Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.geeksn0w.it/GeekGrade/download.html

birde burdan dene
  • thugpassion kullanıcısına yanıt
    denedim 450 mb olunca kendi kendine kapandı tarayıcı opera başka birinden mi denesem ?

şimdi explorerdan indiriyorum olur inş
  • dipitis D kullanıcısına yanıt
    olmazsa yine download manager lar var free onlarla indirirsin yada firefox kur onla indir yine olmadı dnslerini değiştir open dns yada google dns birde öyle dene
  • thugpassion kullanıcısına yanıt
    saol kardeş

explorerdan deniyorum olmazsa dediklerini yaparım

ve bir de itunesin o srürümünde yapacağımız şey dfu moduna alıp geekgrade dosyasını shiftle restore mi etmeliyiz ? başka yapacağımız bişey varmı bu adımda
  • Sadece 6.1.3 oluyor die biliydıum 5.1.1 oluyor mu oluyosa SÜPERRRRR ( gerci yazılım desteği kesildi ve uyulamalar olmuyor ama bi denerim eğer bariz fark varsa eski sürümlerni indirirzi peogramların)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Untethered yapmanın yollarını araştırın beyler.
    Sende saol yok aynen o şekilde tabi itunesdan önce bir adım daha var onu atlama

• Arkadaşlar şöyle bir şey gordum acaba boyle bir şey yapabiliyor muyuz? Tweaklerle falan mi oluyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksakal25

Arkadaşlar şöyle bir şey gordum acaba boyle bir şey yapabiliyor muyuz? Tweaklerle falan mi oluyor??

Battery Doctor Pro

Kalora'nin reposunda türkce olarak var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Arkadaşlar şöyle bir şey gordum acaba boyle bir şey yapabiliyor muyuz? Tweaklerle falan mi oluyor??

Battery Doctor Pro

Hocam yaptim cok sagolasin telefon süper oldu 😊

• quote:

quote:

quote:

Battery Doctor Pro

sağ üst köşeye, batarya simgesine dokununca da çıkıyor, bu sefer cihazdaki bildirimler görünmüyor, tuş kilidi aktifken de çıkıyor, cihazdan tuş kilidi açmadan wifi hücresel ve 3g gibi ayarlara tek dokunuşla erişim sağlanabiliyor.

Beyaz temalı görünüyor. size gösterebilmek için çok uğraştım ama resmini çekemiyorum bi türlü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Battery Doctor Pro

sağ üst köşeye, batarya simgesine dokununca da çıkıyor, bu sefer cihazdaki bildirimler görünmüyor, tuş kilidi aktifken de çıkıyor, cihazdan tuş kilidi açmadan wifi hücresel ve 3g gibi ayarlara tek dokunuşla erişim sağlanabiliyor.

Beyaz temalı görünüyor. size gösterebilmek için çok uğraştım ama resmini çekemiyorum bi türlü.

Sorun yok hocam gördüm onu teşekkurler 😊

• ÇOK SEVDİĞİM VE ZOR DÖNDÜĞÜM İOS 6 dan GERİ İOS 7 ye DÖNMEK ZORUNDA KALDIM CLASH OF CLANS HESABIM YÜZÜNDEN

• quote:

Battery doctor pro tweakı hocam krdi iphonemdede var ss koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 28 Ocak 2015; 18:43:58 >

• UNTETHERED çıksa ne güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1 ile 6.1 arasında
    hız olarak fark çokmu
    5.1 de şarj düşürmeye değecek kadar iyimi
    store daki programlar nasıl çalışıyor whatsap, face nasıl stabil çalışıyormu

Gücel olarak kullanan arkadaşlardan rica etsek

• Bence ios 6 da şarj ios 7 ye göre daha hızlı bitiyor bazı uygulamaların desteğini kaldırmışlar benim kullandığım uygulamalar birkaç aya zaten telefon değiştireceğim. Geri yüklüyorum 7 yi.

Aynen şarj 7 ye göre daha kötü telefon uyku modunda bile baya şarj yiyor ama nebilim telefon böyle hoşuma gidiyor 7 ye geçince de bu telefonla vedalaşırım heralde.

• Gercekten 5.1.1 e geri sönebilioz mu ? Ben sadece 6.1.3 sanıyodum. Ben 7 şle accelarate fln yükleyip deniycem hızlandırcam eğer hala coook hantalda geccem 6 ya onda accelarate yğklerşm Misssss ama olmadı 7 de kalırım

• İos 6.1.3 e geri döndüm daha önce birkaç kez ama hep mecburen sistemsel hatalar yüzünden ios 7 ye döndüm.İos 6.1.2'i yüklesem sorun yaşar mıyım sizce kullanan varsa yardımcı olsun 6.1.3 sıkıntı çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.