Şimdi Ara

İPHONE 4 ÜN HALİ İÇERİ ( ŞAŞIRMA GARANTİLİ ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
9.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fandroitler doluşmuş gene buraya.. çekemiyolar apple ve ios kalitesini
  • Apple'ın sistem çok iyi ama donanım maalesef dandik, Nokia'lar kadar sağlam yapamadılar şu cihazı.
  • apple dragontrail ekrana geçse varya muhteşem ötesi olur yahu kırmanın munkunatı yok o ekranı gorilla glastan 10 kat dah asaglam
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Koyan olmamış hayret.

Samsung lar yumşak ekran kullandığı için çatlama olayı çok zordur ama çok kolay çizilir. iphone ise bunun tam tersi sert ekrandır, çizilmesi oldukça zordur ama çok kolay ekran çatlar.

Alırsın sen, kolay çizilirmiş

Samsung daha iyisini yapana kadar...

Bizim SG2 'ye taktı millet, Sürekli kusur buluyorlar anlamadım gitti.Acaba android iletişim sisteminin hakkını sg2 kadar ADAM GİBİ VEREBİLEN kaç telefon var lg mi, sony mi, htc mi.takılan yavaş, 1.4 rezil işlemcilerlemi değil mi dostum.
    Galaxy s2 özgür bir telefondur.
    İphone yarım akıllı bir telefondur
    Htc'ler taş kaplamalı içi boş fanuslar
    Sonyler makyajlı EMOLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Agressive`

3310 la çarpışmış

nedir bu 3310 meselesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

Apple'ın sistem çok iyi ama donanım maalesef dandik, Nokia'lar kadar sağlam yapamadılar şu cihazı.

ekran camına bakarak donanım kalitesimi anlaşılıyor? her türlü darbede bile anakartına işlemcisine birşey olmuyor stabilitesini koruyor nokia demişssin afedersinde eski nokia telefonumun anasını ağlatmıştım yere düşe düşe bir haller oldu tamam ekranı çatlamadı ama donanım pert menüde bile kasıyordu telefon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

Orijinalden alıntı: Agressive`

3310 la çarpışmış

nedir bu 3310 meselesi?

adamın birisi 3310 u sevgilisine fırlatmış kız ölmüş olay bu
  • ekran koruyucu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

Apple'ın sistem çok iyi ama donanım maalesef dandik, Nokia'lar kadar sağlam yapamadılar şu cihazı.

Son 1 haftada 4 kez düşürdüm,nasıl bir sakarlıksa bendeki..Kaldı ki aldığımdan beri bu kadar düşürmedim belki de..Ne ekranı çatladı ne donanımında bir sorun var,eşşşekler gibi çalışıyor..Ha tabi yukarıdaki videoda olduğu gibi yüz üstü 1.5-2 metreden bodosloma çakılacak kadar fena düşerse kırılsın zaten bir zahmet..

Bu arada eski telefonum Samsung'tu ve cidden taş gibi telefondu..Düşme,sağa sola çarpılma şampiyonuydu ama tık demeden çalışıyordu..Galaxy S II'ye şaşırmam yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Kim ne derse desin Apple.

citi gene iyisin eksi butonu yok
  • Arkadaşlar noktayı koyuyorum. Ebay de en çok satan ürün ;

http://www.ebay.com/ctg/Cell-Phones-Smartphones-/9355/v.html

Cell Phones & Smartphones

Best Selling Products

Apple iPhone 4

Arkadaşlar şu bir gerçek samsung ABD de yetim muamelesi görüyor.
  • hani helikopter camından yapılıyordu bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Arkadaşlar noktayı koyuyorum. Ebay de en çok satan ürün ;

http://www.ebay.com/ctg/Cell-Phones-Smartphones-/9355/v.html

Cell Phones & Smartphones

Best Selling Products

Apple iPhone 4

Arkadaşlar şu bir gerçek samsung ABD de yetim muamelesi görüyor.

Normaldir, amerikalılar genelde kendi markalarını tercih ediyorlar o yüzden abd'de apple ürünleri bolca satılır. Konsollarda da sony ps3 yerine microsoft xbox tercih ediyorlar aynı sebepten dolayı.
    Türk malı bu seviyede akıllı bir telefon üretilse ve güzel fiyatlardan satılsa Türkiye'de de kimsenin diğer ürünlere rağbet göstereceğini sanmıyorum. Adamlar en iyisini yapıyor,
    milliyetçi davranarak ürünleri uzakdoğulu ürünlerden iyi olmasa da kendi markalarına destek oluyorlar, biz ise çoğu zaman kendi markalarımıza köstek oluyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Kim ne derse desin Apple.

Ana sayfa haberinde yazacaksın burda yemezler
  • FAndroidiz!!1!!!!11!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Ocak 2012; 16:22:57 >
  • @Umutcan

İnanılır gibi değil, 2. sırada 3gs var. Artı ABD de samsung galaxy S çok sattı ama tekrar geriye apple dönüyorlar. Ben şu iyidir bu kötüdür demiyorum sadece gözlemlerim...
  • Hem S2'm var hem 4S'm . Napayım sağlammı diye ikisini aşağımı atayım ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.