Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgeler - Müziklerim klasöründeki iTunes klasörünü silip tekrar aç programı
  • 11.0 da olmasi lazim ben onunla yaptim

Muziklerden itunes dosyasini sil sonra tekrar orjinal itunesi ac kapat yamalanmis itunesi ac olucaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Belgeler - Müziklerim klasöründeki iTunes klasörünü silip tekrar aç programı

Oldu çok sağolun hocam.
  • orhangutan kullanıcısına yanıt
    İcloud ve iphoneumu bulu kapat
    Bende de oyle bi hata vardi oyle yaptim gecti

• Söylediğim gibi 6.0-6.1.2 arası var Cydia'da; en azından benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. 6.1.3-6.1.6 için jb var ama Cydia'da yok diye biliyorum.
  • quote:

Söylediğim gibi 6.0-6.1.2 arası var Cydia'da; en azından benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. 6.1.3-6.1.6 için jb var ama Cydia'da yok diye biliyorum.

Hocam DFU moduna telefonu kapalıyken mi sokuyorduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercekaltinda.com

quote:

Söylediğim gibi 6.0-6.1.2 arası var Cydia'da; en azından benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. 6.1.3-6.1.6 için jb var ama Cydia'da yok diye biliyorum.

Evet, iReb isimli yazılım akabinde yönlendiriyor.
  • Shsh kaydimiz olmadigini icin untethereda ceviremiyoruz telefonu

• quote:

quote:

quote:

Hocam konuda redsnow bağlantısı çalışmıyor herhangi bir yerden indirsem olur mu redsnow u ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 9 Mart 2014; 14:31:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam konuda redsnow bağlantısı çalışmıyor herhangi bir yerden indirsem olur mu redsnow u ?

redsn0w_win_0.9.15b3 versiyonunu bulursan olur, yalnız bağlantıda sıkıntı yok, iniyor. Güvenlik yazılımın engelliyor olabilir.

• 6.1.3mün untethereti var diye biliyorumdum ben..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

redsn0w_win_0.9.15b3 versiyonunu bulursan olur, yalnız bağlantıda sıkıntı yok, iniyor. Güvenlik yazılımın engelliyor olabilir.

Hocam bu nasıl sorunlu bir işlem :) Şimdiden bu hatayı alıyorum.
     İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 9 Mart 2014; 14:44:25 >

• arkadaslar ben 11 hatası alıyorum adımları takip edince aynen ios7li haliyle acılıyor telefonum. nerde hata yapıorum acaba? bu işlemlerden önce restore yapmak falan gerekiyor mu telefonu? aslında ilk defa böyle bi işlem yapıorum. sanırım daha acıklayıcı bi yardıma ihtiyacım var:(
  • @mercekaltinda.com

Telefonda güvenlik için şifre varsa kapat, iPhone bul ve iCloud u da kapat ve öyle dene bakalım.

İşlemler ilk defa yapıyorsanız karışık ve sıkıntılı olacaktır. Biraz uğraş ile hallolur. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@mercekaltinda.com

Telefonda güvenlik için şifre varsa kapat, iPhone bul ve iCloud u da kapat ve öyle dene bakalım.

İşlemler ilk defa yapıyorsanız karışık ve sıkıntılı olacaktır. Biraz uğraş ile hallolur. :)

Sağolun hocam :)
  • bu hatayı alıyorum
     İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI
  • İPHONUMU BULU VE İCLOUDU KAPATİP YAPİN YOKSA HATA ALİRSİNİZ

• Valla helal olsun hocam yarın deneyeceğim.Sırf şarj sorunu yüzünden tekrar 7'e dönmüştüm birde şu tethered olayı çözülürse harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

İPHONUMU BULU VE İCLOUDU KAPATİP YAPİN YOKSA HATA ALİRSİNİZ

Hocam Iphonenumu bul u ayarlardan icloud sekmesinden mi kapatacağız ? Ben denedim ordan kapatmayaı ve icloud da ki her şeyi kapattım ama nafile :/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.