Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dogu1215 belgelerim/itunes/music library klasörünü sil.
    @Salamala sende itunes 11.0 yükle ve yüklediğin itunes dan gir patchli olandan girme.
  • Denedim desiğini itunes 11.0 yüklü 2 itunesdende denedim aynı hata 1 aydır ugrastım olmucak gibi bıktım artık

• Salamala S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı hata vardı ama 11.0 denedim oldu.Yarın öğlen upload edebilirim sana pm atarım.
  • arkadaşım teşekkür edrim ama kapatınca just boot yapmadan açılmıyo ve dfu moduna geçiyo ben nerede hata yaptım

• Tamam sağol

• dogu1215 D kullanıcısına yanıt
    sorun yok TETHERED oldugu için oyle
  • ah bide iphone 5 için bi dönüş yola olabilse keşke :)
  • arkadaşlar şu patch'li itunes sıkıntısını çözen varmı newe version hatası veriyordu bende 11.0.0 yükledim şimdide copy falan filan bişeyler yazıyor varmı bir çözümü
  • arkadaşlar tethered olayını bi cözelim yaw yolda şarj bitiyor pcyi açmadan telefonu açamıyoruz
  • Kızılelma91 kullanıcısına yanıt
    hocam sistemın win7 32 64 se onlara bak ona gore indir sonra itunnes sil kompile kaldır son surumu ındır kur telefonu tak tanısın sonra kapat itunnesi sistemın kaç bitse ona gore pactli tunesı ındır belgelerim ve müziklerimdekı itunes belegeleri sil koppile sonra ac pacth tunesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

hocam sistemın win7 32 64 se onlara bak ona gore indir sonra itunnes sil kompile kaldır son surumu ındır kur telefonu tak tanısın sonra kapat itunnesi sistemın kaç bitse ona gore pactli tunesı ındır belgelerim ve müziklerimdekı itunes belegeleri sil koppile sonra ac pacth tunesi

Kardeşim denedim sürekli olmuyor ama bu anlattığım sorun değil bunu çözdüm firmware falan filan bişeyler yazıyor ipsw dosyası restore kabul etmiyor yani sinir oldum bende kapattım doğru düzgün olmucak bu iş biri adam akıllı resimli veya videolu anlatsaydı iyi olurdu
  • belkide dosya tam inmemiştir kontrol et
  • beyler tethered jailbreaki unterhered jailbreak e çevirebiliyormuyuz cevap verirseniz çok iyi olur
  • Arkadaşlar çalışan 6.1.2 shsh kaydı isteyen var mı
  • iOS 7.1.1 den 5.1.1 'e düşürdüm sonra 6.1.3 e çevirdim şimdi geri iOs 7.1.1 yaptım sırf şu tethered olayı yüzünden.

iOs 5.1.1 deli gibi hızlı :) tutamıyorum telefonu uçuyordu.6.1.3 de öyle çok hızlı.
  • beyler bişey sorcam peki bu olayları yaptıktan sonra shsh alma imkanımız var cydia üzerinden tiny umbrella vs shsh alabilsek sonra redsn0wdan adam akıllı restore yapsak bu şekilde deneyen varmı ?
  • beyler allah aşkına biriniz bana çalışan herhangi bir sürüme ait shsh kaydı atabilirmisiniz pm den şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseyhmus

Arkadaşlar çalışan 6.1.2 shsh kaydı isteyen var mı

hocam ben istiyorum ama başka telefonun shsh kaydı bende çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eköşker

beyler bişey sorcam peki bu olayları yaptıktan sonra shsh alma imkanımız var cydia üzerinden tiny umbrella vs shsh alabilsek sonra redsn0wdan adam akıllı restore yapsak bu şekilde deneyen varmı ?

hocam dediğinizi deniyorum suan ama ifatih yüklü shsh kaydı bulamıyor nedense ios 5 kullanıyorum ip4....keşke cözebilseydik

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

hata bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 20 Mayıs 2014; 17:04:44 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.