Şimdi Ara

iphone 4 'ü sallayınca..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 ü sallayınca sizde de içinde bir bilye oynuyormuş gibi tıkır tıkır bir ses geliyor mu?

bu gyroscope'dan falan olabilir mi?

• hayır ses tuşları ve power tuşlarından gelio çok sallayınca metal birbirine çarptığından dolayı oluyor yani herkeste aynı..
  • 3GS'de de öyle, mesala yazı yazarken sallayınca 'geri al', ipod'da şarkı değiştirmek için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shat

3GS'de de öyle, mesala yazı yazarken sallayınca 'geri al', ipod'da şarkı değiştirmek için..
  • quote:

3GS'de de öyle, mesala yazı yazarken sallayınca 'geri al', ipod'da şarkı değiştirmek için..

Ben 4e ozel teknoloji saniyordum onu tuhh
  • ben halay çekiyo zannediyodum.
  • sallayınca hoplatınca zıplatınca :D etmedıgımız eziyet kalmadı bu yavrucuklara.
    sallamayıverin yaw ozaman :D oda belki sallanınca bagırmayı seviyor seni sallasalar
    sen sessizmi kalırsın ( gece gece bukadar guzel mesaj yazılıyor kusura bakmayın )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

sallayınca hoplatınca zıplatınca :D etmedıgımız eziyet kalmadı bu yavrucuklara.
    sallamayıverin yaw ozaman :D oda belki sallanınca bagırmayı seviyor seni sallasalar
    sen sessizmi kalırsın ( gece gece bukadar guzel mesaj yazılıyor kusura bakmayın )

Alemsiniz yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

iPod touch ta bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

iPod touch ta bile var

nanoda denedim calıstı sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.