Bildirim
iphone 4 sorunu acill :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Goturup iade et -
ayrıca hattımı daha takmadım doğal olarak daha iphone etkinleştirme aşamasındaym ve ilk ekrandaki i ye dokunuyorum imei numarası felan gözüküyordu simdı cıkmıyor -
Genelde telefonu aldigin yer etkinlestirme yapip o sekilde Telsim eder. Etkinlestirme ye calis cihazini, belki pc den sarj alirken iTunes uzerinden etkinlestirebilirsin. -
oda sorun pc ye taktıgımda görmüyor açılmıyor sadece sarja takılıdıgında açılıyor dün böyle bi sorun yaşamamıştım hattımı küçüktüym derken çatlattığım içinde hat da takamadım telefona doğal olarak kullanılmadı bile şimdi de böyle yapıyorquote:
Orijinalden alıntı: yaSiN_AMD
Genelde telefonu aldigin yer etkinlestirme yapip o sekilde Telsim eder. Etkinlestirme ye calis cihazini, belki pc den sarj alirken iTunes uzerinden etkinlestirebilirsin. -
Garantili diil mi tel? Aldigin yere git bilen baksin, olmaz ise ayipli mal olarak iade et -
evet garantili aynen öyle yapıcam ozaman çok sinir bozucu çok sagolasın dostumquote:
Garantili diil mi tel? Aldigin yere git bilen baksin, olmaz ise ayipli mal olarak iade et -
Bedeli 1800 tl ye Ulasan cihaz da sorun olunca insan sinirleniyor normal olarak. Ins en kisa surede sorunu cozersin -
Selamlar. Aldığınız ürünün bataryası ölmüş ne yazık ki. Sakın ola ki tamir olmasını kabul etmeyin. Birebir anında değişim isteyin. Size ürünü servise yollayacağız eğer ordan onay çıkarsa vb... Zırvalıklarını söylerse o halde 1 hafta içinde sebepsiz iade ve para iadesi isteyin.quote:
Bedeli 1800 tl ye Ulasan cihaz da sorun olunca insan sinirleniyor normal olarak. Ins en kisa surede sorunu cozersin -
quote:
Orijinalden alıntı: beksipeys
Selamlar. Aldığınız ürünün bataryası ölmüş ne yazık ki. Sakın ola ki tamir olmasını kabul etmeyin. Birebir anında değişim isteyin. Size ürünü servise yollayacağız eğer ordan onay çıkarsa vb... Zırvalıklarını söylerse o halde 1 hafta içinde sebepsiz iade ve para iadesi isteyin.
Arkadasa katılıyorum.İade isteyin.Sıfır alıyorsunuz niye tamir görsün. -
bencede tamir istemeyin. ya para iadesi isteyin veya başka sıfır hiç açılmamış telefon isteyin. madem garantili aldınız yurtdısı satılan cihazlardan farkı olsun biraz. illa tamir derlerse paranı geri al gidip yurtdışıcıhaz alquote:
Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamondquote:
Orijinalden alıntı: beksipeys
Selamlar. Aldığınız ürünün bataryası ölmüş ne yazık ki. Sakın ola ki tamir olmasını kabul etmeyin. Birebir anında değişim isteyin. Size ürünü servise yollayacağız eğer ordan onay çıkarsa vb... Zırvalıklarını söylerse o halde 1 hafta içinde sebepsiz iade ve para iadesi isteyin.
Arkadasa katılıyorum.İade isteyin.Sıfır alıyorsunuz niye tamir görsün.
