Şimdi Ara

iphone 4 sürekli düşürüyorum ve kenarları eziliyo Yardımmm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wrapsoll falan degil senin yanları saran ince bir plastik kap alman gerekli.

SGP'nin ultra thin modeli vb modeller isini görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

dandik iphone ezilir tabi. izle de farka bak

evet düşünce hemen kırılır çünkü kaliteli cam parmagını rahatlıkla kaydırabiliyorsun.

s2 ye gelince plastik elini kaydırmayı parmagın kopar dene allahın dandik plastigiyle bırak yere dusurmeyi futbol bile oynarsın

Çok kaliteli cam tabi tuz buz olanından..bizim orda camcı aynısını kesiyo birebir :))
    S2 de kullanılan Gorilla glass cam ne demek gidin biraz okuyun araştırın..

he he

bi drop testten geçti diye s2 dahami iyi oluyo git forumda iki telefonuda kullanmıs olan kısılere sor s2 nin dandikliği sonra gel burda atar yap.

artık yere atar durursun mükemmel gorilla glassını

Ikiside var zaten bende kimseye bisey sormama gerek yok..Sen git konu başlığını tekrar oku hatta konuyu açan arkadaşa takıl da sana iphone un sağlamlığını anlatsin :)) Zaten anlatmış da anlayan nerde !!

yav he he hee

sen konuyu anlamıyon heralde ikisini kullanıyorum diyo bide tamam kanka sen raad ol samsung devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet düşünce hemen kırılır çünkü kaliteli cam parmagını rahatlıkla kaydırabiliyorsun.

s2 ye gelince plastik elini kaydırmayı parmagın kopar dene allahın dandik plastigiyle bırak yere dusurmeyi futbol bile oynarsın

Çok kaliteli cam tabi tuz buz olanından..bizim orda camcı aynısını kesiyo birebir :))
    S2 de kullanılan Gorilla glass cam ne demek gidin biraz okuyun araştırın..

he he

bi drop testten geçti diye s2 dahami iyi oluyo git forumda iki telefonuda kullanmıs olan kısılere sor s2 nin dandikliği sonra gel burda atar yap.

artık yere atar durursun mükemmel gorilla glassını

Ikiside var zaten bende kimseye bisey sormama gerek yok..Sen git konu başlığını tekrar oku hatta konuyu açan arkadaşa takıl da sana iphone un sağlamlığını anlatsin :)) Zaten anlatmış da anlayan nerde !!

yav he he hee

sen konuyu anlamıyon heralde ikisini kullanıyorum diyo bide tamam kanka sen raad ol samsung devam

usta bırak ya arkadaş devam etsin samsunga

• -b0Ni denen arkadaşımız zaten anlamış değilim Tamamen Fandroid mi diyeyim ne diyeyim?(ki ben de öyleyim. iPod'um var aktif bir iOS kullanıcısıyım ama hiç biryerde iOS, iPhone kötüdür demiyorum. Azıcık gerçekçi olun.). Git işine Android bölümünde takıl kardeşim!

Gelmiş buraya Apple forumuna bütün konulara girip çıkıp iPhone dandik propagandası yapma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 23 Mayıs 2012; 17:46:26 >
  • Ölü taklidi yapın beyler..

Belki gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

-b0Ni denen arkadaşımız zaten anlamış değilim Tamamen Fandroid mi diyeyim ne diyeyim?(ki ben de öyleyim. iPod'um var aktif bir iOS kullanıcısıyım ama hiç biryerde iOS, iPhone kötüdür demiyorum. Azıcık gerçekçi olun.). Git işine Android bölümünde takıl kardeşim!

Gelmiş buraya Apple forumuna bütün konulara girip çıkıp iPhone dandik propagandası yapma!

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Ölü taklidi yapın beyler..

Belki gider.

Fandroidciler gitmez illa bulaşık olurlar.
    Google mayış bağlamış onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 23 Mayıs 2012; 18:08:39 >
  • quote:

Belki gider.

Yok yok oylede gitmezler. Kendi konulari tatmin etmiyor onlari. Kedi ciger meselesi malesef. Onlar olmadan apple konusu olmuyor artik. Gormezden gel. Giderler az sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Belki gider.

