Şimdi Ara

iphone 4 sorunu acill :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha 3 gün olmuş, biraz bekleyin bence.
  • 3gün oldu bende her öğün arıyorum sabah öğle akşam.şimdi servise gitmiş bakalm ne olacak.

evet ben hat takmadığım halde götürdüm oraya ama aldığım yerdekiler taktı hattı sorununu çözmek için
  • Sabah akşam araman pek bir şeyi değiştirmez genelde 20 iş günü dolarken geliyor telefon servisten. Gold bilgisayardakiler eğer sorunu görüp tespit ettilerse yetkili birisiyle görüşmek istediğini söyle hatta bağır çağır değiştirin kardeşim bunu de diğer müşterilerin yanında yap bunları allah belanızı versin de değiştirirler hiç bekletmeden. Yada bekliceksin gelmesini sonra bağırıp çağırcaksın değiştirilmesi için. Golddan alınanlara neresi bakıyor bilmiyorum ama vatandan alınanlar misal servis tespiti üzerine direk değiştiriliyor.
  • 4 ü 1800 lirayamı aldınız anlamadım
  • 1600 e aldım.
    evet bekliyorum sabırsızlıkla vericekleri cevabı eğer değişim yapmazlarsa mağaza için pek iyi olmicak karıştırıcam ortalığı orada
    genpa bakıyormuş oda teleservise felan gönderiyor bazen dediler.
  • gold dakiler sorunu tespit edemediler şundandır bundandır diyip kurcaladılar olmadı..
  • arkadaşlar genpada tanıdığı olan yokmu yahu :(
  • arkadaşlar telefonumu yenisiyle değiştiriyorlar allahın izniyle çarşamba gunu kavusuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

arkadaşlar telefonumu yenisiyle değiştiriyorlar allahın izniyle çarşamba gunu kavusuyorum :)

Hadi hayirli olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

arkadaşlar telefonumu yenisiyle değiştiriyorlar allahın izniyle çarşamba gunu kavusuyorum :)

Zaten tamir gold un yapacagi is degil, seneler once 1 dwd vardi gold Dan alma, bozuldu 3 Kere tamire gitti.. En son gold da parcaladim dwd yi :)

Sorunun cozulmesi Iyi olmus, guzel gunlerde kullanin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.