Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son aşamada kaç saat beklediniz
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan. çok konuşan arkadaşlara cevap olsun bu hadi sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

yükleyenlere soruyorum;son aşamada çok mu bekliyoruz

edit:40dk dır aynı yerde duruyor.

hocam en son üstte kücük yazı cıktıysa cihazı dfu moda sokun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

quote:

quote:

zaten hep dfu modda bekliyor

• quote:

quote:

sonunda döndüm yardım edenlere teşekkürler
  • silinmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sonunda döndüm yardım edenlere teşekkürler

Rica ederim kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu hicbirseyden anladiginiz yok tekrar denemekten acizsiniz arastirma yapamayacak kadar tembelsiniz cikan hatalarin kodlarini googleda aratip cozum aramayi akil edemeyecek kadar zekaniz düşük bir seyi yapamadiginizda yardim etmek icin 3 haftadir ugrasan adami suclayacak kadar bencilsiniz

ADAM AZ BİLE YAPMIŞ

• Şuan bende 5.1.1 sürümüne güncelledim arkadaşlar :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

Yahu hicbirseyden anladiginiz yok tekrar denemekten acizsiniz arastirma yapamayacak kadar tembelsiniz cikan hatalarin kodlarini googleda aratip cozum aramayi akil edemeyecek kadar zekaniz düşük bir seyi yapamadiginizda yardim etmek icin 3 haftadir ugrasan adami suclayacak kadar bencilsiniz

ADAM AZ BİLE YAPMIŞ

Adamı bide çocuk gibi azarlıyorsunuz olmaz bu iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

Bu millete iyilik yaramaz arkadaş. Silinsin

Dun baska bir yontemle guncellerken problem cikti, hic bir zorunlulugu olmadigi halde yardimci olabilmek icin 1 saat zaman harcadi.

Burda yazilan cizilen hic bir sey zorla kimseye yaptirilmiyor.

Bilgisayar bilginize guveniyorsaniz, isler yolunda gitmediginde duzeltebilecek kabiliyete sahipseniz deneyin yapin. Yapamadiysaniz, yapamam diyorsaniz da uslubunuzu dogru belirleyin yardim isteyin.

Bosuna Emege Saygi demiyorlarmis..

Hocam bu yontemi bizlere gosterdigin icin tesekkurler.. Sayende yeni telefon almaktan vazgectim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ve bende 5.1.1 :D sonunda teşekkürler türkiye :D teşekürlerrrr emeği geçen herkesten
  • quote:

Kardeşim yöntem için biraz geç kaldık maalesef gündüz işleri yüzünden.Mesajları baştan sona okuduk ama bir ahlaksız yüzünden bu kadar kişiyi mahrum bırakma.Yani biz bu 6ya dönüşten itibaren gerek kendi gerek çevremizdekilerin telefonlarıyla uğraşıp yeni şeyler bulmaya çalışıyoruz.Sistem dosyaları üzerinde uğraşıyoruz.Böyle insanlar hem forum hem dışarıda fazlasıyla var sen de biliyorsun zaten.Gel hadi anlatımı tekrar paylaş,bu kadar kişiyi bir kendini bilmez için iPhone keyfinden mahrum bırakma.Her şey için tekrar tekrar sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

Kardeşim yöntem için biraz geç kaldık maalesef gündüz işleri yüzünden.Mesajları baştan sona okuduk ama bir ahlaksız yüzünden bu kadar kişiyi mahrum bırakma.Yani biz bu 6ya dönüşten itibaren gerek kendi gerek çevremizdekilerin telefonlarıyla uğraşıp yeni şeyler bulmaya çalışıyoruz.Sistem dosyaları üzerinde uğraşıyoruz.Böyle insanlar hem forum hem dışarıda fazlasıyla var sen de biliyorsun zaten.Gel hadi anlatımı tekrar paylaş,bu kadar kişiyi bir kendini bilmez için iPhone keyfinden mahrum bırakma.Her şey için tekrar tekrar sağol.

+1

• peki arkadaşlar tekrar düzenliyorum 2 3 densiz yüzünden bu kadar insanı mahrum bırakmak olmayacak
  • quote:

peki arkadaşlar tekrar düzenliyorum 2 3 densiz yüzünden bu kadar insanı mahrum bırakmak olmayacak

Adamlık budur kardeşim çok sağol :)

• quote:

peki arkadaşlar tekrar düzenliyorum 2 3 densiz yüzünden bu kadar insanı mahrum bırakmak olmayacak

Tekrar düzenlemek ile zaman kaybetme

quote:

5.1.1 Anlatımı mesajın aşağısında

Öncelikle dönüşü gerçekleştirip hepimizi bilgilendiren Batuhan kardeşime teşekkür ederim. Onun sayesinde 6.1.3 e döndük. Fenix hocama da bu yeni yoldan beni haberdar ettiği için teşekkür ederim. Konuyu açma amacım daha anlaşılır bir ilk mesaj hazırlamak ve dönmek isteyip de korkanlara yardımcı olmak.

