Şimdi Ara

İphone 4 mü yoksa lumia 620 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sırf bunu yazmak için üye oldum rahatsız ediyorsam özür dilerim şimdiden.Öyle çok uygulama kullanacağımı sanmıyorum instagram skype whatsapp 4-5 tane de grafik ve efekt olarak kaliteli oyun oynamak istiyorum.Şimdi lumia yı 680 tl ye buldum iphone 4 üde 919 tlye bi yerde bulmuştum.Aralarında 240 lira fark var siz ne yapayım neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco291 -- 5 Mayıs 2013; 11:50:16 >

• mrb eger uygulama çok kullanmayacaksan 620'derim çünkü çok akışkan menüler arası hayran kalırsın ama iphone 4'E verecegin parayla 820 alabilirsin çok rahat. eger ikisi arasında kaldıysan 620 derim farklı işletim sistemi yalnız intagram şuan için wp8'De yok ama herhan çıkabilir diye biliyorum... not: suan s3 kullanıyorum ama arkdaşımda 920 var takas etmeyi düşünüyorum... lumia al derim
  • sağol sanırsam öyle yapıcam aralarında aşırı farklar yok hatta 620 nin üstün olduğu konular daha çok ama uygulama olarak hiç bişey yok diyorlar orada düşünüyorum işte birde daha önce iosu hiç kullanmışlığım yok merak ediyorum
  • ios tavsiye etmem kullandım ama zevk verici degil.. sen wp8'e yönel 620 fena degil... birçok telefon kullandım sorabilirsin yani
  • peki tekrar sağol incehsaptan siparişi vereceğim herhalde yarın siyah modelinin
  • 919 liraya 820 yi nerden alıyoruz rahat çok merak ettim ? 620'yi sms atarım, arama yaparım, arada facebook, twitter'a girer bakınırım diyorsan rahatlıkla alabilirsin. Ama ben devamlı telefonla uğraşırım, sürekli elimde olur şunu kurcalar bunu kurcalarım, hiç cebime koymam diyorsan iphone'u almanı öneririm. Ayrıca 15 Mayıs'a kadar Angry Birds wp8'de ücretsiz
  • kardeşim senin yorumun nedir üniversite öğrencisiyim arada 240 tl gibi bir fiyat farkı var tercihim hangi yönden kullanayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tercihlerin arasında ciddi anlamda sınıf farkı var kardeşim. Yaşın genç olduğundan çevrenin ve forumda yazanların etkisinde kalabilirsin diye yorum belirtme gereği duydum. Öncelikle bilmelisin ki iphone 4, sınıf olarak L620den ustun. Zaten bunu fiyatından da anlayabilirsin. 620 ile kıyaslasan kıyaslasan iphone3gs yi kıyaslayabilirsin. 3gs mi L620 mi desen: kesinlikle L620 derim.
    Bana soracaksan olursan kendini biraz daha zorla ve L820 almaya bak.. Gerçi belirttiğin fiyatlara (900-1000 tl)olsa olsa ikinci el L820 bulabilirsin ama olsun.. Şu an Wp8 için belirlenen en yüksek sisteme sahip olmanın (L820 için konuşuyorum) hazzını sana iphone4 emin ol ki yaşatamaz. İnternet ve mail deneyimini ise şu an piyasadaki hiçbir telefon yaşatamaz. Mutlaka deneyimlemeni, kararını ise ondan sonra vermeni öneririm. Forumlarda her telden çalanlar aklını bulandırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi biliyorum aynı kulvarlarda değiller lakin ben telefonda çok vakit geçiren bir adamım bana vakit geçirek uygulamlar gerekiyor fiyatında fazla pahalı olmaması gerekiyor.İphone 4 jailbreak yaptıktan sonra paralı uygulamları oyunların hepsi çalıştırabilirmiyim beni biraz aydınlatsan iphone konusunda ve lumia 620 de modern combat oyananıyor mu mesela abi abi mazur gör cok soru sordum ama nette yazanları anlamıyorum ios için yazılanları.
  • İphone4'e Jb yaptıktan sonra stabiliteyi unutmalısın. İphone4 genel kullanım için çok güzel bir telefon ama ne olursa olsun 3 yıl öncesinin telefonu ve hiçbir zaman elinden bırakmayacaksan seni yoracaktır. Pek oyun oynamam dersen o ayrı..harikulade olarak işini gorur. işin içine oyun girdiğinde en az 4s tercih etmelisin. Burada bir düşünce daha ortaya çıkıyor: şu an iphone4 yada iphpbe4s alsan sonuçta bu yıl sonlarına doğru ciddi değer kayıplarını da göze almalısın zira i4, i3gs yerine düşecek; i4s de i4 yerine geçecek. Wp8 öneririm ama oyun diyordun ki bu sefer de 1gb ram li modelleri öneririm: Lumia820/920...

• çok sağolasın abi ama açıkcası nokıa marka bi telefona 1000 tl veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco291

çok sağolasın abi ama açıkcası nokıa marka bi telefona 1000 tl veremem

Belirtmeyi atlamışım: marka fanatikliğin varsa kesinlikle iphone almalısın :) yine de son kararı deneyimlemeden vermemeni öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynayacaksan ne iphone 4 ne de Lumia 620 keser. Yazdıklarından ağırlıklı olarak oyun oynayacağını görüyorum. Bu durumda bence kendine başka alternatifler düşünmen gerekiyor. İlla iphone alacaksan ikinci el 4s bak, windows phone alacaksanda ikinci el L820 bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco291

kardeşim senin yorumun nedir üniversite öğrencisiyim arada 240 tl gibi bir fiyat farkı var tercihim hangi yönden kullanayım?

Ben de üniversite öğrencisiyim ve 2 ay önce aynı şeyleri ben de yaşıyordum. 620 almaya karar vermiştim fakat hıza düşkün olduğum için kendimi bayağı bir sıkarak 820 aldım. Ama kesinlikle iphone denen telefonlara yönelmem. Benim gözümde iphone=sürekli telefona para harcamak. Samsung=Buharda kalınca ekranın bozulması.
  • oldu.. isterseniz 520 ile iphone 4'ü kıyaslayın?
  • iPhone 4 güncel oyunları çatır çatır oynatıyor kasmadan merak ediyorum da beğenmemiş bir takım kimse 3gs bile cogu oyunu bile android bazı telefonlardan daha iyi açarken iPhone 4 tavsiye ediyorum jailbreak ve sınırsız zevk ve haz seni bekliyor olacaktır.

• 1 ay önce iphone 4s kullanıyordum stabil doğru ama bir zaman sonra insan sıkılıyor sattım ve Xperia z aldım kurtuldum 3 gün önce Lumia 720 aldım donanım olarak Xperia z den çok çok düşük ama performansı Xperia z den daha iyi Bence 3-4 gün sabret ikinci el 720 al batarya performansıda çok iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.