Şimdi Ara

iPhone 4 Servis Yok uyarısı alıyorum..(Artık çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
53.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kafayı yemek uzereyim aksam ustu servis yok yazısını gordum,cekmiyor heralde diye dolastim biraz.. baktim hala servis yok.. vodafone u aradım once bi eleman ag ayarlarini sıfırlıyorum kapatıp acın dedi. bende tamam dedim derken hat koptu.. bi daha aradim bi hatun yardımcı olmak istedi dedim boyle boyle servis yok yazıyor ne yapmam lazım. bakti ag ayarlarınız sıfırlanmıs hatıınızı baska cihaza takıp deneyin dedi.calisirsa sorun yok dedi. eee dedim benim telde calismazsa peki? ozaman telefonunuz sorunludur dedi. hasss.... dedim kapattim.. baska telefona taktim calisiyor.. sonra iphone a da bi arap hatti taktim oda calisti ama turk hattimi yine calıstırmadı.. bence bu turkcell vodafone awea nin yapmıs oldugu bi komplo kendi telefonlarını satmak icin ag ayarlarını diger telefonlar icin sınırlandırıyor olabilirlerrrr diye dusunuyorum. simdi ne yapicam hic bilmiyorum..

iphone4 4.3.5 (8L1) J.B kapanırsa ultrasnowla acmak zorunda kalıyorum :S
  • arkadaşlar aynı sorun bende de vardı, telefonum geveyli durduk yere oldu bu problem 3-4 gün sonra tekrar düzeldi nasıl oldu anlamadım ama düzeldiği için mutluyum yani :D
  • Arkadaşlar sorun ios 5 ten sonra 3G nedeniyle oluyor. Servis yok sorununuz varsa (eger donanımsal degilse ) 3G yi kapatın, cihazı uçak moduna alın 10 dakika kadar bekleyin tekrar uçak modundan çıkarın sorun çözülüyor(bende böyle çözüldü) 3G ile işiniz yoksa hep kapalı tutun.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var hepsiburada dan aldım telefonumu(iphone 4s) ilk günler herşey güzeldi sonradan sim hatası gibisinden hatalar vermeye başladı,micro sim aldım yine geçmedi sonraları servis yok sorunları arama yapmama vs gibi saçma sapan sorunlar yaşamaya başladım telefonumu kontrol ettim internetten imei kayıtlıymış ne yapacam bilmiyorum servise yollasam mı kararsızım acaba çözümü var mı? 3gyi kapadım olmadı açtım olmadı pek çok şeyi denedim olmadı :( yardım lütfen
  • Baya klişe olacak ama benim iphone 4 üm de aynı durumda eskiden sorun yaşayan arkadaşlar halloldumu acab?
  • çözüm servise gönderilip garanti kapsamında değiştirilmesi ile halloluyor. bu nasıl bir hal ise?!?!?!?
  • Bende Aynı Sorunla Karşı Karşıyayım arkadaşlar vodafone'dan aldık cihazı geçen gönderdim 2 ay bekledim yenisi gelsin diye neyse geldi. 3gün kullandım gene servis yok sorunu veriyor uçak moduna alıyorum gene düzelmiyor ancak telefonu kapayıp açınca kısa süre düzeliyorr gene göndericez anlaşılan bu sorunun çözümü yokmu yaaa
  • aynı sorun bende de başladı tekrar :S
  • pasaport kaydından sonra 1 -2 güne btk kurulu ordan kaydediyo hattın öyle aciliyomuş onlar konttol ediyomuşş oyuzden kayit oldumu pasaport direk acilmiyomuş öyle bilgi aldim kaydeden bi arakdaşim biliyoda bu işi kayittan sonra 1 -2 gün bekliyelim bakalım olcakmi benimde demin kaydettirdim bende 1 2 gün bekliyorum benim hattımda turkcell servis yok diyo tabii hat acilincaDA TELİ KAPATİP ACMANİZ LAZİM OZAMAN OLUYO DİYELİM BTK KAYDETTİ ACİLDİ HATTİN SEN TELİ HİÇ KAPAATMAZSAN GELMEZ HATT KAPAYİM ACINIZZ..
  • yaklaşık 2 ay önce yurt dışından hediye iphone 4s geldi daha gelir gelmez telefonu açmadan Atatük Havaalanından pasaport kaydını ve diğer işlemleri yaptırdım sorunsuz kullanıyordum ki 7-10 gün önce bi mesaj geldi xxx imei kodlu cihazınız kayıt dışı listesinde olduğu için kapanacaktır yazıyodu.
    Önemsemedim çünkü daha gönderdikleri imeinin son hanesi 0'dı telefonumdan kontrol ettiğim son hane ise 6'ydı.neyse herhangi birşey yapmadım operatörümü falan aramadım ve dün gece itibariyle servis yok yazısı almaya başladım
    http://www.mcks.gov.tr şu adresten imei sorguladığım zaman kayıt dışı olarak görünüyor cihazım fakat ben gelir gelmez yaptırmıştım kaydını havalanındaki turkcellden :(
    şimdi ne yapmam gerekiyor aynı durumla karşılaşan var mı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Bende 4s var şebeke yok sorunu veriyor ve acil numaraları bile arayamıyorum siteden kontrol edince telefon kayıtlı değil diyor açtırırsam sorun çözülür mü yoksa şebekesinde de mi problem var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PePSiNN

Bende 4s var şebeke yok sorunu veriyor ve acil numaraları bile arayamıyorum siteden kontrol edince telefon kayıtlı değil diyor açtırırsam sorun çözülür mü yoksa şebekesinde de mi problem var ?

