Şimdi Ara

iphone 4 mü ? iphone 4S mi ? yada Sgs sII satılıp ne alınmalı ?(iPhone 4S Alındı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba en son babam için tavsiye istemiştim sizlerden sayenizde se hazel aldık o çok memnun halinden, fakat ben şu sıralar pek memnun değilim açıkçası, bir kaç haftadır sgs sII ile yaşadığım resetlenme resetlendikten sonra bir türlü kendine gelememe gibi nedenlere dün akşamda yine şarjı bitip kapandıgında ve açmaya çalıştıgımda aynı tepkiyi vermesi ve ek olarak arama geldiğinde çalmaması ve arama yapamama gibi problemlerle karşılaşmam nedeniyle çok sıkıldım ve satmak istiyorum

bu sorunları çözümü var elbet telefonu sıfırlayınca düzeliyor ama kurduğunuz o kadar oyun ve uygulama da heba olmuş olacak ve ben her sıfırlamadan sonra tekrar oyun&uygulama kurup telefonu aynı şekilde dolduracağım yine bu tarz sorunlar ortaya çıkacak bir çeşit kısır döngüye girmiş oluyoruz :)

sgs sII kesinlikle kötü bir telefon değil ama bana dayanamayacak gibi gözüküyor birde androidin çok stabil bir işletim sistemi olduğunu düşünmüyorum ve benim en önem verdiğim şey telefonlarda ne kadar stabil olduğudur neyse çok uzattım sanırım özetle s2 ile yollarımı ayırmaya hazırlanıyorum

önümde üç ihtimal var

iphone 4

iphone 4S

yada son olarak Sgs sII yi fazla hırpalama onunla devam et mi dersiniz

Teşekkürler

iyi forumlar...

------------------------------------

16.04.2012 itibariyle güncel

Arkadaşlar yarına kadar, siyah 32GB iphone 4 ile beyaz 16GB iphone 4S arasında bir karar vermem lazım 4s'e dair kafamdaki tek soru işareti 16GB yetecek mi acaba dır birde babama 4s'te şebeke problemi var deyip duruyorlarmış ben şebeke problemini ip4'te olduğunu biliyorum 4s'te herhangi bir problem olmaması lazım,onun haricinde sizlerde zaten 4s almaya bak diyorsunuz
    --------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Nisan 2012; 15:15:03 >

• Hirpalama devam et,ayfondan güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Hirpalama devam et,ayfondan güzel telefon
    4s al
  • quote:

Orijinalden alıntı: noblelion

4s al

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iphone 4 ile 4s arasında kayda değer çok fark var mı keşke 4s alsaydım diyeceğim

iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Arkadaşlar iphone 4 ile 4s arasında kayda değer çok fark var mı keşke 4s alsaydım diyeceğim

iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Çift çekirdek daha iyi bir kamera farkları bu yazılımsal olarak zaten iki cihazda benim bildiğim son sürümü kullanıyor ios'ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Çift çekirdek daha iyi bir kamera farkları bu yazılımsal olarak zaten iki cihazda benim bildiğim son sürümü kullanıyor ios'ta

Alıntıları Göster
    Şuan ibre ip4'ten yana ama uygun bir 4s bulursam değerlendiririm tabi,bu arada s2 nin ilanını da vermiş bulunuyorum an itibariyle
  • quote:

Şuan ibre ip4'ten yana ama uygun bir 4s bulursam değerlendiririm tabi,bu arada s2 nin ilanını da vermiş bulunuyorum an itibariyle

Alıntıları Göster
    4 al. 4 yeter fazladan para veremeyecekseniz. galaxy nexus kullanıyorum, arada çıldırıyor telefon. geçende de kapandı ve açarken açılma animasyonunda takıldı kaldı. açamadım yani telefonu. bütün gün uğraşıp, her şeyi sildikten vesaireden sonra çözdüm. iphone'un böyle bir hata vermesi çok çok daha düşük ihtimal ki yıllardır ipod touch kullanırım, sorununu görmedim daha. ama şu da var ki ele iphone alınca ekranı artık çok çok küçük geliyor. böyle 4 inç ve üzeri ekranlı, biraz da temasıyla oynanabilen, kişileştirmeye daha açık bir iphone çıksa tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

