Şimdi Ara

iphone 4 mü htc sensation mu almalıyım?? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone birçok seyi kısıtlıyor android oyle degl hangısını almalıyım

• Hic düşünme sensation al kardeşim..verdiğin paranın hakkini sonuna kadar alırsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Hic düşünme sensation al kardeşim..verdiğin paranın hakkini sonuna kadar alırsın..

Katılıyorum. Yani Apple tabletlerde 10numara fakat, cep telefonlarında hem donanımsal hemde yazılımsal olarak HTC ve Samsungu üstün görüyorum. Özellikle ben Amerikadayım ve burda HTC Evo 3D çıktı. Gerçekten olağanüstü bir olay 3D telefon çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makele

iphone birçok seyi kısıtlıyor android oyle degl hangısını almalıyım

Kendi sorunuzun cevabini vermissiniz aslinda,android alirsaniz daha iyi olur gibime geliyor cunku gercekten ios kisitlama yapiyor
  • sana yardım edeyim aşağıdaki konuya bir göz at

http://forum.donanimhaber.com/m_51083261/tm.htm
  • Bence kesinlikle iphone. JB yaparsan herhangi bir kısıtlama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 28 Temmuz 2011; 9:59:55 >
  • Al bir iPhone,bak keyfine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem iOS kısıtlı diyorsun niye başlık acıyorsun kısıtlı falan değil kardesim nasıl kullandığına bağlı. Valla ben 1 yıl olacak yakında daha beni kisitlayan bir şeyle karşılaşmadım. Nasıl kullandığına ve beklentine göre değişir. Yap JB kurtul kısıtlama denilen seylerden. Ama bu saatten sonra iphone4 alınmaz. Piyasada iPhone dan sonra alınabilecek en iyi marka HTC. Özellikle samsungdan uzak dur.
  • iphone'un adi htc'nin tadi var :)
  • Şu anda ben de aynı sorunu yaşıyorum iphone 4 yada htc sensation arasında kalmış durumdayım ve karar veremiyorum bir de iphone 5 söylentisi çıktı acaba biraz daha beklemek daha mı doğru olur.
  • Kısıtlama felan yok milletin gazına gelme. JB denen olay var yap ve keyfini sür. Androide düzgün uygulama göremedim daha hep böyle bedava dolu.Bedava olunca, çok özensiz basit oluyor o hoş olmuyor.Temiz iphone al ilaçlı uygulamaları indirirsin ve kullanırsın şimdi burada telif hakları savunucuları türer hemen..
  • sensation mantıklıdır. en nihayetinde iphone 4 çıkalı çok zaman oldu ve yakında iphone 5 geliyor.

sense arayüzüde çok güzel ayrıca. iphone da sadece iconlara bakarsın.

jb ile kısıtlama kalkar ancak 2 adet widget koymaya kalk (fazla widget yok zaten) telefon çok kasmaya başlar.

uzun süredir iphone kullanıyorum hiçbir tema görmedimki hem widgetlı olsun hemde telefonu kasmasın.

sonuç olarak sensation mantıklı. Ancak sgs2 de mantıklı olabilir, yabancı incelemelerde ekran kalitesinin superamoled+ kadar iyi olmadığı söyleniyor.

tabi çok oyuncuyum derseniz ip4 daha alınabilir, sonuçta androidde appstoreda olduğu kadar oyun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 28 Temmuz 2011; 14:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kısıtlama felan yok milletin gazına gelme. JB denen olay var yap ve keyfini sür. Androide düzgün uygulama göremedim daha hep böyle bedava dolu.Bedava olunca, çok özensiz basit oluyor o hoş olmuyor.Temiz iphone al ilaçlı uygulamaları indirirsin ve kullanırsın şimdi burada telif hakları savunucuları türer hemen..

+1
    Bu forum gazıyla daha önce samsung omnia almıştım..Kağıt üstünde her şey dört dörtlüktü o zaman omnia iphonedan üstündü ama kullanmaya başlayınca dediği şeylerin biri bile doğru dürüst çalışmıyordu..Sürekli rom yükle format at..İnternette bir sayfaya girmek kaydırmak özel gayret istiyor..Müzik çalma video seyretme rezalet..vs.vs.. Sürekli omnia da yeni rom çıkıcak düzelcek yeni bilmemne eklencekle bir senem geçti..
    Şimdi ip 4 kullanıyorum HTC Galaxy hepsini de inceledim denedim..İp 4 Orta donanımlı Merdeces ise diğerleri full+full çin malı çakma arabalar gibi..
    İp 4 e güncelleme çıkıyor doğru dürüst yapan yok..Millet hala 3-4 sürüm önceyi gayet memnun kullanıyor..
    Benim ip 4 iki gün önce denize düştü dün gidip düşünmeden yenisini aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kısıtlama felan yok milletin gazına gelme. JB denen olay var yap ve keyfini sür. Androide düzgün uygulama göremedim daha hep böyle bedava dolu.Bedava olunca, çok özensiz basit oluyor o hoş olmuyor.Temiz iphone al ilaçlı uygulamaları indirirsin ve kullanırsın şimdi burada telif hakları savunucuları türer hemen..

+1
    Bu forum gazıyla daha önce samsung omnia almıştım..Kağıt üstünde her şey dört dörtlüktü o zaman omnia iphonedan üstündü ama kullanmaya başlayınca dediği şeylerin biri bile doğru dürüst çalışmıyordu..Sürekli rom yükle format at..İnternette bir sayfaya girmek kaydırmak özel gayret istiyor..Müzik çalma video seyretme rezalet..vs.vs.. Sürekli omnia da yeni rom çıkıcak düzelcek yeni bilmemne eklencekle bir senem geçti..
    Şimdi ip 4 kullanıyorum HTC Galaxy hepsini de inceledim denedim..İp 4 Orta donanımlı Merdeces ise diğerleri full+full çin malı çakma arabalar gibi..
    İp 4 e güncelleme çıkıyor doğru dürüst yapan yok..Millet hala 3-4 sürüm önceyi gayet memnun kullanıyor..
    Benim ip 4 iki gün önce denize düştü dün gidip düşünmeden yenisini aldım..

Aynen katılıyorum, benzetmeni de oldukca begendim. Yalnız Samsung'a haksızlık yapmayalım, o eski halinden eser yok simdi.

---------------------------------

Yakın zamanda yenisi gelecek olmasa iPhone derdim ama su an HTC daha mantıklı geliyor, SGS2 de dusunebilirsin.

• quote:

iPhone al, çünkü o kısıtlıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

Bence kesinlikle iphone. JB yaparsan herhangi bir kısıtlama yok.

+1 ama 1-1.5 aya yeni iphone çıkacak öylede birşey var.
  • quote:

O zaman android alın. Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Yok hayır, ben ısrarla kısıtlı iphone ile özgür android fikirleri alayım diyorsanız buraya:

http://forum.donanimhaber.com/m_48707874/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48707874
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.