bu sabah benim de başıma geldi aynı olay
    yatarken uçak moduna alıyorum sabah normal moda aldım baktım gelmiyor.http://www.mcks.gov.tr den kontrol ettim kayıtlı değildir diyor.
    aynı olay tam 2 ay önce başıma geldi aveaya gittim manyetiklik bozulmuştur dedi yedek sim alıp taktım düzeldi. 2 aydır sorunsuz kullanıyordum birden yine gitti

işin ilginci şu vodafone hat takınca tel çalışıyor. avea takıyorum çalışmıyor farklı avea hattı takınca da çalışmıyor. ama benım 4s te çalışmayan avea hattı başka bi telde ve iphone da çalışıyor
    vodafone a geçmeyi düşünüyorum ne olcak sonucu bilmiyorum buraya yazcam artık

PePSiNN senin hattın ne kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: SGA

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    versiyonu artık 4.3 ve bb 04.10.01 ama sorun hala devam ediyor :(((((

Gecmis olsun, telefonun yurtdışından gelmiş, sende versiyonunu yukseltmissin, ve unlock olan telin locked olmuş, çözümü; unlock çıkmasını bekleyeceksin

merhaba benim telefonumda geçen hafta yurt dışından geldi ama şimdi kapandı servis yok yazıyo banada güncelleme geldi ve daha kaydetmedim bu pazartesi kaydettiricem sorun nasıl çözülür yardımcı olursan sevinirim:)
  • Yaklaşık 4 yıl 6 aydır kullandığım iphone 4 s 'im ... son 10 gündür , servis yok ve şebekeye bağlanama hatası verdiği için , ( ilk kez bu sorunla karşılaştım ) iphone yardım servisi ekibi ile , bir çok testler yaparak çözmeye çalıştık hiç biri olmadı ( itunesten 3 kez güncelleme yaptım , sıfırdan yeni iphone yeni kullanıcı olarak başlattık , bir çok kez ağ ayarları sıfırlama , fabrika ayarlarına döndürme , neler neler yaptım ) iphone yardım ekibinin dediği şu, çook uğraştılar sağolsunlar , hepsi profosyonel kaliteli uzmanlar,, , rapora baktıktan sonra : telefonunuza hiç bir hata görünmüyor ( yazılımsal vb )

Ama aynı sorun yine devam ediyor , şebekeye bağlanmıyor , servis hatası veriyor ve şebekeye bağlanma çabasından
    dolayı batarya çok ısınıp şarjı bitiriyor , telefonumu şu an İPOD olarak kullanıyorum , Wi fi olarak hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor Whats up vb ,,

Sim kartımı başka telefona takıp test ettim çok güzel çalıştı , ama İphone 4 s telefonuma taktığım an , aynı arıza devam ediyor ,,

Şu an ..eski nokia telefonuma sim kartını takıp telefon konuşma ihtiyacımı o şekilde çözüyorum ,, gözünü sevdiğimin eski tuşlu telefonlar onlar ayrı bir güzellik ,, imdadıma yetişti,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukapama -- 28 Mayıs 2016; 10:55:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Milletten yardım alıp daha sonra sorunu çözüp paylaşmayan insanlar forumdan uzaklaşmalı bence.
  • Arkadaşlar bu sorun nasıl çözülecek ? Sitelerde yazılan çözümlerin hepsini denedim, ek olarak kendi bildiğiniz yöntemler var mı ? Yazılım güncelledikten sonra olmaya başladı. Ağ ayarlarını sıfırlayınca arada bir geliyor ama kısa süre sonra yine tekrardan "aranıyor" ve daha sonra "servis yok" hatası alıyorum. Yeni konu açmak istemedim, hazır konu varken, arkadaşıda anlamadım sorunu çözmüş ama paylaşma zahmetine girmemiş.
  • Merhaba yıllarca iPhone 4 kullanmış birisi olarak IOS7'de bende bu sorunu bir çok kez yaşamıştım. Bir kaç öneride bulunabilirim,

•SimKart Tepsisini ve Giriş yerini temizleyin.

•Ağ Ayarlarını Sıfırlayın

•Kapatıp-Açın

•iTunes'e bağlayarak sürüm yüklemesi (Restore) işlemini gerçekleştirin.

•Operatör güncellemesini kontrol edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Yazılım en güncel versiyonu, daha geçen gün yaptık, ve zaten bu güncellemeden sonra oldu. Ağ ayarlarını sıfırladım, kapatıp açtım, uçak modunu açıp kapatım.

Oparator güncellemesi nasıl oluyor ? Bir yerde okumuştum ve 3 kere tıklayın falan bir şeyler yazıyordu; yaptım ama hiçbir şekilde değişiklik olmadı. Temizlikten olacağını sanmıyorum, çünkü 1 hafta önce çalışan sim karttı, nedense güncellemeden sonra oldu bu sorun. Ama yinede temizlik yapmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Yazılım en güncel versiyonu, daha geçen gün yaptık, ve zaten bu güncellemeden sonra oldu. Ağ ayarlarını sıfırladım, kapatıp açtım, uçak modunu açıp kapatım.

Oparator güncellemesi nasıl oluyor ? Bir yerde okumuştum ve 3 kere tıklayın falan bir şeyler yazıyordu; yaptım ama hiçbir şekilde değişiklik olmadı. Temizlikten olacağını sanmıyorum, çünkü 1 hafta önce çalışan sim karttı, nedense güncellemeden sonra oldu bu sorun. Ama yinede temizlik yapmaya çalışırım.
    Eğer güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorsanız İTunes ile sürümü yeniden yükleyin.

•İnternette ve forumda Restore işleminin yapıldığını bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    İphonelerden hiç anlamıyorum. Yani restore dediğiniz işlem bir önceki sürüme geri dönmek mi ? Bunu telefoncuda yaptırayım eğer öyleyse...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.