Şimdi Ara

Iphone 4 Vodafone Internet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4 1.0.4 Unlock telefonumla vodafone internet ayarlarını yapmama rağmen internete bağlanamıyorum. Vodafone kullanıcılarından böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda?

Teşekkürler.

• Bende son 1 saattir giremiyorum. Sabah herhangi bir sorun yoktu.
  • Ayarları ilk yaptığım gün bağlandım, sorun olunca müşteri hizmetlerini aradım, data çalışmasından dolayı olabilir dedi, ertesi gün tekrar bağlandım fakat günlerdir bağlanamıyorum :S
  • hocam vodafone da değil iphone da kıllık

ayarlardan genele gir en alta in sıfırla var oradan da ağ ayarlarını sıfırlaya bas o zaman düzelecektir.
  • Ayarları sıfırladım, bağlandı fakat hücresel veriyi kapatıp açınca üst kısımda 3G yazmasına rağmen yine internete bağlanamıyorum. 3G yi devamlı açık mı tutacağım şimdi ? Ya da ikide bir ayarları mı sıfırlayacağım ? Gel de çık işin içinden
  • hücresel veriyi kapatıp 3g yi acarsan tabi bağlanamazsın. hücresel verin hep açık olmalı. eğer 3g üyeliğin varsa çektiği yerde otomatikman 3g ye geçer çekmezse edge ile bağlanırsın. sorun en anlamadım

sadeece 3g ile bağlanmak istiyorsan 3g barını kapat hücresel veri açık kalsın. o zaman edge ile bağlanırsın hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 30 Ekim 2010; 0:16:23 >
  • ayni sorun bendede var.ama ben hala soruun wodafone dan kaynaklandigini san iyorum.ne zaman musteri hizmetlerini arasam 3g hizmetimi kapatip aciyorlar ve sorun bir sureligine duzeliyor.belkide iphone a toz konduramadigimdan bole geliodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de farkli bir sorun var. 3g acik oldugu zamanlarda telefon gorusmesi yaptigimda bir sure sonra benim sesim karsi tarafa gitmiyor. bu tur bir problem yasayan var mi ?
  • Ya benim de cepnet paketim aktif ama bağlanamıyorum internete ayarları güncellemek lazım galiba ama vodafone müşteri hizmetleri cevap vermiyor
  • vallaha bende vodafone kullanıyorum bir yavaşlık var açıkca söylemek gerekirse ağır çalışıyor türkcell kadar iyi değil.....
  • vodafone sitesinden bakarak ayarlar için "live" yazıp 7048'e yolladım.

servis ayaralrınız sms ile gönderilecek PIN:1234 dedi

ayar beklerken: sayın abonemiz talep etmis olduğunuz servis Ayarları telefonununuz tarafından desteklenmemektedir. servis ayarları için 4440542den yardım alın dedi.

hiç birşey demiyorum bu vodafona bravo iphone için ayaralrı yok adamların. ne günlere kaldık..

ocak ayı boyunca bedava dediler diye denemek istedim ama 3G ile hiç bağlanamadım nete. internete bağlı değilsiniz diyor alet.
  • Sorun hala var hrrhangi bir gelism yakalayan var mi ?

Sikinti su ip alamaiyor telefon ! Cok gec aliyor
  • bende vodafone kullanıyorum ama hayatımda bu kadar berbat bir yavaslık gormedım , resmen baglantı yok la var arası gibi diyorum ben. Hıc bır ıse yaramaz sınırsız ınternetlerı hem sınırsızda degıl o hızla netten ayda 200mb verı bıle zor alınır tam bır rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

bende vodafone kullanıyorum ama hayatımda bu kadar berbat bir yavaslık gormedım , resmen baglantı yok la var arası gibi diyorum ben. Hıc bır ıse yaramaz sınırsız ınternetlerı hem sınırsızda degıl o hızla netten ayda 200mb verı bıle zor alınır tam bır rezalet

bulunduğunuz konumdaki 3g hızı ile alakalı olabilir, zira bende kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlıkla karşılaşmadım şu ana dek.
  • quote:

bende vodafone kullanıyorum ama hayatımda bu kadar berbat bir yavaslık gormedım , resmen baglantı yok la var arası gibi diyorum ben. Hıc bır ıse yaramaz sınırsız ınternetlerı hem sınırsızda degıl o hızla netten ayda 200mb verı bıle zor alınır tam bır rezalet

Ben iphone 4 u vodafone dan almistim. Ama onlarin sacma sapan internetelerine cok az dayanabildim. Simdi turkcelldeyim internet nasil olurmus simdi cok iyi anliyorum 3g cekmeyen yer yok ses kalitesi vodafone'a 10 basar. kim ne derse desin turkcell acik ara hepsinden iyi. Bu arada vodafone dan kontratli mobil paketleri ile alanlar eger cepnet paketiniz varsa 100 mb kotaniz dustugu anda baska internet paketiniz olsa bile hiziniz dusuk kullaniyorsunuz. Vodafone bunu aylarca cozemedi.
  • iphone 4 + vodafone internet kullananlar nasıl oldugunu anşatabilir mi ?

sbsettings den kontrol ediyorum cihaz ip alamıyor. hat başka tellerde hemen alabiliyor.
    sürüm 4.3.3
    4.3.1 de de vardı aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinalp67

quote:

Ben iphone 4 u vodafone dan almistim. Ama onlarin sacma sapan internetelerine cok az dayanabildim. Simdi turkcelldeyim internet nasil olurmus simdi cok iyi anliyorum 3g cekmeyen yer yok ses kalitesi vodafone'a 10 basar. kim ne derse desin turkcell acik ara hepsinden iyi. Bu arada vodafone dan kontratli mobil paketleri ile alanlar eger cepnet paketiniz varsa 100 mb kotaniz dustugu anda baska internet paketiniz olsa bile hiziniz dusuk kullaniyorsunuz. Vodafone bunu aylarca cozemedi.

2 senelik tashhutum bitti 1 gb interneti kullanamadim evde cekmiyordu sikayet etttim Edge biraz artti 3 g yoktu zaten. Sinir oluyordum. 5. Katta cekmezmi tel. Neyse hemen Turkcell e gectim. Simdi super

• Vodafone 3G kullanıyorum. Antalya'daki çekim kalitesinden memnun değilim.Sanırım turkcell daha iyi 3g'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.