Şimdi Ara

iphone 4 whatsap yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. googlede araştırdım ama bulamadım. en iyisi burda sizlere sormak sanırım. iphone 4 için whatsap ücretliymiş sanırım. ve illede kredi kartı tanıtmam gerekiyormuş. varmı acaba başka çaresi? şimdiden teşekkürler..

• Var. gidip itunes kart al onunla satin. Yok ben ucretsiz isterim diyorsan, bu forumda korsan uygulama sormak/anlatmak/paylasmak yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece iphone4 için değil tüm ios işletim sistemleri için ücretli. Eğer kredi kartı tanımlayarak ödeme yapmak istemiyorsanız, büyük tekno marketler de satılan hediye kartlarını satın alıp, onların içinde tanımlı TL'leri kullanarak da alabilirsiniz. Bir yol daha var apple id'si olan bir arkadaşın uygulamayı senin için satn alıp sana gift olarak gönderebilir.
  • İphone4 ü kırıyorsun gidiyorsun 500 tlye wp yada android alıyorsun temizinden kullanıyorsun.

Pardon 250 tlye'de alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 15 Temmuz 2013; 22:56:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

sadece iphone4 için değil tüm ios işletim sistemleri için ücretli. Eğer kredi kartı tanımlayarak ödeme yapmak istemiyorsanız, büyük tekno marketler de satılan hediye kartlarını satın alıp, onların içinde tanımlı TL'leri kullanarak da alabilirsiniz. Bir yol daha var apple id'si olan bir arkadaşın uygulamayı senin için satn alıp sana gift olarak gönderebilir.

: ) eywallah arkadaşım teşekkürler. iphone satan birine gitsem eminim senin kadar alternatif sunamazdı bana. dediğin gibi marketlerdeki kartlar işimi görür. teşekkür ederim.
  • Çok değil 1,79 liraya kredi kartıyla alabilirsiiniz

• itunes gift kart alıcaksın teknoloji marketlerden kredi kartı kullanmak istemiyorsan
    yada bedava olmasını bekliceksin
    yada iphonu olup whatsapp ı olan bir arkadaşından itunes şifresini alıp whatsapp ı kurucaksın
    en iyisi kredi kartını tanımlayıp whatsapp ı alıp kredi kartını tekrar itunesdan silmek (tabi kredi kartın varsa)
    hmm birde şöyle bir yöntem var kredi kartı tanımlı bir hesaptan sana whatsapp ı hediye yollanması var sende paypal üstünden parayı sana uygulamayı yolluyan kişiye yolluyabilirsin
    seçene baya çokmuş aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

sadece iphone4 için değil tüm ios işletim sistemleri için ücretli. Eğer kredi kartı tanımlayarak ödeme yapmak istemiyorsanız, büyük tekno marketler de satılan hediye kartlarını satın alıp, onların içinde tanımlı TL'leri kullanarak da alabilirsiniz. Bir yol daha var apple id'si olan bir arkadaşın uygulamayı senin için satn alıp sana gift olarak gönderebilir.

: ) eywallah arkadaşım teşekkürler. iphone satan birine gitsem eminim senin kadar alternatif sunamazdı bana. dediğin gibi marketlerdeki kartlar işimi görür. teşekkür ederim.

rica ederim. En iyisi gift kart almak böylece diğer ücretli ve kaliteli app.'ları da indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

İphone4 ü kırıyorsun gidiyorsun 500 tlye wp yada android alıyorsun temizinden kullanıyorsun.

Pardon 250 tlye'de alabilirsin.

iphone 4 ü geçen hafta sıfır aldım. kırılmaya karşıda garantili yaptırdım. genelde sinirlendiğimde telefonlarım duvarla bir oluyor çünkü. ama farklı bakış açını paylaştığın için teşekkürler : )

• sakın korsan kullanayım deme 1-2 tl için harama girme
    adam gibi kredi kartınla helal yoldan indir
    jb ile yüklediğin programdan hayır gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dschannel -- 15 Temmuz 2013; 23:05:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Çok değil 1,79 liraya kredi kartıyla alabilirsiiniz

işte bu yüzden kredi kartımı tanımlamıyordum bende : ) biraz pahalı olsa. tanımlarım ama 2 tl için değmez : )

bu forumda ilk defa konu açıyorum. ne güzelmiş bu site böyle. hakikatten çok sayıda foruma girdim. bilgi paylaşımındada bulundum bilgide istedim fakat. ilk defa bu kadar hızlı yanıt aldığım ve tanımadığı insanlar için vakitlerini bu derece ayıran başka bir forum daha görmedim. çok iyisiniz teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Çok değil 1,79 liraya kredi kartıyla alabilirsiiniz

işte bu yüzden kredi kartımı tanımlamıyordum bende : ) biraz pahalı olsa. tanımlarım ama 2 tl için değmez : )

bu forumda ilk defa konu açıyorum. ne güzelmiş bu site böyle. hakikatten çok sayıda foruma girdim. bilgi paylaşımındada bulundum bilgide istedim fakat. ilk defa bu kadar hızlı yanıt aldığım ve tanımadığı insanlar için vakitlerini bu derece ayıran başka bir forum daha görmedim. çok iyisiniz teşekkürler..

Alımı gerçekleştirdikten sonrada kredi kartı tanımlamanızı silebilirsiniz sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dschannel

sakın korsan kullanayım deme 1-2 tl için harama girme
    adam gibi kredi kartınla helal yoldan indir
    jb ile yüklediğin programdan hayır gelmez

Okadar haram diye tanimlamaka yanlis bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.