklü oyun,uygulama,internet derken batarya sömürülüyor,ancak
    ben i4 kullanırken sadece iphone'un bu konudan başı ağrıyor sanırdım ama
    sgs2'deki durum ondanda betermiş. normalde
    müzik,internet,konuşma,mesajlaşma olarak iphone 1 ile 1,5 gün arası
    gitmekteydi sgs2 ise 1 gün ancak dayanabilmekte sanırım ekranın büyüklüğü,renk doygunluğu ve androidin daha animasyonel olmasından dolayıdır
    diyorum.
    sgs2;10/6 i4;10/7 cihaz hızı: sgs2'de çift çekirdek 1gb ram androide yeterli koşulda hazırlanmış ve
    androidi i4'e kurmaya kalksanız hayatta o işlemci ve ram hızıyla kaldırmaz
    ancak i4 işlemci ve ram hızıda ios yazılımı için yeterli düzeyde.
    sgs2;10/8 i4;10/8 internet hızı: bu konuda i4 sgs2'nin eline su dökemez sgs2 flaş destekli web
    sayfalarını bile harika hızda görüntülemekte ama sgs2'nin wifi hızı i4'e göre daha
    düşük, i4'te 3g açıp kapatma pratik olduğu halde sgs2'de bu böyle değil gsm
    şebeke değişimi ile kapanabilmekte.sonuç olarak internet flaş destekli olmasın
    bir çok sitenin uygulamaları menümde olsun diyorsanız i4 eğer bunun tam aksine
    tam boyut internet sayfasına giriyim flaş desteklide olsun diyorsanız sgs2 tercihiniz olur.
    sgs2;10/9 i4;10/7 sonuç: iki günlük sgs2 maceram arkadaşa ben cihazımı geri takdim alıyım
    dememle son buldu açıkcası i4 kadar sgs2 ilgimi çekmedi, ama tabi arkadaşım
    buna pek sevinmiş gibi değildi, yani bana göre iphone kendisi dışında hiçbir
    cihaza tercih edilmez... ortalama puan samsung galaxy s2 ; 7,8 iphone4 ; 8 edit: aşırı apple fanı falan değilim 2g'den beri kullanıyor olabilirim ancak ne
    gördüysem onu yazdım ayrıca istesem diğerleri gibi hiç sgs2 elime bile almadan
    sallayabilirdim.

• Galaxy S2 alsam daha iyi olacak. Ekran boyutu özellik ve birçok açıdan daha uygun gibi. Şu kılıfta telefona iyi gider galiba, orijinal kılıfıymış.

İphone 4 mü Galaxy s2 mi almalı?
  • Galaxy s2 tabiki ama ios çok başka ya :D
  • arkadaslar konu biteli cok olmus galiba ama ben 3gs kullaniyorum sıkıntım çok. mesela bluetooth kulaklik harici işe yaramiyor,resimleri herhangi bir klasöre kopyaliyamiyorum,görüntülü görüşme yok,hiç özgür diil kişiselleştirmek bi kenara dursun apple ne derse o olur müzik veya bideo indirip izleme sansida videolar müzikler klasörüne gelmedigi gibi belki applestorede müzik varsa oraya inebilir ordada ne bulursun ki
    bu s2dede böle sorunlar varmi????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.