Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4 kullanıyorum sim att kartlıydı geveyle kullandım , sonra kırdırdım sim free oldu. İOS 4.3.3 kullanıyorum jailbreaklı. jalbreakli İOS 6.1.3 yapmak istiyorum telefonu. nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Daha doğrusu bu konuyla alakalımı burası :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam bende untether bekliyorum keşke biri yapabilse tel olmadık yerde kapanınca açılmıyor ta eve gidene kadar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: agzl1903

Hocam bende untether bekliyorum keşke biri yapabilse tel olmadık yerde kapanınca açılmıyor ta eve gidene kadar :(

hem öyle hemde anneme hediye edicem telefonu kapanırsa bir daha açamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: agzl1903

hem öyle hemde anneme hediye edicem telefonu kapanırsa bir daha açamaz

bende biradere bırakacam aynı şekilde yapabilirsem :)
  • İphone ios 6 ile güzel emeği geçen herkeze teşekkürler uzun zamandır kullanıyorum hiç bi sıkıntı çıkmadı şarj çok iyi telefon çok hızlı şarjlı kılıf da aldım full artı full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

quote:

Siz jailbreak yaptınız mı?

Yok hocam gerek duymuyorum . İos 6 ya geçmekte tereddütte olan arkadaşlara lafım çok bariz bir şekilde hızlı

shsh kaydı olmaksızın ios 6 ya düştünüz mü ? peki jb sız acılıs kapanıslarda sorun varmı ? 8.adım uygunlanmalı mı ?

Shsh kaydi olmadan ben 6.1.2 ye döndüm. Fakat kapandigi zaman 8.nci adami tekrar etmek gerekiyor.

arkadaşım tamam dondunuz ama jb mı yaptınızda kapattıgınızda acarken tekrar 8. adımı uyguluyorsunuz.. jb yapmadan sorunsuzca kullanılır mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

quote:

Siz jailbreak yaptınız mı?

Yok hocam gerek duymuyorum . İos 6 ya geçmekte tereddütte olan arkadaşlara lafım çok bariz bir şekilde hızlı

shsh kaydı olmaksızın ios 6 ya düştünüz mü ? peki jb sız acılıs kapanıslarda sorun varmı ? 8.adım uygunlanmalı mı ?

Shsh kaydi olmadan ben 6.1.2 ye döndüm. Fakat kapandigi zaman 8.nci adami tekrar etmek gerekiyor.

arkadaşım tamam dondunuz ama jb mı yaptınızda kapattıgınızda acarken tekrar 8. adımı uyguluyorsunuz.. jb yapmadan sorunsuzca kullanılır mı

Jailbreak yapmaya gerek yok ben jailbreak sız kullanıyorum kapanıncada 8. Adımı uygulayabilirsiniz açılır sorun olmadan

• arka sayfalarda shsh kayıtsız untethered yapanlar var. biraz umutlandım ama olmaz bence.
    bide bir soru var aklımda.jb siz geliyo. sonra jb yapıp shsh kaydı alsak tekrar restore atıp shsh kaydını kullanamazmıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Untethered çıkmayacak sanırım
  • Ekranı içten kırılmasa yapıcaktım telefonu telefonsuz kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

arka sayfalarda shsh kayıtsız untethered yapanlar var. biraz umutlandım ama olmaz bence.
    bide bir soru var aklımda.jb siz geliyo. sonra jb yapıp shsh kaydı alsak tekrar restore atıp shsh kaydını kullanamazmıyız

Benim bildiğim olmuyor ama denemekten zarar gelmez

• iphone 4 2012 gsm 3,2 için 5.1.1 e dönüş mümkün mü ??

ipsw dosyasını bulamadım
  • argap A kullanıcısına yanıt
    Malesef, new bootrom'larda en eski sürüm Vanilla SKY(iOS 6.0)'dır.

• Hayır. Çünkü alacağınız .shsh orjinal .ipsw kaydı değil, sürüm düşürmek için kullandığınız custom .ipsw olduğu için işe yaramaz.

• Skaty. S kullanıcısına yanıt
    .shsh kaydı olmadan untethered kullanarak downgrade olmadığı için tethered yapıp bir yol bulmuşlar :)
    Demek istediğim bu yol ile sadece tethered jb kullanabilirsin.

• kilit sorunu varmi yokmu ? bi arkadas bi sure sonra telefonun kiltlendikten sonra dfuya dustugunu yazmis

• Önceden dfu dan pc ye bağlayıp normalde açıyodum bitesms yükledikten sonra yeniden başlattım bu sefer ne itunes ne pc iphone u gördü ne yapabilirim?
  • @Alonso6460

Şöyle birşey var. Telefonun her kapandığında Just Boot(8.adım) yapmak zorundasın.

@CloneTrooper

Host dosyandaki apple ile ilgili satırı silip yeniden deneyebilirsin.
    Aygıt Yöneticisinden "Apple USB Driver"ı kaldırıp yeniden deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4rkBB -- 19 Kasım 2014; 20:25:37 >
  • herkese merhaba;
    Öncelikle konuyu açan arkadaşlara teşekkur. yapamayan arkadasların varsa sorularını cevaplamak için üye oldum.

Telefonum İsveç Telenordan İphon 4, SİM KİLİTLİ.

Verilen proğramlar ile aylar sonra telefonumu açabildim.Pasaport Kaydı olmadığı için , imei kapalı o yuzden servis yok yazıyor.
  • Sevgili arkadaşlar, bence işi biten forumdan ayrılmamalı ve tecrubelerini yazmalı.benim telefonum Sim kilitli İphone 4 ve ben başlıktaki yönergeleri uygulayarak telefonumun akitive ekranını aştım,jailbreak yaptım, şu anda bir kaç uygulama indirip deniyorum.
    Burdaki esas olay şudur; benim telefonumun imei kayıt tarihi geçtiği için şu an için " TELEFON OLARAK" Kullanamıyorum servis yok yazıyor.

Elinde Sim kilitli ve imei kayıt tarihi geçmemiş iphone 4 kullanıcıları varsa başlıktaki yöntemler konusunda takıldığı yerlerde yardımcı olabilirim.Burdaki amaç acaba imei kaydı olunca da telefonu tamamen kullnabilcekmiyiz? şayet kullanabiliyorsak bence bu bir devrim niteliğindedir.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.