Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler gönüzü seveyim yardım edin birazdan İos 6 ya dönmeyi deneyeceğim. Telefonum Iphone 4 gsm 2012 8 gb pm atın buraya yazın yardım edecılcek varsa sımdı baslıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksakal25

Gençler gönüzü seveyim yardım edin birazdan İos 6 ya dönmeyi deneyeceğim. Telefonum Iphone 4 gsm 2012 8 gb pm atın buraya yazın yardım edecılcek varsa sımdı baslıyorum

Bana göre en zor kısım cihazı dfu moda almak, bu konuda ilk zamanlar çok sıkıntı yaşadım, dfu moda almayı biliyorsanız gerisi kolay.

İlk sayfadaki adımları izleyin...
  • quote:

Gençler gönüzü seveyim yardım edin birazdan İos 6 ya dönmeyi deneyeceğim. Telefonum Iphone 4 gsm 2012 8 gb pm atın buraya yazın yardım edecılcek varsa sımdı baslıyorum

herhangi bir sorunla karşılaşırsan haber ver yardım edelim biraz önce yükledim yeniden
  • Kardeş yardımcı olursan çok süper olur. Benim tek sıkıntım şu benım telefon ıphone 4 gsm 2012 oldugu için ipsw dosyalarını yuklerken iphone 4 gsmı yuklerse hata verıyordur sımdı buna uygularsa yıne asynı hatayı vermez mı??
  • quote:

Kardeş yardımcı olursan çok süper olur. Benim tek sıkıntım şu benım telefon ıphone 4 gsm 2012 oldugu için ipsw dosyalarını yuklerken iphone 4 gsmı yuklerse hata verıyordur sımdı buna uygularsa yıne asynı hatayı vermez mı??

bak şimdi şöyle yapalım sen yapmaya çalış yapamaz isen ben teamwieverden bağlanır yapmaya çalışırız
    Edit: benimkide 2012 Rev A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 20 Ocak 2015; 18:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull_28

quote:

Kardeş yardımcı olursan çok süper olur. Benim tek sıkıntım şu benım telefon ıphone 4 gsm 2012 oldugu için ipsw dosyalarını yuklerken iphone 4 gsmı yuklerse hata verıyordur sımdı buna uygularsa yıne asynı hatayı vermez mı??

bak şimdi şöyle yapalım sen yapmaya çalış yapamaz isen ben teamwieverden bağlanır yapmaya çalışırız

tamamdır kardeşim sagolasın içim rahatladı vallaha :) Dosyalar 1 saate iner ben kendim denerim olmassa teamwier çok yi olur
  • quote:

quote:

quote:

tamamdır kardeşim sagolasın içim rahatladı vallaha :) Dosyalar 1 saate iner ben kendim denerim olmassa teamwier çok yi olur

tm'dır hallederiz ben çoktan yükledim şimdi tweak fln yüklüyom

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevırınım. Hr aşamayı konunun başındakı sıraya gore yaptım 7. aşamayı yaptıktan sonra telefon sıfırlanmıştır yazdı ve telefonda itunes işareti oldu. 8. Aşamaya geçtim dfu moduna ordan sonra zar zor aldım redsnow ıle arkadaşın dedıgı gibi yaptım ama itunes ekranında kaldı, telefon açılmadı bende baştan restore ettım telefonu :s
  • İphone 3S İOS 6 yüklü ondaki SHSH kaydını alıp İphone 4 İOS 6 yüklerken kullanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

İphone 3S İOS 6 yüklü ondaki SHSH kaydını alıp İphone 4 İOS 6 yüklerken kullanabilir miyim ?

Yüklenmiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun hak ettiği sürümü 6 abi 7 olmuyor buna çok belli ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Bu telefonun hak ettiği sürümü 6 abi 7 olmuyor buna çok belli ama.

Kesinlikle haklısın bide güzel olsa

• quote:

quote:

quote:

quote:

tm'dır hallederiz ben çoktan yükledim şimdi tweak fln yüklüyom

Arkadaşlar sonunda telefonum ios 6 oldu konuyu açan arkadaşa ve özelliklede skull_28 kardeşime yardımlarında dolayı çok teşekkur ederim :) Sıkıntı olursa bende anladıgım kadarıyla yardım etmek isterim.
    İyi günler :)

• 3gste ios 6dan 5e düşürebiliyormuyuz bu yöntemle
  • Bende yapamam diye düşünüyordum hatta bir abime yaptıracaktım ama korkumu yendim ve yaptım.Telefon kapandığında pc bağlantısı olmadan açılıyor diye bir şey gördüm jailbreak işlemi ile oluyor dediler ama ben yapamadım vallahi yapabilen varsa haber versin.

