Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış moda sokuyormuşum cihazı orta ve güç tuşuna uzun süre bastım dfu ya almadım yani o şekilde oldu. ekranı göremiyoruz malum simsiyah kalıyor. kapanma olayı büyük sorun yaratıyor tekrar ios 7 ye döndüm bende ios 6 güzel tabi ama artık çabalamamak gerek. teşekkür ederim bu yazıyı hazırlayan arkadaşa içimde ukte kalmadı en azından tekrar gördük ios 7 yi :)
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bende kullandım ios 6 da kapanınca bilgisayara bağlamak zorunda kalmasam devam ederdim ancak yarı yolda bırakabilir belli mi olur diyerek tekrar ios 7 ye çevirdim jailbreak yaptım animasyonları hızlandıracak bir tweak yükledim o şekilde kullanıyorum
  • Biz bu işlemi 4s ve 5 e neden uygulayamıyoruz ?
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    İşlemciden dolayı sanırım a4 işlemci var iphone 4 te ve böyle bir işlem yapılabiliyor ama a5 işlemcili iphone 4s e yapılamıyor ya da iphone 5 e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdehset

İşlemciden dolayı sanırım a4 işlemci var iphone 4 te ve böyle bir işlem yapılabiliyor ama a5 işlemcili iphone 4s e yapılamıyor ya da iphone 5 e.

teşekkürler hocam bilgi için
  • ya bu şekilde dönderdim cihazi 6.1.3 e ama imessage calismiyor aktif edilemiyor ayni sorunu yasayan ve cözen bilen varsa yazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

ya bu şekilde dönderdim cihazi 6.1.3 e ama imessage calismiyor aktif edilemiyor ayni sorunu yasayan ve cözen bilen varsa yazsin

bende de aynısı oldu, imesajı kapatıp tekrar aktif ettim, operatörünüz imesajı aktifleştirmek için kullanılan sms den ücret alabilir gibi bi şeyler dedi, aktif oldu.
  • Bu yöntem artık işe yaramıyor mu? öncedne dönmüştüm ama şimdi tekrar deneyim dedim. itunes ten shift+restore yapıp firmwareyi gösterdiğimde bu firmware cihazınızla uyumlu değildir hatasını alıyorum. Verilen tüm firmwareleri denedim sonuç değişmedi.
  • denizaya kullanıcısına yanıt
    Sizin Yaşadığınız sorunu bende yaşadım başka bilgisayardan deneyin daha önce dönerken Kullandığınız firmware i kullanın.

• Beyler benim ipod touch 4 ios 6.1.3 var bu yöntem ile bende 5.1.1'e düşürebilir miyim? Konuyu paylaşan arkadaş ıpod 4 için paylaşılmıştır demiş ama ben bulamadım.( daha doğrusu 10 sayfanın hepsini okuyamadım)
  • Mevcut sürüm : 7.1.1

Var olan SHSH : 5.1.1

Soru : 6.1.3e untethered olarak geçiş yapılabilir mi?
  • Arkadaşlar Redsnow u açıyoruz yazmışsınız son adımda. Redsnow u nerden yada hangi sürümünü indireceğiz onun linki verilmemiş bir yardımcı olur musunuz lütfen.
  • anls41 A kullanıcısına yanıt
    buyur hocam
    http://dosya.co/2646288426c7ac5a/redsn0w_win_0.9.15b3.rar
  • Sayın kullanıcısına yanıt
    bu yöntem ile untethered olmuyor. daha doğrusu shsh kaydı olmadan untethered dönüş mümkün değil.
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun ama 8. adımda takılıyorum justbooth olmuyor cihaz tekrar recovery moda atıyor.
  • Arkadaşlar lütfen yardım. 8.adım yani Justbooth olayı olmuyor ne yaptıysam açılmıyor cihaz. Restore dosyasını gösteriyorum justboot diyorum tekrar recovery moda atıyor lüfen yardım.
  • anls41 A kullanıcısına yanıt
    tuşlara iyi basarak zamanı ayarlayıp tekrardan recovery moda almayı dene birde.
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Peki Jailbreak olayını nasıl yapacağız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

quote:

Orijinalden alıntı: Optimus-

abi şimdi bende iphone 4 kullanıyorum 32 gb ios 7.1
    konuda baya yorum var ama hala bazı şeyleri anlamadım
    ben bu telefonu 5.1.1 döndürebilir miyim
    eğere 5.1.1 olursa stabil çalışır mı kendiliğned kapnama donamalar olmaz mı face twit ... gibi uygulamalar kullabilir miyim
    kapanınca yapılması gerekn just boot işlem bir seferlik mi yok sa her seferinde mi yapmak lazım
    just boot nasıl bir işlem uzun sürüyor mu pc falan gerekiyor mu
    eğere sorunsuz 5.1.1 dönersem bu orjinal mi oluo yoksa cydia içinde oluyor mu

cevap verirseniz< .çok çok sevinirim şuan dosyaları inidiriom cevaplara göre işlemi yapacam

Sana tavsiyem 6.1.3 ü yükle,burada paylaşılan ios 6 ve 5 cydia lı geliyor

Dostum burada paylaşılan ios 6 ve 5 cydia lı geliyor demişsin ama benim cihazıma gelmedi jailbreak yapamıyorum bir yardıcı olsan

• harbiden helal olsun çat diye döndü çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.