Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

en başından beri burdayım kıçımızdan element uydurmayalım Gram bilgisi olmayan zaten girişmesin bu işlere sorumluluk kabul etmiyorum arkadaşım.

dostum kafayı yemişin belliki diyorumki herşeyi yaptım fakat olmuyor açılmıyor lanet olasıca program
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    yaw bi video ceksen millet gorupte yapsa olmazmı yaw
  • bak dinle bak ne atarlı çıktın sen ya.

başka siteden şuan 11.0 ı indiriyorum kuruyorum daha sonra patchli itunesi çalıştırdıgımda olmuyor.
  • Konuşmana biraz daha dikkat edersen sevinirim. İtunes 11.0 ı yükle
  • Bende de patchli itunes açılmıyordu müziklerdeki itunes klasörünü komple sildim ne olur ne olmaz diye ve sorunsuz çalıştı, ancak sadece itunes library dosyasını silsen de çalışır büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

5.1.1 e başarıyla dönülmüştür
     İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

Kendi 4S'im de ne 6 ne 7, hep ve tek istediğim yazılım 5.1.1'dir varya. En hızlı, en sade, en basit 4S yazılımıydı.

• wallahide billahide aklima geldi konuyu sılcek dıye caps aldım :D:D: itunes calıştı şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Bende de patchli itunes açılmıyordu müziklerdeki itunes klasörünü komple sildim ne olur ne olmaz diye ve sorunsuz çalıştı, ancak sadece itunes library dosyasını silsen de çalışır büyük ihtimalle

yok dostum hala aynı.

edit: pc deki itunesi kaldırınca açılıyor patchli itunes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 9 Mart 2014; 19:50:04 >
  • başka bilgisayar varsa ordan bi dene
  • ama iphone u görmüyor patchli itunes. açarkende reinstal falan diye hata verdi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 9 Mart 2014; 19:51:56 >
  • kardeş en son cıkan ıtunesı ındır ve yenıden yukle tum dosyaları sıl pc yenıden başlat ve itunes ac kendını tanıtcak ıtunus onları geç kapat sonra gıt muzıklerımdekı ıtunes belgesını sil sonrada winraradan cıkar packli tunesı ac calişti benımde :D
  • senin durum baya karışık inşallah sürümünü düşürürsün
  • yaptınmı kardeş geçtimi ben suan itunes sorunu cozdum bide baktım bu gidip siler başligi diede caps aldım :D istiyosan verıyım
  • dafidaq kullanıcısına yanıt
    yolla pm den. sen ve bi üstündeki arkadaş olmasa işimiz zor valla. her türden beyin var etrafımızda
  • benimkide en son böyle kaldı çok mu bekliyeceğiz
     İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI
  • Konu güzel ama ilk sayfadaki mesaj silinmiş sanırım...
  • ARKADAŞLAR BEN DÖNDÜM SIKINTI YOK AMA TEL Bİ ZAMAN SONRA KENDİNİ DFU MODA ALIYO VE AÇILMIYO. NE YAPMAM LAZIM. HER SEFERİNDE TEKRAR İOS KURMAM GEREKİYO
  • tuh ulan bi yerde yanlışlık yaptım son aşamada kablo takıldı ayagıma offf kabul olmadı şansın a....qya bidaha baştan
  • yükleyenlere soruyorum;son aşamada çok mu bekliyoruz

edit:40dk dır aynı yerde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg_b -- 9 Mart 2014; 20:09:03 >
  • Halletim hocam vallahi süper oldu eline emeğine sağlık bu konu sayesinde masamın çekmecesinde tozlanan ios 6.1.6'lı ipodum hayata döndü

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iAndroid -- 9 Mart 2014; 20:09:15 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.