Bildirim
İphone 4 ü Jb Olanlar Bakabilirler Mi?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Jailbreak li mi? -
Çok ihtiyacım var arkdşlar cevplara... -
Hani surum bu hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 6 Ocak 2014; 14:07:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
jailbreakli evet zaten pilin oraya bakarsan belli :D
sürüm de 6.0.1 -
7.0.4 sürüm kısacası çabuk mu bitiyor gene hemen hemen aynı süreler mi -
ios 7 bende daha çok şarj yemişti ve kasmalar olduğu için geri döndüm, attığım gibi bir performansı ios 7 göstermeyebilir -
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana? -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa6397
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana?
Kolayı var, yedeğini al jailbreak yap baktın istediğin gibi değil, restore edersin yedekten yüklersin kaybın olmaz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa6397
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana?
Kolayı var, yedeğini al jailbreak yap baktın istediğin gibi değil, restore edersin yedekten yüklersin kaybın olmaz :)
Tmm tşk deniyecem bi bakıyım nasılmış İphone 3G de jb yaptım şarjı eskisinden daha iyiydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X