4 al. 4 yeter fazladan para veremeyecekseniz. galaxy nexus kullanıyorum, arada çıldırıyor telefon. geçende de kapandı ve açarken açılma animasyonunda takıldı kaldı. açamadım yani telefonu. bütün gün uğraşıp, her şeyi sildikten vesaireden sonra çözdüm. iphone'un böyle bir hata vermesi çok çok daha düşük ihtimal ki yıllardır ipod touch kullanırım, sorununu görmedim daha. ama şu da var ki ele iphone alınca ekranı artık çok çok küçük geliyor. böyle 4 inç ve üzeri ekranlı, biraz da temasıyla oynanabilen, kişileştirmeye daha açık bir iphone çıksa tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 3 aydır android kullanıyorum stabil olma konusunda gerçekten sıkıntılı bir işletim sistemi olduğunu tecrübe ettim bana o konuda nokia e90'ımı arattı diyebilirim, bende factory reset yaparak çözdüm sorunumu öyle oluncada bütün bilgiler gitti haliyle, ekran konusunda haklısınız 4.3" den 3.5" e geçiş biraz sıkıntılı olacak ama alışacağız bir şekilde, büyük ekran konusunda da iphone 5'ten umutluyum ben, bakalım ip4 alırsam ip5'te büyük ekranlı çıkarsa eğer uzun bir süre kullanılacak telefon olur

• quote:

Yaklaşık 3 aydır android kullanıyorum stabil olma konusunda gerçekten sıkıntılı bir işletim sistemi olduğunu tecrübe ettim bana o konuda nokia e90'ımı arattı diyebilirim, bende factory reset yaparak çözdüm sorunumu öyle oluncada bütün bilgiler gitti haliyle, ekran konusunda haklısınız 4.3" den 3.5" e geçiş biraz sıkıntılı olacak ama alışacağız bir şekilde, büyük ekran konusunda da iphone 5'ten umutluyum ben, bakalım ip4 alırsam ip5'te büyük ekranlı çıkarsa eğer uzun bir süre kullanılacak telefon olur

Alıntıları Göster
    Ben SGS 2 ile çok mutluyum.Büyük ekranı sayesinde oyunlar daha rahat oynanıyor ve film izlemek çok zevkli bir hal alıyor.Şahsen SGS 2 satacak olsaydım gidip İphone 4 almazdım.Çünkü İphone 4S varken alınmaz.İphone stabil işletim sistemi sunar ama eksikliklerini biliyorsundur.Sağdan soldan duyduğuma göre üziği öyle sürükle bırak şeklinde direk atamazsın.Bluetooth ile dosya paylaşamazsın.Ayrıca anten sorunu vardı diye biliyorum.
    İphone 4 dediğim gibi çok stabil işletim sistemi sunabilir ama fiyat farkı çok.İphone 4S fiyatına 2x SGS 2 alınıyordu galiba.Benim gibi telefonu çok kullanan birisiysen Motorola'nın yeni modelini öneririm.3300 mah bataryalı razr modeli idi galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben SGS 2 ile çok mutluyum.Büyük ekranı sayesinde oyunlar daha rahat oynanıyor ve film izlemek çok zevkli bir hal alıyor.Şahsen SGS 2 satacak olsaydım gidip İphone 4 almazdım.Çünkü İphone 4S varken alınmaz.İphone stabil işletim sistemi sunar ama eksikliklerini biliyorsundur.Sağdan soldan duyduğuma göre üziği öyle sürükle bırak şeklinde direk atamazsın.Bluetooth ile dosya paylaşamazsın.Ayrıca anten sorunu vardı diye biliyorum.
    İphone 4 dediğim gibi çok stabil işletim sistemi sunabilir ama fiyat farkı çok.İphone 4S fiyatına 2x SGS 2 alınıyordu galiba.Benim gibi telefonu çok kullanan birisiysen Motorola'nın yeni modelini öneririm.3300 mah bataryalı razr modeli idi galiba.

Alıntıları Göster
    Aslında bende çok mutluyum ama hatta kullandığım onca telefon arasında beni en çok mutlu eden kullanırken eğlendiğim telefon sgs s2 iphone dan ios'u göz ardı edersek daha iyi de bir telefon fakat şu son 3 haftadır yaşadığım sorunlar yüzünden soğudum telefondan açıkçası ve yine aynı sorunla karılaşacağımı bilmek ve resetlemekten başka çözüm yoluda olmaması da ayrıca canımı sıkıyor,android açık kaynak kodlu bir sistem olması nedeniyle ios'a göre daha kısıtlamasız bir sistem ancak jailbreak yöntemiyle ios'taki var olan kısıtlamalarında bir çoğunu aşılabiliyor iphone'da sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm tek husus aslında arayüz diye düşünüyorum s2 ye göre daha basit ve sade bir arayüzü var ve sanırım s2 de kurcalanabildiği gibi kurcalanamıyor,Telefonu aslında konuşmaktan çok kendimi eğlendirmek için kullanıyorum sanırım ve ortalama 6 ayda bir telefon değiştiririm s2 yi satma nedenim aslında yaşadığım sorunların dışında birazda içimdeki iphone merakını gidermek için :) uygun fiyatlı bir 4s bulabilirsem 4s te alabilirim tabi androide dönersemde bundan sonra heralde sgs s3 ile dönerim umarım o zamana kadar da daha stabil bir işletim sistemi olur android

iyi forumlar...

