Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER HANGİ SÜRÜMÜN ŞARJI FAZLA GİDİYOR ONA GÖRE KURUCAM KURMAYI BİLİYORUM BİLMEYENLERE YARDIM EDEBİLİRİM TEAM DAN 5.1.1 Mİ 6.1.2 MÜ ŞU ANDA TEL DE 6.1.2 VAR EN FAZLA ŞARJ GİDEN 5.1.1 Mİ ????
  • 8.adıma kadar herşeyi yaptım. Ama telefonu bir türlü recovery moddan çıkaramıyorum acil yardım lütfen. (Tel. kapalıyken usb kablosunu bağlayınca hemen kendiliğinden açılıp recovery moda geçiyor.)
  • 8.adım yani son adımı yapamayanlar çözüm:

itunesden yüklemeyi yaptıktan sonra recovery moda girdikten sonra ireb ten dfu moda alın sonrada redsnowdan 6.0 ipswyi seçin sonrada recovery fix yapın sonra tekrardan recovery moda alacak sonrada redsnowdan ana menüye dönün ordan tekrardan 6.0 ipsw yi seçin sonrada just boot yapın ordaki yönergelerle dfu moda alın sonrada otomatik olarak telefon bi süre sonra açılacaktır.
  • arkadaşlar iOS 7'ye geri dönenler nasıl döndüğünü anlatabilir mi? Ben de şu an iOS 6.1.2 var iPhone 4 3.1 telefonum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgurkan

arkadaşlar iOS 7'ye geri dönenler nasıl döndüğünü anlatabilir mi? Ben de şu an iOS 6.1.2 var iPhone 4 3.1 telefonum

İtunes in yeni versiyonuyla restore edicen hacım

• quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

8.adım yani son adımı yapamayanlar çözüm:

itunesden yüklemeyi yaptıktan sonra recovery moda girdikten sonra ireb ten dfu moda alın sonrada redsnowdan 6.0 ipswyi seçin sonrada recovery fix yapın sonra tekrardan recovery moda alacak sonrada redsnowdan ana menüye dönün ordan tekrardan 6.0 ipsw yi seçin sonrada just boot yapın ordaki yönergelerle dfu moda alın sonrada otomatik olarak telefon bi süre sonra açılacaktır.

Hata verior denedik hocam

• Bende 5.1.0 shsh var istediğim gibi dönebiliyorum ona, sizce bu yöntemle 5.1.1. yapayım mı? Jb hariç fark var mı 5.1.0 ile 5.1.1 arasında?
  • Hata vermesi garip ben hep anlattığım gibi yüklüyorum sorun çıkmıyor sizde neden hata veriyor anlamadım ayrıca windows xp de yüklenmiyor veyade ben yükliyemedim pcnin windows vista veya 7 yada 8 olması daha iyi ..
  • untethered çıkmazmı ios 6'nın ya?
  • Tethered olayı sıkıntı, sarjın bitti yolda keza şarj edebilecek bi yer bulsan bile telefonu açamıyorsun. İllaki bir bilgisayar lazım.
  • Bir arkadaş pm'den bana nasıl yapıldığını anlatabilir mi ? İlk sayfadakileri okudum hiçbirşey anlamadım. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  • Bu konu ölmesin, UP!
  • iPhone 4 3.1 modeli 5.1,1 sürümü için verilen Boot ipsw dosyası yanlış herhalde. Indirdiğim dosyada 3.2 ve iOS 6.0 yazıyor. iTunes'dan yükleme yapıp boot yapmak istediğimde dosyayı seçtim ve exploid failed hatası verdi.

• 3GSde deniyen varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgurkan kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yanlış dosyadır. Eğer ki indirmeye çalıştığın dosya orjinal ipsw ise www.getios.com'dan indirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: D4rkBB

Büyük ihtimalle yanlış dosyadır. Eğer ki indirmeye çalıştığın dosya orjinal ipsw ise www.getios.com'dan indirebilirsin.

Hocam geek grade ipsw yi yükledim hata vermedi. Ama boot ipsw ile just boot etmek istedim. Exploid failed hatası verdi. Senin verdiğin linkten indirdiğim dosyayı boot etmek için kullanacağım değil mi ?

• ahmetgurkan kullanıcısına yanıt
    Evet , boot ipsw orjinal ipsw oluyor. Benim verdiğim linktede orjinal ipsw ler var bütün iCihazlarin(sürümleriyle birkikte).

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    hocam telefonla görüşme gibi bi problem yaşıyorum normalde hoparlör çalışıyor fakat arama yapınca direk hoparlör devreye giriyo ama ses gelip gitmiyor. Anlamadım.
  • FvZCgLyN F kullanıcısına yanıt
    onu ayarlardan yapabilirsin basit ayarı var
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.