Şimdi Ara

İPHONE 4 UNLOCK A DÜŞTÜ YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar..öncelikle yaptığım şeyleri soylim..

iphone 4 ios 6 ya direk güncelledim.. simloğa düştü cihaz.. açılıyor servis yok..

Elimde 4.3.1 - 4.3.3 - ve 6.0 shsh kayırları mevcut sdc..

4.3.1 ve 4.3.3 shsh kaydıyla geri yüklüyorum cihazı İ-tunes kablo işaretinde kalıyor yani active etmem gerekıyor hangi oparotor olduunuda bilmiyorum ki bilsem o ülkenin hattı mevcut değil ne yapmam gerekk..

yardımlarınızı beklıyorum... şimdiden yardımcı olan ve olmayan herkesten Allah razı olsun..

• Redsnow ile jailbreak yapın hactive seçeneğini işaretleyerek. En azından telefonunuz açılır. Tabi sim kilitliyse servis gelmez . Sim kilitli durum için imei den sorgulatın att falansa 10 dolara kıyıp temelli unlock hale getirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Att çıkışlı değil cihaz fransa zannedersem..şimdi unlock OLDUGU ICIN CİHAZA KENDİ OPERATORUNU BİLE BULUP ACTİVE ETSEM İOS6 DA VEYAHUTTA DÜŞÜRDÜĞÜM ESKİ İOSTA (4.3.3) TE CİHAZA ŞEBEKE GELMEZMİ..??? ama daha öncesinde 4.3.3 te zannedersem sam le yapılmışımış..o şekilde kullanılıyordu..
  • zannedersem bilgisi olan yok..tşkler...
  • factory unlock yaptırın demin bu konuda da anlattımhttp://forum.donanimhaber.com/m_67163827/tm.htm
  • Itunes ile direkt güncellendiyse baseband i de güncellemişinizdir. Dua edin de şu sıralar factory unlock imkanı var yoksa alet direkt ipod olacaktı.
    Parası neyse factory unlock yaptırmanız yerinde olacaktır. AT&T ile 25 tl karşılığında yaptırdım mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerci70

Att çıkışlı değil cihaz fransa zannedersem..şimdi unlock OLDUGU ICIN CİHAZA KENDİ OPERATORUNU BİLE BULUP ACTİVE ETSEM İOS6 DA VEYAHUTTA DÜŞÜRDÜĞÜM ESKİ İOSTA (4.3.3) TE CİHAZA ŞEBEKE GELMEZMİ..??? ama daha öncesinde 4.3.3 te zannedersem sam le yapılmışımış..o şekilde kullanılıyordu..

Fransa SFR ise 105 $ ebay dan actirabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Itunes ile direkt güncellendiyse baseband i de güncellemişinizdir. Dua edin de şu sıralar factory unlock imkanı var yoksa alet direkt ipod olacaktı.
    Parası neyse factory unlock yaptırmanız yerinde olacaktır. AT&T ile 25 tl karşılığında yaptırdım mutluyum.

factory unblock ilk çıktığında att cihazlarına kesinlikle yapılmayacağı söyleniyordu.
    şimcik ne gada da şanlısınız en ucuz sizin ki:)
  • tum amerikadan alinmis att iphonelar fabrika unlock yapilir version ve model onemli degil

mesaj atarak gerekli bilgileri alabilrsiniz.
  • arkadaşlar şimdi cihazı 4.3.3 e düşürüp yurt dışı kartıyla active etsem Sam le açamazmıyım unlcok u ? daha öncesinde baseband yukselmeden önce samle açılmış büyük bir ihtimal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerci70

arkadaşlar şimdi cihazı 4.3.3 e düşürüp yurt dışı kartıyla active etsem Sam le açamazmıyım unlcok u ? daha öncesinde baseband yukselmeden önce samle açılmış büyük bir ihtimal...

SAM ile yapıldıysa o klasörün yedeğini almanız lazımdı. Eğer öyleyse olabilir. Deneyin bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.