Şimdi Ara

İphone 4 şarj 24 saat gidiyor :(((((((((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece %100 ve sabah %70 nabıyo cihaz geceleri merak ettim ben gece %100 bırakıyorum sabah %99 %98 ile alıyorum cihazı 3g zaten kullanmıyorum wifi işim oldukca kullanıyom gecen gün 2,5 gün gitti sarjı
  • Bildirimleri kapat. Bildirimleri açık tutarsan o zaman bu kadar çok gitmesi normal.
  • bildirimler kapalı wifi kapalı 3g kapalı ışık orta derecede hiçbirşey açık değil sabah kaltıgımda en fazla %70 aksama dogruda sarj bıtıyor
  • Arka plandaki uygulamalari kapatiyormusunuz?internet wifi tamamen kapalimi? Bu durumda tas catlasa%3-5 dusmesi lazim.obur turlu bnmde %30 dustugu okuyo 3gs var bende
  • 3g yi kapat wifiyi kapat bildirimleri kapat ekranı kapat hiç kullanma
    3 gün rahat gider
  • Arka planda calısanlar nasıl kapatılıyor bılgı verebılecek varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

3g yi kapat wifiyi kapat bildirimleri kapat ekranı kapat hiç kullanma
    3 gün rahat gider

hocam hepsi kapalı maksimum 24 saat :S
  • Home tusuna iki kez bas.sonra alttan yer cikcak.iconun ustune basili tut.uygulama silerkenki gibi gozukecektir.cikanlari bu sekilde arka plandan kaldirabilirsin
  • hocam kac yıllık kullanıcıyım utandım vallahı tesekkurler bılmıyordum :S acıkları kapattım bakalım nolucak
  • home tuşuna 2 kez basın en altta acık olan bütün uygulamalar çıkacaktır üzerine dokunun köşelerinde çarpı işareti çıkacak siler gibi dokunun bukadar..bunu gün içinde birkaç kez tekrarlayın hatta ne zaman aklınıza gelirse..
  • 24 saat yine iyi gidiyo. daha ne istiyosun anlamadım. benimki 10 saat gidiyo.
  • arkadaşlar pekı bu programları otomatık kapatan bır program yokmudur sureklı sureklı kapatıyoruz boyle ben daha once 3,1,3 versıyon kullandım hep onda yoktu bunda cıkınca afalladım acıkcası
  • Şarjı bu kadar kısa giden arkadaşlarda push servisleri açık mı ? Eğer push servisleri açıksa sürekli internete bağlandığı için şarj çok kısa sürede bitebiliyor.Bence bu servisleri bir kontrol etsinler
  • Fazla sürer ama şarjı batery doctor uygulamasıyla yapın. Kesinlikle % 30 daha fazla şarj sağlıyor.

Geçen yine baterydoctor ile şarj yapmıştım bütün gün yine kurcaladım teli. (Yanlız işim bitince sbsettings den wifi 3g hemem kapatırım ) geceleyin şarj %71 deydi. Arkadaş bile şaşırdı
  • ya bu battery doctor olayı nedır gercekten sureklı goruyorum ben store da bu uygulamayı %30 dıyorsunuz bu ınanılmaz fark nasıl oluyor bu? battery doctor ıle şarj etmek nasıl oluyor?
  • Dostum konum servisi ne alemde? Uygulamalar genelde sadece acikken kullaniyor konum servisini, asagiya atsan bile kapatiyor ama bazilari uygulama kapali bile olsa acik birakiyor. Basima geldigi icin sana da bir hatirlarayim dedim. Eger bilmiyorsan: pil yuzdesinin yaninda kucuk bir ok isareti varsa konum servisi aktiftir.
  • Farazi konusmanin anlami yok, cihazda neler yuklu bilmek lazim. Normalde gece %100 birakirsan sabah hersey kapaliyken %98 oluyor. Hatali restore yada jailbreak de sarji oldukca etkiliyor. Ayrica arkadasin dedigi gibi iphone 4 de batarya kolay degisiyor, alttaki iki vidayi soktukten sonra arka kapak alinabiliyor, bataryanin konnektorundeki vidayi alinca batarya serbest kaliyor. Ayrica bu battery doctor ve benzeri uygulamalar mucize yaratmiyor sonucta, sadece sarj etme periyotlarini duzenlemede yardimci oluyor, onlari kullanmadan da yapabilirsiniz bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjayfb1907

arkadaşlar pekı bu programları otomatık kapatan bır program yokmudur sureklı sureklı kapatıyoruz boyle ben daha once 3,1,3 versıyon kullandım hep onda yoktu bunda cıkınca afalladım acıkcası

benim dikkatimi çeken şarja en çok etkiyenler genelde browserlar oluyor.hele bir de wireless falan açıksa su gibi içiyor.o yüzden özellikle browserı açık olup olmadığına dikkat edin.mümkün oldukça kapatın.ben switcherplus diye bir program kullanıyorum.tek tek kapatmak yerine ek bir işaret belirliyor.en baştakinde o işarete tıklayınca sağındaki bütün uygulamaları kapatıyor.başka alternatif programlarda vardır belki
  • 3G aciksa 3G yi kapatin cok sarz yiyor 3G
  • vallahi bunca senedir iphone kullanıyorum arka plan uygulamasını hiç bilmiyordum..home tuşuna iki kere bastım baktım bir sürü uygulama gözüküyor demekki kaoanmamış programlar varmış,hepsinin üzerine bastım tek tek kaldırdım hatırlatma için çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.