Şimdi Ara

iPhone 4 Servis Yok uyarısı alıyorum..(Artık çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
53.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de öyle bi durum yoktu dostum.ne kimseyi arayabildim ne kimse beni arayabildi ;)
  • arkadaşlar konuyla alakası yok ama aklıma takılan bir soru var. bnde yurt dışından yeni getirttim cihazı, jb siz ve 4.2 yüklü şuan. 4.3 e update etmek istiyorum, bu ilerde herhangi bir soruna( jb yapamama, simlock vb gibi) yol açar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erisma
    arkadaşlar konuyla alakası yok ama aklıma takılan bir soru var. bnde yurt dışından yeni getirttim cihazı, jb siz ve 4.2 yüklü şuan. 4.3 e update etmek istiyorum, bu ilerde herhangi bir soruna( jb yapamama, simlock vb gibi) yol açar mı?

Simlock olayı cihazınızın nerden alındığı ile ilgilidir. Eğer sim kilitli bir cihaz ise aldığınız 4.3'e yükseltmeniz durumunda kullanamazsınız bı süre. Ne zaman ki unlock yazılımı çıkar o zaman kullanırsınız. Forumda 6 ay bekledim diyen arkadaslar var onlara sorun derim.

4.2'den 4.3'e yükseltirseniz "su anda" jailbreak yapamazsınız.
  • sonunda beni anlayabilecek birileri!

2 ay önce amerikadan AT&T sözleşmeli 3gs 8GB aldım. Newbootrom muş sanırım bu cihaz.
    4.2.1 yüklüydü açtığımda. Greenposi0n ile jailbreak yaptım. ardından internetten araştırdığım bilgiler doğrultusunda,
    basebandim 1.2ultrasn0w ile uyumlu olmadığından baseband i 06.15.00 a yükseltip ardından ultrasn0wu kurdum.
    turkcell hattımı okudu, biriki arama denedim çalıştı. 1 hafta falan kullandım sonra kayıt yaptırmadığım için kapanacağı süreden önce kullanmayı bıraktım.
    kapandıktan 2-3 hafta kadar sonra kayıt yaptırdım. birkaç gün içinde açılacağı söylenmişti fakat 2 hafta geçti nafile.
    telefonu açtım aynı şeyleri tekrar yaptm baktım çalışıyor.
    Ardından birden sinyal kayboldu ve servis yok demeye başladı.
    Hattı çıkarıp taktığımda durum değişmedi.
    Ancak telefonu açıp kaparsam tekrar türkcell yazısı çıkıyor ama 1-2dk geçer geçmez sinyal kayboluyor. başka hat çalıştırmıyor (aynı operatör hatları da dahil)

Restore ettim. itunesden tekrar 4.2.1 i kurdum , tekrar jb yaptım tekrar ultrasn0wu yükledim. Fakat sorun birtürlü geçmedi.

Artık anlam veremiyorum.
    Yazılımsal ise sorun nedir?
    Donanımsal ise ankarada herhangi bir applestore a götürsem garanti dahilinde tamiri mümkünmü yoksa ek ücret ödermiyim? (buradan almadığım için)

• Nasıl çözüldüğüne dair bir bilgi verirmisiniz acaba dostum :)
  • Ben de bilmiyorum ki :))) son bı kez deneyeyim dedim ve bi baktım hat geldi. Ben de sok oldum :)
  • sim kartını kendin mi kestin yoksa micro sim miydi ?
  • aynı sıkıntı bende de 3 gundur beklıorum hatta 4 oldu bugun :) tlf 4.2.1 dı bılmeyerek 4.3.1 yaptım acaba ıyımı yaptım kotumu :) bıraz teknolojı ozurluyum de :)
  • arkadaslar kımse korkmasın we telefonun ayarlarıyla oynamasın sonunda geldı :) cok mutluyum :))
  • nasıl cozdunuz arkadaslar bılgı paylasırmısınız...
  • Bende debaseban 04.10.10 iOS 4.3.2 versiyonlu iPhone 4e jb yaptım ancak servis yok yazıyor. Diger operatorlerle denedim çalışıyor ancak jb yapınca servis yok diyor. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı?
  • Ben daha önceki mesajımda da yazdığım gibi ekstra bisey yapmadım arkadaslar. Kendiliğinden gitti, aynı sekilde geri geldi.

Not: orijinal vodafoneun mikro sim kartını kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    Ben daha önceki mesajımda da yazdığım gibi ekstra bisey yapmadım arkadaslar. Kendiliğinden gitti, aynı sekilde geri geldi.

Bende de ayni sorun var bugun oldu:) vodafone 4.2.1 jbli umarim cok surmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    Ben daha önceki mesajımda da yazdığım gibi ekstra bisey yapmadım arkadaslar. Kendiliğinden gitti, aynı sekilde geri geldi.

Bende de ayni sorun var bugun oldu:) vodafone 4.2.1 jbli umarim cok surmez

konu acmak istemiyorum ama hala gecmedi:(
  • Merhaba arkadaşlar, benimde aynı şekilde bir problemim var ve kafayı bozmak üzereyim sinirden.. Merka ettiğim şey konunun başlarında bazı arkadaşlarda aynı sıkıntılardan bahsetmiş fakat daha sonra konu kesilmiş ikinci sayfaya ulaşamamış bile, heralde herkes problemini bir şekilde halletti. Hallolduysa nasıl? Lütfen herkes bilgilerini paylaşabilirmi?

Benim durumuma gelince; iphone 4 ümü yurt dışından sim free olarak aldım, tr de vodafone hattımı takıp yaklaşık 10 gün kadar sorunsuz kullandım. Tabi bu arada en son versiyonu itunestan güncelledim falan. Daha sonra bigün baktımki telefon birden bire servis yok yazıyor. Bu durum bir kaç saat sürdü, sonra kendikendine düzeldi ve 2 gün daha kullandım. Ama şimdi yine birden bire gitti servis yok yazıyor ve bir kaç gündür de böyle düzelmedi ve geri gelmiyor. Telefonumu henüz kayıt ettirmedim, oyüzden problemi buna yordum. En kısa sürede kaydını yaptıracağım, fakat beni korkutan internette biraz araştırınca bazı kayıtlı telefon sahiplerininde bu problemi yaşadığını görmem oldu. Baseband versiyonu yüzünden apple tarafından yazılımsal kilitleniyor vs gibi açıklamalar var. Birde kafamı karıştıran telefonun birden bire kesilmiyor olması, arada bir gidip tekrar geri gelmesiydi. Yani kayıtsız olduğu için olsa bi mesaj gelir sonra iletişim kesilir ve kayıt yaptırana kadar da öyle kalması gerekmezmiydi? Şu an tamamen gitti ve günlerdir servis yok yazıyor. Merak ediyorum bu problemi yaşayan arkadaşlar artık buraya yazmadıklarına göre bu sorunu hallettiler sanırım. Telefonum kaydını yaptırınca düzelecekmi yoksa başka bişeylerde yapmam gerekiyormu. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

• aynı sorunu ben de yaşıyorum. TIMden aldım telefonumu. servis yok yazıyor. IMEI numaramı istedi TIMden satış temsilcisi, kontrol etti ve bir sorun görünmediğini söyledi. hattım kapalı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 27 Haziran 2011; 19:41:13 >
  • aynı problem bende de var malesef ve internette araştırdım, kimsenin bi çözüm önerisi yok..

benim olayım şöyle , normalde iphone 4 kullanıyordum arıza çıkardı genpaya gönderdim ve sıfırıyla değiştiler.. şimdi yeni gelen cihazı tekrar kurdum backup yukledim vs ama telefonda sinyal sürekli gidiyor geliyor ve arama yapmak veya internete girmek vs. mümkün olmuyor. turkcell i aradım hatla ilgili problem yok dediler, telefonuda kontrol ettiler ve onda da sorun yok dediler.

problem cihazla ilgili ama herhangi bir çözüm yok hiçbiyerde, ve bu problemin aynısını yaşayan yüzlerce yazı gördüm ama çözüm bulamadım..sanırım genpaya göndereceğiz tekrar..
  • evet aynen öyle...
  • turkcell den iphone 4 aldım, 2 kere servise gönderim değiştirdiler , bu üçüncü olacak ...:) Allah razı olsun valla :)))))
  • şimdi postunu okudum eşim de bana "bi bahtsız bedevi sen değilmişsin" dedi... benim de elimdeki 3. iphone4 üm!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.