Vay arkadas 2 gundur usenmeden her iphone konusuna gelip 'dandik' vb yorumlar yapiyorsun. Artik icinde nasil bir aci ise iphone!
boşver hocam bi arkadaşın dediği gibi ölü taklidi yap gidiolar :) kendi cihazları gibi kendi konularıda sıkmış olmalı ki iphone başlıklarında geziyolar :) yazıktır karışmayın
Samsung Türkiye, Gorilla Glass'ın S2'de olmadığını söylerken gelip burada savunanlar var. Adamlar kendi cihazlarının arkasında durmaz ama Dh fandroid her zaman arkasında.
Arkadaşım ürün çok hoşuma gitti. En kıza zamanda sipariş vereceğim. Ürün elime geçince yorumumu yaparım. Tekrar teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Abraham
arkadaşlar merhaba beyaz iphone 4 kullanıyorum sürekli yere düşürüyorum. köşelerde ezilme kırılmaoldu. Çok üzülüyorum :( bi öneriniz varmı? ürünüm beyaz olduğu için rengini kapatan kılıflardan istemiyorum. wrapsol öneren arkadaşlarım var ne dersiniz. birde sizlerin profosyonel görüşlerini almak istedim.
çok basit bir önerim hem de bedava.. biraz dikkatli olmaya ne dersin ;)
Emrecancım, sana bir büyük tavsiyesi vereyim; Eğer aşırı sakar ya da dikkatsiz değilsen veya geyik olsun da mavra yapalım diye konu açmadıysan bir neroşirurji uzmanına görünmelisin.
O siteden alışveriş yapan arkadaşlarım var bir sorun yaşamadılar. Umarım hoşuna gider. İphone u iphone luktan çıkartmayan tek kılıf bulabildiğim bana göre=)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme