Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Musty28

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnkcoskunn

Beyler 6.1.3 untethered yapmak icin P0sixspwn işe yaramiyor mu?

Telefonu redsn0w ile tetheret jailbreak yap sonrasında Cydia dan P0sixspwn eklentisini yükle untethered oluyor

Bunu deneyen oldu mu arkadaşlar

Evet kardeşim bir çok cihazda yaptım oluyor sıkıntı yok

3-4 mesaj yukarda da olmadığını söylemişler . Tethered jailbreak ı untethered yapabildini mi siz iphone 4 ü nedir son durum bu sayfada .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O tweak malesef bir ise yaramiyor , bizzat denedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

O tweak malesef bir ise yaramiyor , bizzat denedim...

Evet öyleymiş bende iphone 3gs cihazlara uygulamıştım iphone 4 te işe yaramıyormuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

O tweak malesef bir ise yaramiyor , bizzat denedim...

Evet öyleymiş bende iphone 3gs cihazlara uygulamıştım iphone 4 te işe yaramıyormuş.

Burası fazla heyecan kaldırmıyor hocam . :) Peki bir soru daha sorayım . Kilit ekranı çözümü için uygulanan Preventsleep tweak ios 5.1.1 de de mevcut mu bunu silebiliyor muyuz cydia dan . Assivetive touch ile kilitleniyor mu ciha o tweak olmadan . Saygılar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

beyler 5.1.1 için redsnow da en son just boot yaparken yamalı olanı mı yoksa orjinal olan ipsw yimi seçiyoruz ?

Hocam aynı durumdayım ben de siz nasıl justboot yaptınız acaba. Ben de 5.1.1 e döndüm ama redsn0w daki en son adımdan sonra recovery fix ledim ve tel siyah ekranda bekliyor . justboot için ne yapmalıyım hangi dosyayı kullanmalıyım. saygılar.

Bilen biri yardımcı olabilir mi arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar mission comleted :D

Zor oldu ama becerdim sonunda. İNşallah sık sık sorun çıkarmaz da sorunsuz kullanırım. tweak saece barrel 2 yi yüklicem onun dışında hiç bir şey yüklemem. Gerçi onu da yükleyebilecek miyim bilmiyorum . Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

• Güle güle kullanın. Barrel2 güzel tavsiye ederim bide batter doctor pro yükle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msdogan

Güle güle kullanın. Barrel2 güzel tavsiye ederim bide batter doctor pro yükle bence.

Hocam önerilerin için sağol yükleyip deneyeceğim fakat bir şey dikkatimi çekti. TSS center denen bir bölüm var ve orda ios 4.3.3 4.3.5 ve 5.0.1 yaziyor yeşil yazı ile araştırdım sanıım benim çok eski sürümlere ait bir kaç sh kaydı var. yanlış mı düşünüyorum acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 3 Haziran 2014; 16:35:31 >

• quote:

quote:

Güle güle kullanın. Barrel2 güzel tavsiye ederim bide batter doctor pro yükle bence.

Hocam önerilerin için sağol yükleyip deneyeceğim fakat bir şey dikkatimi çekti. TSS center denen bir bölüm var ve orda ios 4.3.3 4.3.5 ve 5.0.1 yaziyor yeşil yazı ile araştırdım sanıım benim çok eski sürümlere ait bir kaç sh kaydı var. yanlış mı düşünüyorum acaba.

Evet öyle görünüyor hocam belki eski sürümler için işe yarar bir bilene sormak lazım

• quote:

quote:

quote:

Evet öyle görünüyor hocam belki eski sürümler için işe yarar bir bilene sormak lazım

5.1.1 ile tel üzerinden 70 kilo yük kalktı :) akiyor tel :). Çok tesekkur ederim herşey icin .

• 4s için geçerli mi?
  • Evet gerçekten iyi oldu emeği geçenlere teşekkürler
  • Tekelci Ahmet Abi kullanıcısına yanıt
    Hayır 4s`te olmuyor...
  • telefonum yine siyah ekran oldu. BIKTIM ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

telefonum yine siyah ekran oldu. BIKTIM ARTIK

Safe modda prevent sleep devreye girmeyecegi icin ekran bluefreeze duser just boot etmeniz gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok teşekkürler. Sırf bu ios 6'ya dönememekten başka bir iphone almaya bile niyetlenmiştim. Son birkaç aydır tethered bile olsa downgrade denemelerim hep hüsranla bitmişti. Ama senin yazıyı görüp son birkez daha denemeye karar verdim. Yazdıklarını harfiyen uyguladım ve sonuç mükemmel. Forum kullanmayı pek beceremem ama ss eklemeye çalışacağım. Tekrar çok teşekkürler, yolun açık olsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkay90 -- 10 Haziran 2014; 15:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkay90

Kardeş çok teşekkürler. Sırf bu ios 6'ya dönememekten başka bir iphone almaya bile niyetlenmiştim. Son birkaç aydır tethered bile olsa downgrade denemelerim hep hüsranla bitmişti. Ama senin yazıyı görüp son birkez daha denemeye karar verdim. Yazdıklarını harfiyen uyguladım ve sonuç mükemmel. Forum kullanmayı pek beceremem ama ss eklemeye çalışacağım. Tekrar çok teşekkürler, yolun açık olsun kardeşim.

Hocam hayirli olsun ben de cok defa denemistim ama basaramamistim. İtunes i xp modunda calistirinca oldu :). Tekrar hayirli olsun

• iPhone 4 ü bir ay önce media marktttan aldık telefon ios 7.0.3 ile geldi bu yolla geri düşürebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hess.com

iPhone 4 ü bir ay önce media marktttan aldık telefon ios 7.0.3 ile geldi bu yolla geri düşürebilirmiyiz ?

Gsm ise donebilirsiniz hocam . İtunes i xp mode'da calistirmayi unutmayin dönersiniz sikinti olmadan ama biraz sabirli olmalisiniz . Kolay gelsin.

• Konu sahibi olarak 7.1.1 e donup jp yaptim. Uygulsma ve sarj son zamanlarda cok fazla sikinti yaratti bende

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.