Alıntıları Göster
-
evet arkadaşlar çok uğaştım bugun yaktıgım mazota yazık vallahi servide gönderdiler telefonu ama geldiğinde onarıldır derlerse kabul etmicem zaten yarın aksam tekrar gidicem onarım istemedıgımı soylicem.. zaten aklıma geldi siz yazınca.. geçenlerde turkcellde biri alıyordu iphone 4 telefonu actı oradaki eleman şarjı full du ben ilk acıtıgmda sarj yoktu :( anlamalıydım aslına.. bu arada gold pc 212 avm den aldım cihazı ve gold un sitesine ve şikayet sitelerine magduriyetimi belirttim inşallah sonuç iyi olur :( varsa önerdiğiniz başka bir yol solerseniz sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: Timur-i leng
bencede tamir istemeyin. ya para iadesi isteyin veya başka sıfır hiç açılmamış telefon isteyin. madem garantili aldınız yurtdısı satılan cihazlardan farkı olsun biraz. illa tamir derlerse paranı geri al gidip yurtdışıcıhaz al
Alıntıları Göster
-
hocam okurken cok uzuldum durumunuza ama son yazinizda Gold kelimesini gorunce daha da uzuldum, pislik adamlar bu gold firmasi, iyice diretmetsen susuz goturur susuz getirirler, elinden gelen cazgirligi yap kardes, hakem heyetiymis fln ugras, ahh ahh guzelim ulkemde bu isler cok kotu, amerikada olsaydiniz 2 dakikada degistirir ve bir tonda ozur dilerlerdi, ahh ahh -
sorma arkadaşım ya ne hevesle aldım telefonu bide kullanamadım ya o koyuyor işte.quote:
Orijinalden alıntı: hsnsenel
hocam okurken cok uzuldum durumunuza ama son yazinizda Gold kelimesini gorunce daha da uzuldum, pislik adamlar bu gold firmasi, iyice diretmetsen susuz goturur susuz getirirler, elinden gelen cazgirligi yap kardes, hakem heyetiymis fln ugras, ahh ahh guzelim ulkemde bu isler cok kotu, amerikada olsaydiniz 2 dakikada degistirir ve bir tonda ozur dilerlerdi, ahh ahh
bundan çook öncesinde mp3 çalar almıştım gold bilgisayardan onda da çok problem yaşadım git gel git gel.. dedim bu sefer iphone kaliteli ürün sıkıntı çıkmaz dedim indirime girmiş dedim alayım dedim ama ne yazikki durum ortada.. -
golddan bırak iphone'u pcyi silmeye toz bezi bile almamquote:
Orijinalden alıntı: hsnsenel
hocam okurken cok uzuldum durumunuza ama son yazinizda Gold kelimesini gorunce daha da uzuldum, pislik adamlar bu gold firmasi, iyice diretmetsen susuz goturur susuz getirirler, elinden gelen cazgirligi yap kardes, hakem heyetiymis fln ugras, ahh ahh guzelim ulkemde bu isler cok kotu, amerikada olsaydiniz 2 dakikada degistirir ve bir tonda ozur dilerlerdi, ahh ahh
sıfır urun al 2. gunden tamire gönder olacak iş degil. bagırıp çagırmaktan baska caren kalmadı. para iadesi isteki benim tercihim bu yönde bu firma ile ilişkini kes derim. imei kayıt sorunu olmasa gönder gitsin hollandaya dicem amabu kayıt işide bir dert. aşagı tükürsen sakal yukarı tukursen bıyık ne biçim iştir bu.
-
gece uyku uyuyamadım umarım değişim ile sonuçlanırquote:
Orijinalden alıntı: Timur-i leng
golddan bırak iphone'u pcyi silmeye toz bezi bile almam
sıfır urun al 2. gunden tamire gönder olacak iş degil. bagırıp çagırmaktan baska caren kalmadı. para iadesi isteki benim tercihim bu yönde bu firma ile ilişkini kes derim. imei kayıt sorunu olmasa gönder gitsin hollandaya dicem amabu kayıt işide bir dert. aşagı tükürsen sakal yukarı tukursen bıyık ne biçim iştir bu.
Alıntıları Göster
-
quote:
Bedeli 1800 tl ye Ulasan cihaz da sorun olunca insan sinirleniyor normal olarak. Ins en kisa surede sorunu cozersin
hem de nasıl sinir bozucudur -
telefonla arıyorum yardımcı olmuyorlar servisten rapor bekliyorlarmış mail atıyorum dönmüyorlar geri iyice sinirlerimi bozdularquote:
Orijinalden alıntı: platinonequote:
Bedeli 1800 tl ye Ulasan cihaz da sorun olunca insan sinirleniyor normal olarak. Ins en kisa surede sorunu cozersin
hem de nasıl sinir bozucudur
Alıntıları Göster -
arkadaşlar aramadığım , mail atmadıgım yer kalmadı halen bir sonuç yok kafayı yicem :( artık arayıp sövesim gelıyo yanıquote:
Orijinalden alıntı: slouphod
telefonla arıyorum yardımcı olmuyorlar servisten rapor bekliyorlarmış mail atıyorum dönmüyorlar geri iyice sinirlerimi bozdular
Alıntıları Göster -
senini cihazın power entegresi arızalı bence. iade etme kafalarına at cihazıquote:
Orijinalden alıntı: slouphod
arkadaşlar aramadığım , mail atmadıgım yer kalmadı halen bir sonuç yok kafayı yicem :( artık arayıp sövesim gelıyo yanı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X