Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon kapattıgınızda sorunsuz geri acılıyormu ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadasım, telefon kapandığında 8. adımı uygulamak gerekiyor.
    Bu arada facebook dahil bir çok uygulamayı sorunsuz indirip kullabiliyorum.
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu ne hatası acil yardım?
  • arkadaşlar daha önce de iphone 4 ümü ios 6 ya bundan önceki verilen yöntemle döndürmüştüm şimdi jailbreaksiz görünce tekrar dönmek istedim. öncelikle bu yöntemi burada bizimle paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim. benim telefonum gsm rev a 3,2 olandan dönerken başıma gelen olaylardan bahsedeyim yaşayanlar olursa benim yaptığım gibi kurtulabilirler.
    1. si itunes çalışmayı durdurdu hatası bunun için advanced system care ile apple ile ilgili ne varsa güçlü kurulum kaldırma ile kaldırın hiçbir şey kalmasın apple ile alakalı daha sonra verilen itunes u kurun sıkıntı olmaz kaldırdıktan sonra yeniden başlatmayı unutmayın( belgelerim/müziğimdeki itunes klasörünü kaldırmayı unutmayın)
    2. si itunes 3194(yanlış hatırlamıyorsam) hatası bu da hostlarla alakalı imiş nasıl yapılacağını kolayca bulabilirsiniz.
    3. sü itunes 1600 hatası buna baktığımda apple ın kendi sitesinde bağlantı ile alakalı bir sorunmuş gibi gösteriyor ancak doğrusu telefonu dfu moda tam alınmamış olmasıymış ireb teki talimatları yerine tam getirirseniz bundan da kurtarırsınız( yani dfu moda istenildiği gibi almak önemli telefon dfu moddaymış gibi görünmesine rağmen değilmiş ve ben sürekli aynı şeyleri tekrar etmişim )

ben yaparken başıma gelen talihsizlikleri yazdım çok fazla zamanıma mal oldu beni oldukça yordu birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

• UP
  • bu şekilde ger dondum ama imessage aktif edilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zafery07 Z kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada nasil jaolbreak yapilacagi anlatilmiyor. Ben sorunsuz bir sekilde geri dönüs yaptim. 3 aydir kapatmadan kullaniyorum.

Simdi ben cihazi nasil jailbreak yaparim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Kef14 Kususa bakma işlerimin yoğunluğundan ancak görebildim.

Jailber nasıl yapılıyor?

Redsonow ile Extras bölüne tıklayıp Restore dosyasını gösterip ,geri gel ve önce Jailbraek tuşuna tıkla, yönergeleri izleyip önce telefonuna Jailbraek yükle, yükleme bittikten sonra bu sefer Extras tuşuna basıp Just boot tuşu ile yönergeleri takip et.
  • zafery07 Z kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim, yaptım oldu....

Peki cihaz kapanırsa JailBreak gidecek mi?
  • Link kırık galiba indirmiyor bi baksana linklere

• I am Barzo kullanıcısına yanıt
    teşekkürler konuya eklenirse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

teşekkürler konuya eklenirse iyi olur.

haber verelim adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

8.adımTelefon recovery modda iken tekrar dfu moda alıyoruz. Redsnow u yönetici olarak çalıştırıyoruz. Extras butonuna tıklıyoruz. Select İPSW butonuna tıklayarak indirmiş olduğumuz BOOT İPSW dosyasını gösteriyoruz. Ve Just Boot a tıklıyoruz telefonumuz açılıyor.

Ben 8. adımda kaldım. redsnow hangisi oluyor, nereden indirdiniz? göremedim.
  • denizaya kullanıcısına yanıt
    http://dosya.co/2646288426c7ac5a/redsn0w_win_0.9.15b3.rar

daha önceki downgrade de paylaşılan redsn0w bu bununla yapabilirsin sanırım.
  • Gerçekten umutsuzca başladım downgrade yöntemine ama çok güzel çalışıyor şuan memnunum.
    Yönergeleri takip ettim herhangi bir problem olmadan downgrade işlemini tamamladım:D
    ((Not:kurtarma moduna alırken dikkat edin.Kurtarma moduna girmezse cihaz hata alırsınız.))
  • Arkadaşlar zorda olsa boot yapıp açtım telefonu. Ama önce jailbreak yapmamız lazımmış galiba. Direk custom ipsw seçip just boot yapınca açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gfbmaxs -- 14 Aralık 2014; 20:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gfbmaxs

Arkadaşlar zorda olsa boot yapıp açtım telefonu. Ama önce jailbreak yapmamız lazımmış galiba. Direk custom ipsw seçip just boot yapınca açılmadı.

oluyor aslında ama tam olarak dfu moda almak lazım telefon dfu moda girmiş gibi oluyor biz elimizi çekiyoruz filan o zaman olmuyor işte. dfu moda doğru alırsak jailbreaksiz de just boot oluyor.
  • Malesef telefonu restore edemiyorum. Nasıl restore edilecek telefon itunes hata veriyor nasıl ios 7ye dönebilirim bilgi verebilirmisiniz?

• mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir hata veriyor onu bir yazarsan yardımcı olmaya çalışayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.