Emeği geçenler haklarını helal etsinler,Allah razı olsun.

• HERKESE S.a İPHONE 4 üm ios 7.1.2 bu sitede başka bir konudaki yönteme göre downgrade işlemini yapmaya çalıştığımda itunes sürümünün çok eski olduğuna dair hata alıyorum şuanki itunes sürümü downgrade için uygunmu bilgilendirirseniz sevinirim bıktım ios 7den 😃

• Pasaport kayıtlı telefonlarda restore sonrası tekrar mı pasaport kaydı yapıcaz anlamadımki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekgrade dosyası bir turlu download edilemiyor, yarıda kalıyor her defasında. Torrentini de bulamadım ben. Başka nereden indirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuckySlevin -- 27 Ocak 2015; 18:31:03 >
  • ARKADAŞLAR YOKMU YARDIM EDEN GEEKGRADE DOSYASINI Bİ TÜRLÜ İNDİREMEDİM
    LİNK KIRIK MIDIR NEDİR YARIM İNİP DURUYO
  • iphone 4 üm artık uçuyor telefondaki hız mükemmel şarj mükemmel face vs çok iyi program sorunu yok son adımda sorun değil zaten şarj iyi gidiyor bir kılıf alırız telefon hiç kapanmaz.

Kurarken sorunla karşılaştığım bazı tecrübelerimi paylaşmak isterim yararlı olabilir yeni kuracak yada takılan arkadaşlara.

* Öncelikle eski itunes a kaldırın müziklerim klasöründen de itunes a ait ne varsa silin hatta makinanızdan itunes ile ilgili ne var ne yok silin.

* Dfu moda alırken telefon bilgisayara kabloyla takılı olacak ve kapatma ile home tuşuna aynı anda parmağınızı basın 10 dan geri sayın fakat tam 10 olsun ve kapatma tuşundan parmağınızı çekip önemli nokta home tuşundaki parmağınızı basılı olacak 10 a kadar daha sayın parmağınızı çekin. (Zaten iki tuşa bastığınızda 10 olmadan bir ses geliyor bilgisayardan sonra ikinci ses de geliyor seslerde sizi yönlendiriyor ses derken usb takarsın bilgisayardan yeni donanım algılandığındaki o sesten bahsediyorum)

* dosyaları seçerken adımlarda gayet açıklayıcı şekilde yazıyor doğru dosyaları seçtiğinize emin olun.

* gelelim çoğu arkadaşımızın ve benim de tabi ki takıldığı en son adıma Windows 8.1 de baya sorun yaşadım orda da şu yolu izleyin büyük ihtimal olacaktır. Telefon recovery moddayken (yani meşhur kablo itunes logosu olan yer) telefon kablosu bilgisayara takılı şekilde dfu moda (siyah ekran olan) alın aldıktan sonra bilgisayardan kabloyu çekin sonra redsn0w programını yönetici olarak açın (sağ tıklayın exe dosyasını yönetici olarak aç yapın) select ipsw den doğru dosyayı seçin restore olan dosyayı zaten uyarı penceresinden de doğru olduğunu anlarsınız sonra just boot tıklayın (önemli aynı satırda yazıyor dfu moda aldıktan sonra kabloyu bilgisayardan çekin yani just boota tıkladığınızda kablo takılı olmasın) just boot menüsünde yönergelerin yazdığı next filan var siz bir şeyi tıklamıyorsunuz şimdi burada ki yapacağımız şey önemli telefonun kapatma yani üst tuşuna basılı bir şekilde telefonun kablosunu bilgisayara takıyorsunuz üst tuştan parmağımızı çekmiyoruz sonra tuşu bırakıcaz zaten başarılı bir şekilde telefon açılıyor.

* 7.1 deki icloud yedeklemeniz 6ya düştüğünde tam olarak geri gelmiyor yani 6 ya düşürdükten sonra telefon açılırken icloud yedeklerin kur dediğinizde uyumsuz diye uyarı alıyorsunuz ben resimlerin rehberin yedeğini almıştım(not: ben kurduktan sonra ayarlardan iclouda kullanıcı adımı ve şifremi yazdığımda telefon rehberim geldi fakat ipad ile senkronize mi oldu yoksa telefon defteri direk mi geldi emin değilim siz yine de yediğini alın derim) ayarlar, programlar önemli değildi zaten yenilerini kurarsınız zaten onlarda gayet hızlı.

Adımlar çok güzel anlatılmış!...Bilgisayardan bilgisayara farklılıklar gösterebiliyor...Adımlar çok uzun sürmüyor şunu da söylim kesinlikle ve kesinlikle değer arkadaşlar.

Umarım yararlı olan bilgiler paylaşmışımdır. Bu konuya açan ve konuda kimlerin emeği varsa çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.