Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bi yardımcı olun, sürekli yanlış yazılım hatası veriyor, cihaz 16 gb, sizin 16gb etiketindeki yazılımı indirdim eminim. Fakat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HappyBlack

hocam bi yardımcı olun, sürekli yanlış yazılım hatası veriyor, cihaz 16 gb, sizin 16gb etiketindeki yazılımı indirdim eminim. Fakat olmuyor.

3 farkli iphone 4 var sizin iphone gsm mi wcdma mi yoksa rev mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 10 Haziran 2014; 22:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsm hocam 16 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: HappyBlack

gsm hocam 16 gb

Hocam ben de sürekli 1600-1 hatasi aliyordum itunes i xp modeunda denedim sorunsuz surum dusurdum . Siz boyle bir deneyin olmazsa baska bilgisayarda deneyin . Yanlis yazilim hatasini ben baska zamanlarda arkadasin 3gs telini guncellerken almistim o zaman 3 farkli bilgisayarda denemistim ama tekrar tekrar denemistim . Mobildeyim su an google dan hatayi biraz arastirirsaniz belki bir sonuca ulasabilirsiniz Z

• Bende iTunes açılmıyor şu hatayı alıyorum Apple Application Support was not found. Apple Application Support is required to run iTunes.Please Unistall iTunes, Then install iTunes again. Error 2 (Windows error 2 ) yazıyor
  • En yen surum itunes i indirin ve patch li itunes ile kurmaya calisin ve patch li itunes i xp mode unda acin . (sag tik ozellikler uyumluluk xp ve yonetici . Uygulama tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum kapandıktan sonra tekrar nasıl açıcam yardım ederseniz sevinirim yanlış birşey yapmak istemiyorum
  • Açtım problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baristo

Açtım problem yok

Hocam siz de crack li olan ipsw yi mi gosterdiniz ben actim ama hangisini gosterdim bilmiyorum . Karman corman olmustu. :D

• redsn0w giriyorsun Select IPSW 6.0 seçiyorsun ondan sonra Just Boot yapıyorsun açılıyor kardeş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baristo

redsn0w giriyorsun Select IPSW 6.0 seçiyorsun ondan sonra Just Boot yapıyorsun açılıyor kardeş :D

Ben 5.1.1 e dusurmustum cracklisini denemisim demek ki :) cok sagol hocam .

• ben 5.1.1e geçtim burdan 6.1.3 e direk geçebiirmiyim yoksa önce 7 sonra 6 mi yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

ben 5.1.1e geçtim burdan 6.1.3 e direk geçebiirmiyim yoksa önce 7 sonra 6 mi yapmalıyım

Hocam denediginde burda paylasir misin? Ben de sali gunu ilceye gidip deneyecegim de :) savolun simdiden .

• thermofısa T kullanıcısına yanıt
    Yapa bilirsiniz gerek yok 7.1..1

• bu işleri pek bilmediğim için korktum 7 e geçip 6 ya döndüm ama 7 daha güzel galiba
  • thermofısa T kullanıcısına yanıt
    ios6 sarj konusu pert ama performans ve sarj ios5 mukemmel
  • 5 daha mı iyi
  • evet ben 3 aydır ios5 kulanıyom sıyah ekran fılan hıc hata almadım yağ gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

bu işleri pek bilmediğim için korktum 7 e geçip 6 ya döndüm ama 7 daha güzel galiba

Hocam bir sey olma en faZla olacagi tel yanar sen de kurtulursun :D şaka şaka . İos 7 den sonra ben de ios 5 kurdum tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz ama ben direnecegim . Tel kullanilmaz hale gelene kadar (uygulama kurulamaZ hale gelene kadar) direnecegim. Tel akiyor gercekten . Belki apple bir müddet sonra herkes iphone 4 lerini satipp üst modellere gectiklerinde bir sürüm yayinlar :)bizde afiyetle yeriz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 11 Haziran 2014; 22:11:48 >
  • o zaman 5 e gideyim
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.