Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Redsnow u aç 6.0 ipsw seç recovery fix e tıkla sonra ekran kararınca tekrar 6.0 ipsw ile boot et açılacaktır bende de olmamıştı ama bu yöntemle hiç veri kaybetmedim telefon geri çalıştı
  • S.a Kimse bana yardımcı olmuyor ya lütfen biri yardım etsinde şu ios 7.1 den kurtulayım artık ios 6 ya dönmek istiyorum iphone 4 8gb mümkünmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shegys

S.a Kimse bana yardımcı olmuyor ya lütfen biri yardım etsinde şu ios 7.1 den kurtulayım artık ios 6 ya dönmek istiyorum iphone 4 8gb mümkünmü

Mumkun hocam ios 6.1.3 adimlarini uygula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 hatası alıyorum patchli itunesten neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shegys

11 hatası alıyorum patchli itunesten neden

Pcdeki itunes i sil 11 surumunu yukle onunla yap. Patchliye gerek yok

• kabul etmiyor onlada . herseyi yaptım ananasta kalıyor kahretsin ya hiçmi hayırsever birisi yok tüm herşeyi indirdim masaüstünde var birisi teamwiewer ile 2 dk da yapsa be :S
  • off off kafayı yedim ya allah kahretsin böle programı hep hata hep hata bi ios 6 ya dönemedim .
  • Shegys kullanıcısına yanıt
    pc deki itunesi sildikten sonra belgelerim müzik teki itunes dosyasını felan da silmeniz lazım yoksa hata alırsınız
  • hersey bittikten sonra ananasta kaç dk bekledikten sonra açılıyor .
  • hocam çok sağolun döndük ama ben iphone 4 ultrasnow için baseband düşürebilir miyim ? yada başka yöntemler var mı?
  • Bişey soracam tethered olmasının ne gibi dezavantajı var. Cihaz kapatılıp tekrar açıldığında tekrar ios 7 ye mi dönüyor? Bir de bu ios 5 ile ios 6 arasında ne fark vardı ya unuttum. Wifi performansında bir fark olur mu? Yoksa sadece 3g yi yoğun kullananlar için mi gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bişey soracam tethered olmasının ne gibi dezavantajı var. Cihaz kapatılıp tekrar açıldığında tekrar ios 7 ye mi dönüyor? Bir de bu ios 5 ile ios 6 arasında ne fark vardı ya unuttum. Wifi performansında bir fark olur mu? Yoksa sadece 3g yi yoğun kullananlar için mi gerekli?

Hocam benimkide tethered wifi ve 3G de sıkıntı yok aksine daha iyi İOS 7 ye göre tek bi sıkıntı var telefon kapandığında PC ile açıyorsun teli ..

• Geveyli iphone 4 16GB cihazımı buradaki talimatlarla 4.3.3 ten 5.1.1 e yükselttim gayet güzel çalışıyor ancak bir sorum olacak, kullandığım gevey (gevey pro) artık çalışmaz oldu. Baseband güncellemeyle değişmedi aynı duruyor ama bu gevey niye çalışmaz uyumsuzluk gibi bir sorun olabilir mi?
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Telefonun şarjı bittiğinde ya da kapattığında açılmaz.İstediğin kadar power tuşuna basılı tut açılmaz.Yani ios 7 açılır falan öyle birşey yok.Açmak için pcye bağlıyorsun usb kablosu ile.
    Sonrada boot ediyorsun
  • Beyler 6.1.3 untethered yapmak icin P0sixspwn işe yaramiyor mu?

• Hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 3GS için benzer bir yöntem bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty28

iPhone 3GS için benzer bir yöntem bilen var mı?

http://www.bl4ck0ut.com/forum/index.php?threads/iphone-4-and-3gs-without-shsh-downgrade-ios-from-any-version-to-another-one.1576/

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=10027978

Şu iki sayfayı buldum ama sanırım başka telefondan alınmış shsh dosyası olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: klxxa

7.1.1 'Den dönen varmı 6.1.3 'e?

Ben dönmüstüm bir hafta kadar kullandim memnundum da aslinda stabil oldugu icin ancak tethered olmasi sebebiyle mecburen yine 7.1.1 e dönmek zorunda kaldim. Bir de 6.1.3 beklemede 7 ye gore cok sarj yiyordu gibime geldi.

• bu hatayı alıyorum yaparken lütfen yardımcı olurmusunuz
     İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.