Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.1.1 e dönüş mevcut.
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    4.3.5 için de bir downgrade rehberi arıyordum. Fakat bulamadım ve SHSH linki de pek yaygın değil bu sürümün.
  • Ben cok istedimde vermiyo arkadas ios4 dosyalarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3.3 icin de downgrade mumkun fakat ben verimli sonuc alamadim dfu moda sokuyor cogu zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

4.3.3 icin de downgrade mumkun fakat ben verimli sonuc alamadim dfu moda sokuyor cogu zaman

Arkadaş şu shsh kadar saçma bir şey yoktur herhalde Apple fanı olarak yazıyorum iphone 4 öldü fıstıklı yaptım bir güzel yedim.Gittim 5s aldım zorunda bırakıyor Apple…!

• 6.1.3 den 5.1.1 e de düşürdüm teli. Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım bu versiyonda pil nasıl çıkacak.
  • aynen istiyen isdegi surume geçsin bunun yuzunden i6 beklıyorum 2010dan beri ip4 kulanıyom
  • Pil sorununun sebebi kullanım menüsünde, bekleme ve kullanım süresinin aynı olması. Cihazı bekleme moduna alsak bile kullanılıyor gözüküyor. Arkada bi şey çalışıyor ve bu şarjı emiyor. Ne bu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

Pil sorununun sebebi kullanım menüsünde, bekleme ve kullanım süresinin aynı olması. Cihazı bekleme moduna alsak bile kullanılıyor gözüküyor. Arkada bi şey çalışıyor ve bu şarjı emiyor. Ne bu acaba?

Preventsleep yüzünden şarj gidiyor ; teli kilitlesen dahi işlemci ram wifi 3g ve herşeyi kullanıyor o yüzden kiliyliykende açıkkende aynı şarj gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Orijinalden alıntı: baki123

quote:

quote:

Sorunsuz 6.1.3 kullaniyorum. 7.1.1'den dusurdum

Hocam hayırlı olsun . Şu meşhur 1600-1 hatasını aldınız mı ? Nasıl kurtuldunuz bu hatadan ve burdaki talimatlar dışında tavsiye edeceğiniz bir adım var mı çünkü ben sürekli 1600-1 hatası alıyorum . Saygılar

Buradaki yönergelere göre yaptım ama ; yaparken 1600 - 11 - 3194 gibi garip hatalar ile karşılaştım öyle deneme yanılma yoluyla çözmüştüm.

Şimdi canım sıkıldıkça iOs 5 ios 6 ios 7 , günlük değişip duruyorum :-))

Kaç defa denediysem hep 1600-1 hatasını aldım bir defa bile 37 hatasını vermedi . Nalet gitsin dedim daha denemiyorum . :)

Zaten tethered olduğu için iOs'u düşürsen bile içinde bi sıkıntı oluyor.Yani bende pc yok kyk yurdunda kalıyorum kapanırsa yapacak birşeyimde yok. Ama yinede stabil çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Msdogan

6.1.3 den 5.1.1 e de düşürdüm teli. Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım bu versiyonda pil nasıl çıkacak.

Ne durumda 5.1.1 şarjı?

• quote:

quote:

Pil sorununun sebebi kullanım menüsünde, bekleme ve kullanım süresinin aynı olması. Cihazı bekleme moduna alsak bile kullanılıyor gözüküyor. Arkada bi şey çalışıyor ve bu şarjı emiyor. Ne bu acaba?

Preventsleep yüzünden şarj gidiyor ; teli kilitlesen dahi işlemci ram wifi 3g ve herşeyi kullanıyor o yüzden kiliyliykende açıkkende aynı şarj gidiyor

Nasıl kapatacağım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sorunsuz 6.1.3 kullaniyorum. 7.1.1'den dusurdum

Hocam hayırlı olsun . Şu meşhur 1600-1 hatasını aldınız mı ? Nasıl kurtuldunuz bu hatadan ve burdaki talimatlar dışında tavsiye edeceğiniz bir adım var mı çünkü ben sürekli 1600-1 hatası alıyorum . Saygılar

Buradaki yönergelere göre yaptım ama ; yaparken 1600 - 11 - 3194 gibi garip hatalar ile karşılaştım öyle deneme yanılma yoluyla çözmüştüm.

Şimdi canım sıkıldıkça iOs 5 ios 6 ios 7 , günlük değişip duruyorum :-))

Kaç defa denediysem hep 1600-1 hatasını aldım bir defa bile 37 hatasını vermedi . Nalet gitsin dedim daha denemiyorum . :)

Zaten tethered olduğu için iOs'u düşürsen bile içinde bi sıkıntı oluyor.Yani bende pc yok kyk yurdunda kalıyorum kapanırsa yapacak birşeyimde yok. Ama yinede stabil çalışıyor

Tekrar deneyeceğim ben de bir köyde din görevlisiyim haftada bir gün çıkabiliyorum malesef o yuzden bir müddet 7.1.1 devam .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Msdogan

6.1.3 den 5.1.1 e de düşürdüm teli. Teşekkürler arkadaşlar. Bakalım bu versiyonda pil nasıl çıkacak.

Ne durumda 5.1.1 şarjı?

Valla çok şükür 6.1.3 den çok çok iyi. IOS 7 deki gibi diyebilirim. Bide bildirimlerden tepedeki akan borsa bilgileri havadurumu bilgileri gibi şeyleri kaldırdım. Çünkü internet olan heryerde pilden yiyecekti. Bu şekilde gayet güzel.
  • Arkadaşlar telefonum siyah ekranda kaldı. Ses var görüntü yok. Reboot yapıyorum düzelmiyor ne yapmam gerek?

• quote:

Arkadaşlar telefonum siyah ekranda kaldı. Ses var görüntü yok. Reboot yapıyorum düzelmiyor ne yapmam gerek?

DFU modda iken redsnow u yönetici olarak çalıştırın. Select ipsw den orj restore 5.1.1 yada 6.0 dosyasını seçin.sonra just boot yapıp deneyin. Benimde siyah ekranda kalmıştı sonra bu şekil düzeldi.
  • Olmuyor

• Hayatım karardı arkadaşlar o kadar ihtiyacım var ki şu an telefona bittim ben

• ireb dosyasını indiremiyorum linkler patlamıs galıba
  • quote:

Olmuyor

DFU modda olduğundan eminsiniz demi ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.