Dostum, "mayış" kelimeni düzelt. Sonra herhangi bir iOS Android tartışmasında daha "maaş" yazmayı bilmiyor demesinler.
  • dünyada apple a kafa tutucak marka varmı be :D
  • arkadaş sende öyle bi demişsin ki sanki anahtarını düşürüyon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

arkadaş sende öyle bi demişsin ki sanki anahtarını düşürüyon :D

hahahahaha iyi dedin valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Belki gider.

He MAYIŞ bağladı PAŞAPORT verdi arkasından da BAZAR a gönderdi...

• Gecenlerde bi arkadas samsungun genel turkiye merkezini arayip gorilla glass in gercek olmadigini bildirmemismiyid(arkadasin tel dusmus hemen kirilmis suc ondada hakkini aramis nasil gorilla glass diye samsung yalanlamis) boyle hatirliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Gecenlerde bi arkadas samsungun genel turkiye merkezini arayip gorilla glass in gercek olmadigini bildirmemismiyid(arkadasin tel dusmus hemen kirilmis suc ondada hakkini aramis nasil gorilla glass diye samsung yalanlamis) boyle hatirliyorum

gorilla glass kullanmasalar kullanmadık derler lg gibi yapmazlar yani büyük ihtimal yalan haber. iphone full camdan yapldığı için daha dayanıksız ama bi 3gs ile s2 yi düşürme testine tabi tutun bakın ne olacak 5. kattan atsan çizik olmaz 3gsde

engurlu maşallah android telefon kullanıyon ama (iphone 4 ün var biliyorum ) en çok apple bölümünde tartışırken buluyoruz seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 23 Mayıs 2012; 20:36:31 >

• Sürekli düşürme,arada düşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

quote:

ne kadar yanlış bir örnek vermişiniz siz samsungla apple kalitesini birmi tutuyosunuz dağlar kadar fark var aralarında

Kalite kırılmasına sebep veriyorsa gerçekten kaliteliymiş

Plastik plastik diyorsunuz ama s2'yi hafif yapan özelliği bu zaten.4.3" ekran ile s2 117 gram iken iPhone 4 3.5" ekran ile 137 gram. Metal kasa sadece düşüşü şiddetlendirir, şahsen s2'deki gibi bir plastik kasa tasarımı kullanılması benim için daha iyi olurdu. Apple kullanmaya başladıktan sonra düşüp kırılır, çizilir diye kılıf kullanır oldum,oysa nefret ederim.

iOS'tan vazgeçemiyorum.Zaten vazgeçilebilecek bir sistem değil Malzeme kalitesini açıkcası çok iyi bulmuyorum ama iOS yeter sadece almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Gecenlerde bi arkadas samsungun genel turkiye merkezini arayip gorilla glass in gercek olmadigini bildirmemismiyid(arkadasin tel dusmus hemen kirilmis suc ondada hakkini aramis nasil gorilla glass diye samsung yalanlamis) boyle hatirliyorum

gorilla glass kullanmasalar kullanmadık derler lg gibi yapmazlar yani büyük ihtimal yalan haber. iphone full camdan yapldığı için daha dayanıksız ama bi 3gs ile s2 yi düşürme testine tabi tutun bakın ne olacak 5. kattan atsan çizik olmaz 3gsde

engurlu maşallah android telefon kullanıyon ama (iphone 4 ün var biliyorum ) en çok apple bölümünde tartışırken buluyoruz seni

Sağlam diye 3310 kullanalım o zaman.Kafa bile yarıyor ama telefona bir şey olmuyor

S2-2011 Şubat
    3gs-2009 Haziran

• quote:

Vay arkadas 2 gundur usenmeden her iphone konusuna gelip 'dandik' vb yorumlar yapiyorsun. Artik icinde nasil bir aci ise iphone!

• Biri başlıgı değiştirsin lütfen.Iphone sürekli düşüyor ve eziliyor nedir arkadaş?Iphone'un yeni mi yürümeyi ögreniyor?Iphone'um elimden kaydı ve çatladı diye başlık açmak daha açıklayıcı değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.