Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilko

untethered çıkacakmış ihatesnow twitterde dün duyurdu beyler

hadi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler başarıyla ios 6.1.2 ye döndüm ios 6 candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 12 Mart 2015; 10:01:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşalr i4 8gb gsm rev a için itunes şu hatayı vveriyor iphone aldı cihaza geçerli bir firmware olmadığı için geri yükelenmedi. lütfne yardım edin

• DarkJewel D kullanıcısına yanıt
    eğer doğru ipsw yi indirdiysen ve bu hatayı alıyorsan başka bir bilgisayarda dene.
  • ipsw'leri indirmek istediğim zaman ya 700mb inip duruyor yada 500 mb inip duruyor arkadaşlar, ipsw'lerin olduğu sunucuda bir sıkıntı mı var yoksa sadece bende mi oluyor bu olay? Yaşayan var mı bu sorunu acaba ?
  • Gokcesel kullanıcısına yanıt
    getiOS
  • 6 ya dönüp tekrar 7 yapmıştım şu tethered yüzünden ama 6 yüklüyken daha memnundum şarj olsun hız olsun
  • Takip

• kendim bir 4s kullanıcısı olarak telefonumun her türlü halinden memnunum.

arkadaşım da iphone 4 kullanıcısıve wifisi bozukmuş. sen gel bozuk wifiyle yazılım güncellemeye çalış:)
    tabiki yükleme yapamadı veee telefonun patladığını düşündü:) uğraştı durdu bi çözüm bulamadı.

bu forum sayesinde beyaz iphone4üm oldu. wifi bozuk ama 2 gb internet 22 tl gibi bi fiyat:D

mutlu oldum lan:D:D

başkanlar şimdi bir de jailbreak denen işlemi yapmak istiyorum. bugüne kadar ilk defa cesaret edip bi apple cihazın yazılımıyla oynadım, şuan 5.1.1 kullanıyorum iphone4 te. çok memnunum. peki nasıl jailbreak yapıp whatsapp falan yükleyebilirim?? bi yardım bre yiğitler:D
  • yalnız şunu anladım;

geekgrade ve bot ipsw leri birçok forumda bile farklı. allah sizi inandırsın 7 tane ipsw indirdim çeşit çeşit.
    sonunda sayıları aynı olan geekgrade ve boot ipswleri denedim ve oldu. kimseyi dinlemeyin arkadaş. hangi ios sürümünü istiyorsanız yazın gugıla kendiniz arayıp bulun ipsw dosyalarınızı, ondan sonra yapın işleminizi. hatta şöyle de bişey var; itunes patched 32bit bilgisayarımda asla çalışmadı. bi türlü çalıştıramadım. ama uygun ipswlerle sorun çözüldü. tek sorun şuan telefonu kapatmaya korkuyorum:D
  • bir sorum daha olacak.

iphone4ün wifisi bozuk. ben buna son sürüm ios i nasıl yüklerim? forumarda wifi bozuksa at o telefonu falan yazmışlar hep. telefonun eski sahibiolup bunları okuyan arkadaşım atmaya niyetlenip verdi bana, ios 5.1.1 ile mutlu mesut kullanıyorum şimdilik. ya güncellemeyi denersem nasıl yüklerim orjinal ios i?
  • ipsw'leri indirirken yarıya geldiğinde kendiliğinden bitmiş gibi gösteriyor ve itunes kabul etmiyor. Başka sitelerden indirmeye çalıştım sonuç aynı.
  • yardımcı olabilecek var mı?
  • 6.1.2'yi yüklemiştim ancak bugün 5.1.1'e düşürmek istedim ananasta kalıyor yardımcı olabilir misiniz beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: temed

6.1.2'yi yüklemiştim ancak bugün 5.1.1'e düşürmek istedim ananasta kalıyor yardımcı olabilir misiniz beyler?

8 gb se cihaz dsmez 5.1.1 16 veya 33 ise bi islemi hanlis yapiyorsunuzdue tekrar ypn

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

quote:

6.1.2'yi yüklemiştim ancak bugün 5.1.1'e düşürmek istedim ananasta kalıyor yardımcı olabilir misiniz beyler?

8 gb se cihaz dsmez 5.1.1 16 veya 33 ise bi islemi hanlis yapiyorsunuzdue tekrar ypn

merhaba, cevap için teşekkürler cihaz 16gb ios 6.1.2'ye tekrar sorunsuz dönüyorum ancak yine 5.1.1'de ananasta kalıyor
  • quote:

quote:

quote:

merhaba, cevap için teşekkürler cihaz 16gb ios 6.1.2'ye tekrar sorunsuz dönüyorum ancak yine 5.1.1'de ananasta kalıyor

Anladim bende 6.1.3 e dusurmustum 5.1.1 i denemedim oyuzden bi bilgim yok ama yardimci olur arkadaslar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladim bende 6.1.3 e dusurmustum 5.1.1 i denemedim oyuzden bi bilgim yok ama yardimci olur arkadaslar

ios 5.1.1 iphone 4 3.1 6.0 yok 3.2 6.0 var acaba sorun orada mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ios 5.1.1 iphone 4 3.1 6.0 yok 3.2 6.0 var acaba sorun orada mı?

Olabilir 3,1 3,2 model kodlari diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.