Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redsnow un bu kadar beklettiğini bilmiyordum ilk seferde bu yüzden yapamamıştım. konuyu açan arkadaşa teşekkürler bu arada
  • I am Barzo kullanıcısına yanıt
    Siz jailbreak yaptınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Yok hocam gerek duymuyorum . İos 6 ya geçmekte tereddütte olan arkadaşlara lafım çok bariz bir şekilde hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5.1.1 e düştüm ama 4.3.5 e geçmek istiyorum hata veriyor. İtunes(eski versiyon) yükleme doğrulaması kısmında hata eriyor. Nasıl geçerim sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

quote:

Yok hocam gerek duymuyorum . İos 6 ya geçmekte tereddütte olan arkadaşlara lafım çok bariz bir şekilde hızlı

shsh kaydı olmaksızın ios 6 ya düştünüz mü ? peki jb sız acılıs kapanıslarda sorun varmı ? 8.adım uygunlanmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: I am Barzo

quote:

shsh kaydı olmaksızın ios 6 ya düştünüz mü ? peki jb sız acılıs kapanıslarda sorun varmı ? 8.adım uygunlanmalı mı ?

Shsh kaydi olmadan ben 6.1.2 ye döndüm. Fakat kapandigi zaman 8.nci adami tekrar etmek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edecek yokmu recovery moduna gırıyor durmadan dfu alıyorum hemen recoverye giriyor yardım edecek kimse yokmu herseyi indirdim yarı yolda kalmak ıstemıyorum @Audaxviator.
  • Dışarıda telefonum şarzı bitti kapandı diyelim açtığımda tekrar kullanamıyacakmıyım? İlla pcmi gerekiyor?

• Kilit tuşum bozuldu nasıl DFU moduna alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Dışarıda telefonum şarzı bitti kapandı diyelim açtığımda tekrar kullanamıyacakmıyım? İlla pcmi gerekiyor?

Bu yöntem ile cihaz kapanırsa pc olmadan açılmaz, cihaz açılışında kapanışında sorun olmaması için aşağıda ki yöntemi deneyin, yalnız bu yöntemde cihaz uykuya geçtiği an açılmıyor, bunun içinde bir tweak var, onu kurmanız gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_88045557/tm.htm
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam deniyeceğim fakat kilit tuşum bozuk dfu moda nasıl alabilirim @Kef14

• quote:

Sağolun hocam deniyeceğim fakat kilit tuşum bozuk dfu moda nasıl alabilirim @Kef14

Valla onu bende bilmiyorum, ama benim kilit tuşudu biraz zor basıyo, basa basa parmağım acıdı, dfu moda alamak beni biraz uğraştırdı...

• quote:

quote:

Valla onu bende bilmiyorum, ama benim kilit tuşudu biraz zor basıyo, basa basa parmağım acıdı, dfu moda alamak beni biraz uğraştırdı...

Programla halledilmiyormu ya? Off

• Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz ve hızlı bir şekilde geri dönüş yaptım 6.1.2 ye..

Bu arada en son adımlarda ufak bir kısım ayrıntıya dahil edilmemiş, onu da buradan anlatayım.

En son dfu modda iken redsnow u açıp extras deyip ipsw seçip just boot diyoruz ya, işte orada ufak bir hata yapıyoruz.

defon recovery modda iken redsnow u açıyoruz ipswf seçip just boot diyoruz ya, orada kendi üzerinden size yönergeler gösteriyor. Telefonu kapatıp açmanıza dair, orada ki adımları uygular iseniz eğer telefon exploiti yüklerken hata vermiyor ve direk yüklemeyi yapıp ananas ekranına geçiş yapıyor.
  • Milletin çektiği rezilliğe bak Ah apple açsan şu imzaları da istediğimiz sürümü kurabilsek... Umarım yakında temiz bir yolu bulunur. Ben de 4S'de ios 6.1.3'e dönmek istiyorum. IOS 8'de telefonu batırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Sorunsuz ve hızlı bir şekilde geri dönüş yaptım 6.1.2 ye..

Bu arada en son adımlarda ufak bir kısım ayrıntıya dahil edilmemiş, onu da buradan anlatayım.

En son dfu modda iken redsnow u açıp extras deyip ipsw seçip just boot diyoruz ya, işte orada ufak bir hata yapıyoruz.

defon recovery modda iken redsnow u açıyoruz ipswf seçip just boot diyoruz ya, orada kendi üzerinden size yönergeler gösteriyor. Telefonu kapatıp açmanıza dair, orada ki adımları uygular iseniz eğer telefon exploiti yüklerken hata vermiyor ve direk yüklemeyi yapıp ananas ekranına geçiş yapıyor.

Siz jailbreak yaptiniz mi?

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Orada ki adımları uyguladım işte. Jailbreak olmadı sanırım, menü de cydia görmedim diye Hatırlıyorum

• untetherd yapabilme imkanım varmı iphone 4 ü şuan 7.1.2 yüklü ? ios6 veya ios5 farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 26 Ekim 2014; 16:34:00 >
  • ios 6 ios7 yedeklerini kabul etmiyor arkadaşlar buna çözüm var mı

• Yükledim iOS 6'yı. Fakat birkaç gün içinde tekrar 7'ye yükseltebilirim belli olmaz, alışmak fena.

Yukarıda bir arkadaş video ve kılavuz link koymuş, oradan yaptım. Tahmini 10 dakika içinde halloldu herşey. Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.