Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allahına kurban 6.1.3 teyim şu 5.1.1 e geçmeyi ne kadar çok istediğimi bilemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette arastir eger home tusu olmadan DFU moda almak mumkunse gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hazırsak 5.1.1 anlatımına başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

beyler hazırsak 5.1.1 anlatımına başlıyorum

Hazırız hocam

• peki 32 gb lık iphone 4 var ama sadece 16 ve 8 için link var nasıl olucak bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

peki 32 gb lık iphone 4 var ama sadece 16 ve 8 için link var nasıl olucak bu iş

Aynısını arkadaşa pm attım ama bakmadı daha hocam. Bendede 6.1.3 var 5.1.1 e geri yüklemek istiyorum

Edit: 32gb olanı da paylaşacağını söyledi arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 9 Mart 2014; 17:40:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

peki 32 gb lık iphone 4 var ama sadece 16 ve 8 için link var nasıl olucak bu iş

Aynısını arkadaşa pm attım ama bakmadı daha hocam. Bendede 6.1.3 var 5.1.1 e geri yüklemek istiyorum

Edit: 32gb olanı da paylaşacağını söyledi arkadaş

heycanla bekliyorum

• arkadaşlar 16 gb iphone 4 - 3.1 oluyor 8 gb 3.2 oluyor 32 gb ın ne olduğunu bilen varsa yazsın ona göre paylaşıcam
  • quote:

arkadaşlar 16 gb iphone 4 - 3.1 oluyor 8 gb 3.2 oluyor 32 gb ın ne olduğunu bilen varsa yazsın ona göre paylaşıcam

Devam edin hocam 16lık ile 32lik aynı kullanıyor 3.1 lik.

• Teşekkürler hocam beklemede kalın 15 dakikaya hazır
  • 5.1.1 Downgrade işlemi paylaşıldı
  • Telefon ios 7 ile surunuyordu. IOS 6 ile yag gibi akiyor mubarek..

Ne cektin be iOS 7

Uzmanlara bir soru. Telefonu Ucak moduna aliraak kilitlenir mi?

• bambam84 B kullanıcısına yanıt
    kilitlenmez
  • 5.1.1 Downgrade işlemi paylaşıldı
  • quote:

5.1.1 Anlatımı mesajın aşağısında

Öncelikle dönüşü gerçekleştirip hepimizi bilgilendiren Batuhan kardeşime teşekkür ederim. Onun sayesinde 6.1.3 e döndük. Fenix hocama da bu yeni yoldan beni haberdar ettiği için teşekkür ederim. Konuyu açma amacım daha anlaşılır bir ilk mesaj hazırlamak ve dönmek isteyip de korkanlara yardımcı olmak.

İşlemlere başlamadan önce indirilmesi gerekenler

a) 6.1.3 e Downgrade için İPHONE 4 8 GB-16 GB SAHİPLERİ İÇİN DOSYALAR

1-)iREB - BurdanİREB7 yi indireceksiniz

2-)İtunes in patchli versiyonu 32 BİT - 64 BİT

3-)Patchlenmiş 6.1.3 ipsw dosyası 16 GB İÇİN - 8 GB İÇİN

4-) Redsnow : Buradan

5-) Ve son olarak Orjinal iOS 6.0 ipsw si 16 gb için - 8 gb için

Tüm gerekli dosyaları indirmiş bulunuyoruz. O zaman başlayalım

1-) İreb i açıyoruz gerekli yönergeleri tamamlayarak telefonu DFU moda sokuyoruz.

2-) Telefonu DFU ya aldık. Şimdi indirmiş olduğumuz patchli İtunes e giriyoruz. Yüklü olan itunes i silmenize gerek yok.

3-) Kurtarma modunda iphone bulundunun ingilizcesi yazacak. Tamam diyoruz SHIFT+RESTORE kombinasyonuna basıyoruz.

4-) Burdan indirmiş olduğumuz patchli 6.1.3 versiyonunu göstericez ve tamam diyecez. Bırakın yüklesin taa ki 37 hatasını alana kadar.

5-) 37 hatasını alınca Redsnowu yönetici olarak çalıştırın. Select İpsw bölümünden 6.0 olan ipsw yi gösterin. Bunun ardından Recovery Fix e basın

6-) Telefonu yazılar gelicek bırakın ekran kararana kadar bekleyin kararınca Redsnowa tekrar girin. Select ipsw ye tıklayın tekrar 6.0 ı gösterin, ve just boot a tıklayın. Bir müddet sonra telefonumuz açılacak ve iOS 6 ya başarıyla dönmüş olacaksınız.

5.1.1 e Downgrade etmek isteyen iphone 4 kullanıcıları burdaki işlemleri yapsın

1-)iREB - BurdanİREB7 yi indireceksiniz

2-)İtunes in patchli versiyonu 32 BİT - 64 BİT

3-)Patchlenmiş 5.1.1 ipsw dosyası 16GB VE 32 GB İÇİN AYNI BURADAN

4-) Redsnow : Buradan

5-) Ve son olarak Orjinal iOS 5.1.1 ipsw si 16 gb için - 32 GB İÇİN

Dosyalar hazır yapılması gerenler(MALESEF 8 GB İÇİN 5.1.1 GERİ DÖNÜŞ YOK

1-) İreb i açıyoruz gerekli yönergeleri tamamlayarak telefonu DFU moda sokuyoruz.

2-) Telefonu DFU ya aldık. Şimdi indirmiş olduğumuz patchli İtunes e giriyoruz. Yüklü olan itunes i silmenize gerek yok.

3-) Kurtarma modunda iphone bulundunun ingilizcesi yazacak. Tamam diyoruz SHIFT+RESTORE kombinasyonuna basıyoruz.

4-) Burdan indirmiş olduğumuz patchli 5.1.1 versiyonunu göstericez ve tamam diyecez. Bırakın yüklesin taa ki 37 hatasını alana kadar.

5-) 37 hatasını alınca Redsnowu yönetici olarak çalıştırın. Select İpsw bölümünden 5.1.1 ORJİNAL olan ipsw yi gösterin. Bunun ardından Recovery Fix e basın

6-) Telefona yazılar gelicek bırakın ekran kararana kadar bekleyin kararınca Redsnowa tekrar girin. Select ipsw ye tıklayın tekrar ORJİNAL 5.1.1 ı gösterin, ve just boot a tıklayın. Bir müddet sonra telefonumuz açılacak ve iOS 5.1.1 e başarıyla dönmüş olacaksınız.

Herkes çok emek verdi bu konuda. Batuhan arkadaşa tekrar çok teşekkür ederim Fenix e de öyle. Hiç bir tweak e gerek kalmadan kilit sorunu olmadan iOS 6 ya ya da 5.1.1 e dönmüş olduk. Kolay gelsin takıldığınız yerde yazabilirsiniz.

5.1 dosyaları hariç diğerlerini tekrar indirmemize gerek yok herhalde hocam ?

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Hocam ipod touch yok mu

• quote:

kilitlenmez

Bu kilitlenme dedikleri just boot yapmak için gerekli olan şey mi?

Bir de hocam benim telefon tethered olucak. Pc de sadece redsnow olsa yeterli demi just boot yapmak için? Yani ipsw dosyasına gerek yok?

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    Var kardeşim onu da paylaşıcam bi sigara içiyim
  • ipsw bazen gerekiyor bazen gerekmiyor her halükarda bilgisayarda bulunması lazım
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    üzüldüm bi an ipodu göremeyince

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.