Şimdi Ara

iphone 4 power tuşu bozuldu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
11.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çok fazla teknik konuda bir bilgim yok dolayısıyla şundan dolayı şöyle olmuştur diyemeyeceğim ama yakın bir arkadaşımında Power Tuşu içine göçmüştü yakınımızdaki bir telefoncuda 40 TL karşılığında yaptırmıştı ve eskisi kadar kullanışlıydı test ettiğimizde. Basit bir işlem güvendiğin bir yerde yaptırabilirsin...
  • 50 tl civarında yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

beyler iphone 4 ümün power tuşu hiç bi neden olmadan çok zor basmaya başladı sanki biraz içeri doğru göçtü.telefonu ne düşürdüm ne çarptım neden oldu bende anlamadım nerde ve ne kadara deiştirebilirim yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=9MBi9-rejv4&feature=youtu.be şu videoyu incelemende fayda var gerçekten işe yarıyor

Gerekenler:

1)İphone Tornavidası

2)Tuşu bozuk (içeri göçmüş olan iphone)

3)Kağıt veya aliminyum folyo

(bence aliminyum folyoyla yap kağıtla yapınca tık tık sesi gelmiyo)

• Tesekkur ederim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    benimkinde de ayni sorun vardi gosterdim telefoncu ya 150 lira dedi. amerikadan 3 dolara parcasini aldim geldim tanidikta bedavadan yaptirdim.
  • burdaki fıyatı 10 usd türkiyedeki mesela ıphone 5 u2 denilen bir entegre ebatı çok ufak bir parça fiyatı 20 usd anakart üzerinde olan bir parça değişimi için istenilen fiyat yaklaşık 200 tl
  • iFixit'ten yedek parçasını alıp kendim değiştirdim ben, ilk günkü gibi çalışıyor.
  • bu işi kimse anasının karnında öğrenmedi el beceriniz varsa kendinizede güveniyorsanız neden olmasın yapa bilirsiniz sadece çok dikkatli olmak gerekiyor sıkıştığınız yerde yardımcı olurum arkadaşalr önemli olan iyi izlemek ve dikkat ve elbecerisi bukudar birde tornavida takımınız güzel bir cımbız yeterlı tebrikler
  • Ya bende zor basma yok da kendi kendine kapatıyor veya açıyor telefona . Böyle bir sorun var bende de . Zor kapatsa asiv taç kullanırım da yok işte benimki de talih. Bu power tuşunu etkisiz hale getiremiyor muyuz . Home tuşuyla açarım asiv taç ile kapatırım da kendi kendini kapatıyor bu yahu ... Yok mu bu laneti etkisizleştirme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

beyler iphone 4 ümün power tuşu hiç bi neden olmadan çok zor basmaya başladı sanki biraz içeri doğru göçtü.telefonu ne düşürdüm ne çarptım neden oldu bende anlamadım nerde ve ne kadara deiştirebilirim yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Hocam genellikle toz birikmesinden oturu basmada zorluk oluyor.
    Denature alkol ile uzerine sertce basarak tozlarin dagilmasini saglayabilirsen duzelmeme gibi ihtimal kalmaz.
    Sunuda es gecmemek lazim.
    İcerdeki parca,oval cukur demir parcasi yamuldugu zaman veya oksitlendigi zaman islevini tam yerine getirmeyebiliyor.
    Garanti varsa garanti ile yoksada tanidiginiz guvenilir bi telefoncu ile yaptirmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.