• quote:

Aslında bende çok mutluyum ama hatta kullandığım onca telefon arasında beni en çok mutlu eden kullanırken eğlendiğim telefon sgs s2 iphone dan ios'u göz ardı edersek daha iyi de bir telefon fakat şu son 3 haftadır yaşadığım sorunlar yüzünden soğudum telefondan açıkçası ve yine aynı sorunla karılaşacağımı bilmek ve resetlemekten başka çözüm yoluda olmaması da ayrıca canımı sıkıyor,android açık kaynak kodlu bir sistem olması nedeniyle ios'a göre daha kısıtlamasız bir sistem ancak jailbreak yöntemiyle ios'taki var olan kısıtlamalarında bir çoğunu aşılabiliyor iphone'da sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm tek husus aslında arayüz diye düşünüyorum s2 ye göre daha basit ve sade bir arayüzü var ve sanırım s2 de kurcalanabildiği gibi kurcalanamıyor,Telefonu aslında konuşmaktan çok kendimi eğlendirmek için kullanıyorum sanırım ve ortalama 6 ayda bir telefon değiştiririm s2 yi satma nedenim aslında yaşadığım sorunların dışında birazda içimdeki iphone merakını gidermek için :) uygun fiyatlı bir 4s bulabilirsem 4s te alabilirim tabi androide dönersemde bundan sonra heralde sgs s3 ile dönerim umarım o zamana kadar da daha stabil bir işletim sistemi olur android

iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    kesinlikle iphone 4s..
    senelerdir android kullanıyorum hiçbir zaman ios kadar stabil olacağına inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

kesinlikle iphone 4s..
    senelerdir android kullanıyorum hiçbir zaman ios kadar stabil olacağına inanmıyorum

Alıntıları Göster
    Bir hafta içerisinde s2 yi satabilirsem pasaport kayıtlı iphone 4 32GB alacağım sanırım, 4S'lerle 4 ler arasında bayağı fiyat farkı var çünkü

• xperia s al
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

xperia s al
    Evde bir adet sony ericsson var hocam ikincisine gerek yok bence ama telefon güzel babam değiştirmeyi düşünürse ona tavsiye edebileceğim bir cihaz olmuş
  • quote:

Evde bir adet sony ericsson var hocam ikincisine gerek yok bence ama telefon güzel babam değiştirmeyi düşünürse ona tavsiye edebileceğim bir cihaz olmuş

Hocam hazel kullandim o kadar güzel bir telefon degil dün Xperia s i elime aldim hayran kaldım
  • quote:

quote:

Hocam hazel kullandim o kadar güzel bir telefon degil dün Xperia s i elime aldim hayran kaldım

Alıntıları Göster
    Şöyle düşün farka değecek mi?iPhone 4S tamamda iPhone 4 nedir?Attan inip eşeğe binmek gibi

• quote:

quote:

Babamda da şuan hazel var ailecek aveaya geçtik şu yeni tarifelere interneti daha verimli kullanmak için bir telefon bakıyor ilerleyen günlerde ayrı bir konu daha açarım onun için ama şu sıralar ben tekrar androide dönmeyi düşünmüyorum açıkçası

• quote:

quote:

quote:

Babamda da şuan hazel var ailecek aveaya geçtik şu yeni tarifelere interneti daha verimli kullanmak için bir telefon bakıyor ilerleyen günlerde ayrı bir konu daha açarım onun için ama şu sıralar ben tekrar androide dönmeyi düşünmüyorum açıkçası

Hocam Ins baban alirda babanda xperia s i görünce pisman olursun

• quote:

Bir hafta içerisinde s2 yi satabilirsem pasaport kayıtlı iphone 4 32GB alacağım sanırım, 4S'lerle 4 ler arasında bayağı fiyat farkı var çünkü

iphone 4 için s2yi satmana değmez bence..
    forumda çok fazla temiz ikinci el 4s mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

quote:

iphone 4 için s2yi satmana değmez bence..
    forumda çok fazla temiz ikinci el 4s mevcut

Alıntıları Göster
    Eğer SII kullanımınız esnasında Android işletim sistemine ısınabildiyseniz kesinlikle bir Android telefonla devam etmenizi öneririm.
    Bence SII sattığınıza göre Sony'nin yeni amirali Xperia S'e bir göz atmanızda fayda var.
    Sony Xperia S - Özellikleri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.