ayfon 4 üm var bütün kızlar peşimde ne yapıcam ben şimdi tiriciyesmi alsam onlara ne yapsam
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Bu iki telefonada 2000tl veren maldır kusura bakmayın
kmse bir tele 2000 tl verdi diye mal dedildir insanları yargılarken dogru yargılayın.karışmak size düşmez
:))))))))
Düşer bence, ülke parası boşuna yurtdışına çıkıyor.
Bu milli parayı bu kadar çok önemsiyorsan doğalgaz kullanma.
Yanlış anlaşılmasın bende iphone 4 kullanıcısıym, ama ingiltereden aldım, 1050tl ye mal oldu pasaport kayıt dahil. Ama bu telefonun ederi bu zaten, 2000-2500tl verilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Koyan olmamış hayret.
Samsung lar yumşak ekran kullandığı için çatlama olayı çok zordur ama çok kolay çizilir. iphone ise bunun tam tersi sert ekrandır, çizilmesi oldukça zordur ama çok kolay ekran çatlar.
Bunu diyenide ilk defa duydum kolay çizilirmiş samsung Galaxy S ve Galaxy S2 çizilmemesiyle ün salmış telefonlar gorilla glass tan dolayı
sevgili dostum citi. sana citi diyorum aramızda bi samimiyet varmış gibi dursun. twitter hesabına göz gezdirdim biraz önce.benim kadersiz kardeşim. bi insanı kimse mi sallamaz yahu. Abdullah GÜL'ünden tutda amele panpiş Hilal Cebeci'ye kadar kimse cevap vermemiş. üzülmene gerek yok ben yanındayım. utantıcını utancım kabul ediyorum ve burda bilgisayarın başında bende kızarıyorum. üzülme benim kadim dostum, azmet başarabilirsin. muhakkak ki bigün cevap alacaksın attığın twitlere. yanındayım. sevgiler Bana Izin Yokmu.
not: Mesut'da sallamamış
citizen reis
quote:
quote:
Koyan olmamış hayret.
Samsung lar yumşak ekran kullandığı için çatlama olayı çok zordur ama çok kolay çizilir. iphone ise bunun tam tersi sert ekrandır, çizilmesi oldukça zordur ama çok kolay ekran çatlar.
boş buldun salla tabi nerenizden atıyorsunuz bunları anlamak güç
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
bi atom bombası ile denemedi ne sağlam telefonmuş helal valla
quote:
Koyan olmamış hayret.
iphone fanatıklerıne duyrulur...
quote:
Orijinalden alıntı: casula
evet arkadaşlar iphone 4 ün kırılmış hali
500 lira vereyim bu şekilde :)
sen babayı alırsın 500 tl ye bu hali ile
quote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
quote:
Orijinalden alıntı: |electronics|
Apple'ın sistem çok iyi ama donanım maalesef dandik, Nokia'lar kadar sağlam yapamadılar şu cihazı.
ekran camına bakarak donanım kalitesimi anlaşılıyor? her türlü darbede bile anakartına işlemcisine birşey olmuyor stabilitesini koruyor nokia demişssin afedersinde eski nokia telefonumun anasını ağlatmıştım yere düşe düşe bir haller oldu tamam ekranı çatlamadı ama donanım pert menüde bile kasıyordu telefon..
O telefonun menüde kasması yazılımsal olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Garanti ne alaka ????
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
bi atom bombası ile denemedi ne sağlam telefonmuş helal valla
gerçekten sağlam telefonmuş jeep geçti yine kırılmadı
quote:
quote:
Koyan olmamış hayret.
Ne cizilmesinden bahsediyorsun sen ? :D Telefon cakil taslarinin ustune dustu yuzustu cizilmedim bazen unuttum bi ton metal anahtarin arasina koydum cizilmedi. Yere defalarca dustu betone dustu yine cizilmedi. Zerre iz yok su anda telefon ve sapasaglam Galaxy s2. Ve ben bu telefonu millet 1600e satarken 900e aldim kacak getirterek. O kadar iyi yapmisim diyorum ki. Bence sizde alin :D