Şimdi Ara

iphone 4 uygulamar açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler iphone 4 kullanıcısıyım. dün bilgisayarımdan iphonuma müzik attım. atmaz olaydım,zaten telefona almamıştı. dün akşam uygulamaları açıyordu sabah kalktım oynamak için bi baktım uygulamalar açılmadı çıldırcam şimdi her yolu denedim olmadı lütfen acil cevap istiyorum...

• telefonundan bahset birazda yardım eden çıkar belki
  • Ad: İPhone 4 beyaz 32 GB
    Yazılım sürümü:4.3.3
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaR_3535 -- 4 Haziran 2012; 13:05:56 >
  • jailbreak felan varmı ?gece yatmadan önce telefonu kapattınmı ?

uygulamaları itunes a yedekle sonra telden sil tekrar yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoo58 -- 4 Haziran 2012; 12:54:45 >
  • hayır telefonu gece açık bıraktım
  • bikere daha böle bi hata olmuştu ama ona müzik attım geçti 2. oldu bu
  • jailbreak yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yedekleyip restore et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaR_3535

jailbreak yok

Öncelikle seri numaranızı kaldırmanızı tavsiye ederim.
    Telefonunuzun sürümü 4.3.3 esk, bir sürüm hem jb yok diyorsunuz o zaman son sürüme güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır.
  • ben güncellemek istiyordum ama bazı iphonlarda sorun çıkıyormuş yapsam sorun çıkacak diye korkuyordum peki atsam sorun çıkarırmı? veya bazı oyunlarda puanım felan vardı bina oyunlarında onlarda silinirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaR_3535

ben güncellemek istiyordum ama bazı iphonlarda sorun çıkıyormuş yapsam sorun çıkacak diye korkuyordum peki atsam sorun çıkarırmı? veya bazı oyunlarda puanım felan vardı bina oyunlarında onlarda silinirmi?

Güncellemele sorunundan kastınız puanlar ve kayıtlar ise bunları icloud(kayıt,not,mail) yada mcbackup(kayıtlar için) uygulamalar için evet puanlarınız gidiyor bunu tutmanın yolunu ben bilmiyorum Ancak güncellemeden sonra yedeği yüklerseniz uygulamalrınz durur.
  • +sorun çözüldü (yardımlarınız sayesinde güncelleme atıp telefonun sürümünü yükselttim yardımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim)konu kilit...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.