Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetgurkan

Peki iOS 7'ye geri dönüş nasıl olacak? (iOS 7.1.2'ye dönüş)

recovery moda alıp yeni sürüm itunes ile geri yükle ve güncelle butonuna bastığında ios 7 yüklemiş olursun...
  • Yani recovery mod'a alıp güncelleye basıp iOS 7.1.2'ye dönmesini bekleyeceğim. Benim asıl endişem güncelleme yaparken telefon kapanınca bir sorun olup olmayacağıydı. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben yapamadım bir türlü en son aşamada redsnow ile boot u tanıtırken dfu moda girmior recovery mod da kalıyor (kablo resmi) ipsw yi gösteremiyorum acaba sürüm 7.1.2 ondan dolayı mı oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

valla ben yapamadım bir türlü en son aşamada redsnow ile boot u tanıtırken dfu moda girmior recovery mod da kalıyor (kablo resmi) ipsw yi gösteremiyorum acaba sürüm 7.1.2 ondan dolayı mı oluyor acaba

telefonun recovery deykeyn redsnow u aç redsnowdan ipsw yi seçtikten sonra recovery deyken just boot de oaradki yönergeleri yap otomatik olarak yapıcak işlemleri ve telefon açılcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Bir sorum olacak şimdi JB'li olarak mı gelecek? Ben geri döndüm ama. Cydia yok

Telefon fabrika ayarında olacak. Tekrar JB yapnanız gerekli. Ben yaptım evasion du sanırım. Google da arat 6.1.2 JB diye.

Bir kısa not ; jb yaparken telefon bir kere açılıp kapanacak ve o sırada itunes ekranı gelecek. Panik yapma, yukarıdaki yöntemle aç telefonu. jb işlemi devam ediyor.

peki böyle yapınca untethered mi olucak (konuyu hortlatdım :S)
  • Yazilimi yukledim recovery modeda acilyor sonra dfu mode aliyorum just boot yapmak icin fakat select ipsw yaptiktan sonra `That İPSW is not supported by this version of redsn0w.' hatasini aliyorum lutfen yardim

• Yazilimi yukledim recovery modeda acilyor sonra dfu mode aliyorum just boot yapmak icin fakat select ipsw yaptiktan sonra `That İPSW is not supported by this version of redsn0w.' hatasini aliyorum lutfen yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: skull_28

quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Bir sorum olacak şimdi JB'li olarak mı gelecek? Ben geri döndüm ama. Cydia yok

Telefon fabrika ayarında olacak. Tekrar JB yapnanız gerekli. Ben yaptım evasion du sanırım. Google da arat 6.1.2 JB diye.

Bir kısa not ; jb yaparken telefon bir kere açılıp kapanacak ve o sırada itunes ekranı gelecek. Panik yapma, yukarıdaki yöntemle aç telefonu. jb işlemi devam ediyor.

peki böyle yapınca untethered mi olucak (konuyu hortlatdım :S)

Malesef tethered oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkrrgsc

quote:

valla ben yapamadım bir türlü en son aşamada redsnow ile boot u tanıtırken dfu moda girmior recovery mod da kalıyor (kablo resmi) ipsw yi gösteremiyorum acaba sürüm 7.1.2 ondan dolayı mı oluyor acaba

telefonun recovery deykeyn redsnow u aç redsnowdan ipsw yi seçtikten sonra recovery deyken just boot de oaradki yönergeleri yap otomatik olarak yapıcak işlemleri ve telefon açılcak...

işde hocam recovery mod dayken yapamıyorum just boot diyorum pat hata veriyor dfu modda değil filan diye dfu moda alıyorum tekrardan recovery e geçior bir türlü olmadı acaba ipsw de mi sıkıntı yoksa 7.1.2 den mi kaynaklanıyor.birde 6.1.3 yüklüyorum arkadaşın boot için attığı ipsw 6.0 filan diye gözüküyor 6.1.3 ü bulup indirdim gene olmadı bir türlü yapamadım en sonunda sıkıldım son güncellemeyi yükledim

• quote:

Orijinalden alıntı: cekon06

Yazilimi yukledim recovery modeda acilyor sonra dfu mode aliyorum just boot yapmak icin fakat select ipsw yaptiktan sonra `That İPSW is not supported by this version of redsn0w.' hatasini aliyorum lutfen yardim

aynı hatayı bence alıyorum son aşamayı bir türlü yapamadım çözüm bulursan arkadaşım yardımlarını bekliyorum
  • Ben eski yöntemle devam edeceğim.Jailbreaksiz olduktan sonra niye uğraşıp boot edelim ki
  • Beyler ben o hatayı eskı yontemle gecıuom verdıgı 5.1.1 orjınal pws neyse artık eskısını kullanıyom ve eskı yontem ıle justboot edıyom

• Sürekli olarak Exploit failed hatası alıyorum. Fikri olan var mıdır?

Iphone 4 (32gb) -- ios 6.1.2 deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

Beyler ben o hatayı eskı yontemle gecıuom verdıgı 5.1.1 orjınal pws neyse artık eskısını kullanıyom ve eskı yontem ıle justboot edıyom

Cihazıma uygun ipsw sadece 6.1.3 gsm 3,2 i

• ben yaptım fakat telefon ekranı kilitleyince dfu moda geçti ve restore yapmadan çalışmadı eksiksiz yapmıştım (eski yöntemle devam ediyorum)
  • hocam ne yaptıysam olmadı son aşamayı bir türlü yapamadım.justboot bir türlü yapamadım 7.1.2 kurudm tekrardan
  • quote:

hocam ne yaptıysam olmadı son aşamayı bir türlü yapamadım.justboot bir türlü yapamadım 7.1.2 kurudm tekrardan

Evet son işlem biraz zor bende çok uğraştım ama şöyle yaptım. Yelefon dfu dayken redsnow u açtım oradan just boot dedim oradaki yönergeleri yaptıktan sonra açıldı telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben yaptım fakat telefon ekranı kilitleyince dfu moda geçti ve restore yapmadan çalışmadı eksiksiz yapmıştım (eski yöntemle devam ediyorum)

Banada yaptıktan iki gün sonra whatsapp tan attı sonra kilitleyince dfu ya aldı sonra ios 7 kurdum senin gibi dayanamadım bi faha 6 ya döndüm şuan bayadır kullanıyorum hiç bir sorunu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkrrgsc

quote:

ben yaptım fakat telefon ekranı kilitleyince dfu moda geçti ve restore yapmadan çalışmadı eksiksiz yapmıştım (eski yöntemle devam ediyorum)

Banada yaptıktan iki gün sonra whatsapp tan attı sonra kilitleyince dfu ya aldı sonra ios 7 kurdum senin gibi dayanamadım bi faha 6 ya döndüm şuan bayadır kullanıyorum hiç bir sorunu yok

Yeni yöntemle mi döndünüz yoksa eski yöntemle mi

• Yeni yöntemle

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.