İşlemlere başlamadan önce indirilmesi gerekenler

a) 6.1.3 e Downgrade için İPHONE 4 8 GB-16 GB SAHİPLERİ İÇİN DOSYALAR

1-)iREB - BurdanİREB7 yi indireceksiniz

2-)İtunes in patchli versiyonu 32 BİT - 64 BİT

3-)Patchlenmiş 6.1.3 ipsw dosyası 16 GB İÇİN - 8 GB İÇİN

4-) Redsnow : Buradan

5-) Ve son olarak Orjinal iOS 6.0 ipsw si 16 gb için - 8 gb için

Tüm gerekli dosyaları indirmiş bulunuyoruz. O zaman başlayalım

1-) İreb i açıyoruz gerekli yönergeleri tamamlayarak telefonu DFU moda sokuyoruz.

2-) Telefonu DFU ya aldık. Şimdi indirmiş olduğumuz patchli İtunes e giriyoruz. Yüklü olan itunes i silmenize gerek yok.

3-) Kurtarma modunda iphone bulundunun ingilizcesi yazacak. Tamam diyoruz SHIFT+RESTORE kombinasyonuna basıyoruz.

4-) Burdan indirmiş olduğumuz patchli 6.1.3 versiyonunu göstericez ve tamam diyecez. Bırakın yüklesin taa ki 37 hatasını alana kadar.

5-) 37 hatasını alınca Redsnowu yönetici olarak çalıştırın. Select İpsw bölümünden 6.0 olan ipsw yi gösterin. Bunun ardından Recovery Fix e basın

6-) Telefonu yazılar gelicek bırakın ekran kararana kadar bekleyin kararınca Redsnowa tekrar girin. Select ipsw ye tıklayın tekrar 6.0 ı gösterin, ve just boot a tıklayın. Bir müddet sonra telefonumuz açılacak ve iOS 6 ya başarıyla dönmüş olacaksınız.

5.1.1 e Downgrade etmek isteyen iphone 4 kullanıcıları burdaki işlemleri yapsın

1-)iREB - BurdanİREB7 yi indireceksiniz

2-)İtunes in patchli versiyonu 32 BİT - 64 BİT

3-)Patchlenmiş 5.1.1 ipsw dosyası 16GB VE 32 GB İÇİN AYNI BURADAN

4-) Redsnow : Buradan

5-) Ve son olarak Orjinal iOS 5.1.1 ipsw si 16 gb için - 32 GB İÇİN

Dosyalar hazır yapılması gerenler(MALESEF 8 GB İÇİN 5.1.1 GERİ DÖNÜŞ YOK

1-) İreb i açıyoruz gerekli yönergeleri tamamlayarak telefonu DFU moda sokuyoruz.

2-) Telefonu DFU ya aldık. Şimdi indirmiş olduğumuz patchli İtunes e giriyoruz. Yüklü olan itunes i silmenize gerek yok.

3-) Kurtarma modunda iphone bulundunun ingilizcesi yazacak. Tamam diyoruz SHIFT+RESTORE kombinasyonuna basıyoruz.

4-) Burdan indirmiş olduğumuz patchli 5.1.1 versiyonunu göstericez ve tamam diyecez. Bırakın yüklesin taa ki 37 hatasını alana kadar.

5-) 37 hatasını alınca Redsnowu yönetici olarak çalıştırın. Select İpsw bölümünden 5.1.1 ORJİNAL olan ipsw yi gösterin. Bunun ardından Recovery Fix e basın

6-) Telefona yazılar gelicek bırakın ekran kararana kadar bekleyin kararınca Redsnowa tekrar girin. Select ipsw ye tıklayın tekrar ORJİNAL 5.1.1 ı gösterin, ve just boot a tıklayın. Bir müddet sonra telefonumuz açılacak ve iOS 5.1.1 e başarıyla dönmüş olacaksınız.

Herkes çok emek verdi bu konuda. Batuhan arkadaşa tekrar çok teşekkür ederim Fenix e de öyle. Hiç bir tweak e gerek kalmadan kilit sorunu olmadan iOS 6 ya ya da 5.1.1 e dönmüş olduk. Kolay gelsin takıldığınız yerde yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam84 -- 9 Mart 2014; 21:36:32 >

• quote:

ADAMSIN

• REHBER DÜZENLENDİ !
  • Neler olmuş buralarda böyle, konunun geri gelmesi iyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.