Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz 6.1.3 kullaniyorum. 7.1.1'den dusurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki123

Sorunsuz 6.1.3 kullaniyorum. 7.1.1'den dusurdum

Hocam hayırlı olsun . Şu meşhur 1600-1 hatasını aldınız mı ? Nasıl kurtuldunuz bu hatadan ve burdaki talimatlar dışında tavsiye edeceğiniz bir adım var mı çünkü ben sürekli 1600-1 hatası alıyorum . Saygılar

• Kimse yok mu Allah aşkına açılmıyor telefon!!!!!!!!!

• Sarji bitip telefonu kapananlar en az 30 dk tel sarjda kalcak yoksa acilmaz justbott islemini telefon acilana kadar deneyin 4 5 6 kerede acilan telefonlar var

• Benim hep ilk deneyişimde açıldı
  • İlk sayfadaki adımları izleyerek 5.1.1 e geçmeyi denedim ama hatalar aldım yapamadım. Sonra 6.1.3 ü denedim oldu. Şuan sorun yok fakat pil çok hızlı tükeniyor gibi geldi. 5.1.1 e geçmeyi denicem bir daha ama önce orjinal 7 yemi geçmem gerekiyor yoksa direk 6.1.3 den 5.1.1 e düşürebilirmiyim teli ?
  • Msdogan kullanıcısına yanıt
    Dusure bilirsin direk

• dafidaq kullanıcısına yanıt
    Eyv. Bakalım bu sefer becerebilecekmiyim ? İlk seferinde başarısız olmuştum.
  • Arkadaşlar cydia dan bi program indirmiştim oda teli restart yapmak gerektiğini söyledi. Diğer programlar gibi sadece restart yapar sandım ama bu sefer tel kapandı şimdi de açılmıyor. DFU modda Just Boot yapıcam ama DFU moda dahi geçemiyorum ne yaparsam yapayım siyah ekranda takılı kaldı tel hiçbir hareket yok. Lütfen yardım edin.
    zaten şu anda DFU modunda olması lazım. Doğrudan Redsnow ile justboot yapın olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

zaten şu anda DFU modunda olması lazım. Doğrudan Redsnow ile justboot yapın olur.

Hocam sorunu buldum. Kullandığım kablo orjinal değildi o yüzden pc ye takınca driver ları yüklememiş. Orj kablo takınca driverları yükledi sonunda pc teli görmeye başladı. Ondan sonra adımları izleyerek tekrar teli açtım. Şükür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Hocam hayırlı olsun . Şu meşhur 1600-1 hatasını aldınız mı ? Nasıl kurtuldunuz bu hatadan ve burdaki talimatlar dışında tavsiye edeceğiniz bir adım var mı çünkü ben sürekli 1600-1 hatası alıyorum . Saygılar

Buradaki yönergelere göre yaptım ama ; yaparken 1600 - 11 - 3194 gibi garip hatalar ile karşılaştım öyle deneme yanılma yoluyla çözmüştüm.

Şimdi canım sıkıldıkça iOs 5 ios 6 ios 7 , günlük değişip duruyorum :-))

• quote:

quote:

quote:

Buradaki yönergelere göre yaptım ama ; yaparken 1600 - 11 - 3194 gibi garip hatalar ile karşılaştım öyle deneme yanılma yoluyla çözmüştüm.

4-5 gündür de iOs 6.1.3 deyim hiçbi sorun yok

• quote:

quote:

quote:

Kaç defa denediysem hep 1600-1 hatasını aldım bir defa bile 37 hatasını vermedi . Nalet gitsin dedim daha denemiyorum . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Mayıs 2014; 12:42:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 6.1.3 kullanıyorum dünden beri sorun yok fakat pil ios7 ye göre acayip fazla yiyo. Gece full doldurdum teli 12 de %100 dü sabah 9 da baktım hiçbişey kullanmadan durduğu yerde %70 e düşmüş. Benim gibi pil problemi yaşayan oldumu ?
    ios6 oyle ama ios5 daha iyi sarj olarak ios7 gore daha iyi battrrydoctor ile rami temizzlerseniz farki gorceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

ios6 oyle ama ios5 daha iyi sarj olarak ios7 gore daha iyi battrrydoctor ile rami temizzlerseniz farki gorceksiniz

Ok bide onu deneyelim bakalım yapabilirsem. Teşekkürler.
    Battrrydoctorpro yaz cydia da zaten wifi ac kapa 3gyi ac filan hepsi var guzel bi tweak

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    iPod Touch 4G iOS 4.3.5 için de bir yönlendirme yapabilir misin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.