Şimdi Ara

İphone 4 şarj 24 saat gidiyor :((((((((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 aldım simfree olarak şarjı en fazla 24 saat gidiyor.Hiç kullanmamama rağmen yeni 2 adet pil aldım değiştirdim sonuç yine aynı bana yardım edebilecek varmıdır.Sizce sorun nedir çözümü varmıdır.İstanbul Acıbademde oturuyorum

• Siz gerçek iPhone 4 kullandığnıza emin misiniz? iPhone 4'ün pilini nasıl değiştirdiniz ki?!? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Siz gerçek iPhone 4 kullandığnıza emin misiniz? iPhone 4'ün pilini nasıl değiştirdiniz ki?!? :S
    İphone 4 zaten 3G internet kullanırsanız 10 saat bile gitmiyor. Normalde 3G kapalıysa 2 3 gün gider konuşmaya bağlı internet olayı baya etkili. + Pili siz nasıl değiştirdiniz arkadaşın dediği gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Siz gerçek iPhone 4 kullandığnıza emin misiniz? iPhone 4'ün pilini nasıl değiştirdiniz ki?!? :S
    Çok kolay 3 tane vida söküyorsunuz 2 dakıkalık işlem gerçekten çok basıt videosu var ınternette
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

İphone 4 zaten 3G internet kullanırsanız 10 saat bile gitmiyor. Normalde 3G kapalıysa 2 3 gün gider konuşmaya bağlı internet olayı baya etkili. + Pili siz nasıl değiştirdiniz arkadaşın dediği gibi?

Alıntıları Göster
    bence orjinal değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJceyhun

Çok kolay 3 tane vida söküyorsunuz 2 dakıkalık işlem gerçekten çok basıt videosu var ınternette

Alıntıları Göster
    aslında herşey kapalı fazla kullanmıyorum telefonu aksam yatarken tamamen dolduruyorum sabah kalktıgımda %70 e ınmıs oluyor o gun aksamına sarj bıtıyor bır turlu anlamadım neden oldugunu 37. hafta uretımı ama böyle bır hata kımsedede duymadım :S ışıklar kısık 3g kapalı tum pıl goturecek seyler kapalı yınede sarj maksımım 24 saat gıdıyor
  • quote:

aslında herşey kapalı fazla kullanmıyorum telefonu aksam yatarken tamamen dolduruyorum sabah kalktıgımda %70 e ınmıs oluyor o gun aksamına sarj bıtıyor bır turlu anlamadım neden oldugunu 37. hafta uretımı ama böyle bır hata kımsedede duymadım :S ışıklar kısık 3g kapalı tum pıl goturecek seyler kapalı yınede sarj maksımım 24 saat gıdıyor

Alıntıları Göster
    itunes ile senk oluyormu cihaz eminsiniz değilmi orjinal cihaz olduguna?
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefon orjınal iphone 4 itunes ten baglanıp guncelleme yapıyorum 37. hafta çıkılı dediğim gibi iphone 4 lerde pil için 3 tane vıda sokmek yeterlı
  • quote:

arkadaşlar telefon orjınal iphone 4 itunes ten baglanıp guncelleme yapıyorum 37. hafta çıkılı dediğim gibi iphone 4 lerde pil için 3 tane vıda sokmek yeterlı

Alıntıları Göster
    tamam kolayda bataryanız aşırı kısa gıdıyor hemde herşey kapalıyken bukadar kısa sürede %30 inmez batarya..yurt içiyse eger hemen yetkılı servısıne gönderın bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

tamam kolayda bataryanız aşırı kısa gıdıyor hemde herşey kapalıyken bukadar kısa sürede %30 inmez batarya..yurt içiyse eger hemen yetkılı servısıne gönderın bence..

Alıntıları Göster
    bence senin değiştirdiğin bataryalar orjinal değil o yüzden az gidiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    işin kötüsü ürün yurtdışı simfree jailbreak yaptım urunu oyunlar yükledım 4,2,1 versıyon
  • quote:

işin kötüsü ürün yurtdışı simfree jailbreak yaptım urunu oyunlar yükledım 4,2,1 versıyon

Alıntıları Göster
    içinden çıkan batarya orjınal 24 saat gıdıyor aldıgım pıller orjınal degıl ama aldıgım adam kullanıyor 3 gun gıttıgını soyluyor anlamadım gıttı :S
  • quote:

içinden çıkan batarya orjınal 24 saat gıdıyor aldıgım pıller orjınal degıl ama aldıgım adam kullanıyor 3 gun gıttıgını soyluyor anlamadım gıttı :S

Alıntıları Göster
    ama değiştirmek çok kolay falan demişsin sen orjinal pili değiştirmedin m i?..

bence hiç kurcalama pilini falan orjinal pili kalsın sistemi bozma orjinal takmayarak. 2000lik telefon 3-5 için hiç riske girme derim.

ayrıca JBde pik ömrünü kısaltır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

ama değiştirmek çok kolay falan demişsin sen orjinal pili değiştirmedin m i?..

bence hiç kurcalama pilini falan orjinal pili kalsın sistemi bozma orjinal takmayarak. 2000lik telefon 3-5 için hiç riske girme derim.

ayrıca JBde pik ömrünü kısaltır.

Alıntıları Göster
    adama bakma sen adam söyler bence orjinal batarya tak ozaman herşey değişebilir..
  • Orjinal pili sokup cakma pil takmak cok yanlis bi hareket. Telefonun patlasa ne olucak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

Orjinal pili sokup cakma pil takmak cok yanlis bi hareket. Telefonun patlasa ne olucak!
    orjianal pili elimde bırazdan götürüp taktıracagım ama aynı kullanımla şarjım 2 gun gıderken şimdi 24 saati zor göruyorum hemde hıc kurcalamadan anlayamadım gıttı
  • quote:

orjianal pili elimde bırazdan götürüp taktıracagım ama aynı kullanımla şarjım 2 gun gıderken şimdi 24 saati zor göruyorum hemde hıc kurcalamadan anlayamadım gıttı

Alıntıları Göster
    ben daha 24 saati göremedim şarj cihazı hep cebimde sabah çıkarıyorum şarjdan akşam tekrar takıyorum.cihazım iphone 4 jb li
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

ben daha 24 saati göremedim şarj cihazı hep cebimde sabah çıkarıyorum şarjdan akşam tekrar takıyorum.cihazım iphone 4 jb li

Alıntıları Göster
    bende göremedım 24 saat ama cok aktıf kullanıyorum ben oyundur ınternettı falan
  • quote:

bende göremedım 24 saat ama cok aktıf kullanıyorum ben oyundur ınternettı falan

Alıntıları Göster
    24 saati göremeyen biri de benim. Ama JB'nin ve sistem programlarının dibine vurmuş durumdayım. +servisde 1er saat gelip giderken sürekli kurcalıyom aleti, yüklüyom siliyom vs. evde de aynı, elimden düşmüyo pek.

2 tane yedek kablo aldım, orjinali evde, diğerleri arabada ve işde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

24 saati göremeyen biri de benim. Ama JB'nin ve sistem programlarının dibine vurmuş durumdayım. +servisde 1er saat gelip giderken sürekli kurcalıyom aleti, yüklüyom siliyom vs. evde de aynı, elimden düşmüyo pek.

2 tane yedek kablo aldım, orjinali evde, diğerleri arabada ve işde.

Alıntıları Göster
    Bu konuda yanlız olmadıgıma sevındım dıcem sıze ayıp olucak ama bende sadece telefon acık sarj gıtmesın dıye kullanmıyorum 2g varken daha uzun gıdıyordu sarjım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.