Bildirim
İphone 4 ü Jb Olanlar Bakabilirler Mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Jailbreak li mi? -
Çok ihtiyacım var arkdşlar cevplara... -
Hani surum bu hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 6 Ocak 2014; 14:07:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
jailbreakli evet zaten pilin oraya bakarsan belli :D
sürüm de 6.0.1 -
7.0.4 sürüm kısacası çabuk mu bitiyor gene hemen hemen aynı süreler mi -
ios 7 bende daha çok şarj yemişti ve kasmalar olduğu için geri döndüm, attığım gibi bir performansı ios 7 göstermeyebilir -
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana? -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa6397
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana?
Kolayı var, yedeğini al jailbreak yap baktın istediğin gibi değil, restore edersin yedekten yüklersin kaybın olmaz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: RASP
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa6397
Şimdi jb yapsam şarjı ios 7 deki gibi normal gider mi ios 7 de yim 6 hiç kullanmadığım için şarjını bilemem ios 7 de yaparsan normal olurmu yani kısacası jb birşey kaybettirir mi bana?
Kolayı var, yedeğini al jailbreak yap baktın istediğin gibi değil, restore edersin yedekten yüklersin kaybın olmaz :)
Tmm tşk deniyecem bi bakıyım nasılmış İphone 3G de jb yaptım şarjı eskisinden daha iyiydi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone operatör ismi değiştirme
- imei kaydı yaptım telefon açılmadı
- iphone simgeleri küçültme
- bu iphone"da hücresel veriyi kullanmak için güncelleme gerekiyor
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- jailbreak nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X