Şimdi Ara

iphone 4 yasal takip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Aslında parayı vermeleri daha iyi neden diye sorarsanız kullandığınız telefon yanınıza kar kalmış oluyor sizde gider şey alırsınız

şeyin ne olduğunu söylemiyorum forum ve ben artık bu öneriden sıkıldık.Şeyi bekle hacı daha iyi olacak bu sefer en az 5 aydır söylüyorlar daha iphone 4 türkiyeye girince bile ben şeyi bekleyeceğim.iphone 4 iyi değil diyorlardı

verecekleri para 1 lira 90 kurus...

bu iphonelar 1 lira 90 kurusa kampanyadan kazanılmıstı

Nasıl 1 lira 90 kuruşa ya? Ben hiçbir şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonatina

quote:

quote:

Aslında parayı vermeleri daha iyi neden diye sorarsanız kullandığınız telefon yanınıza kar kalmış oluyor sizde gider şey alırsınız

şeyin ne olduğunu söylemiyorum forum ve ben artık bu öneriden sıkıldık.Şeyi bekle hacı daha iyi olacak bu sefer en az 5 aydır söylüyorlar daha iphone 4 türkiyeye girince bile ben şeyi bekleyeceğim.iphone 4 iyi değil diyorlardı

bir kampanyada 25 tane hedıye edıldı
    o urunlerı kazananların urunler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onun için iplemiyorlar arkadaşı, hatta kayıtlı pasaport üzerine yeni imei kaydetmişlerdir kesin. Ben bu durumda hiç uğraşmaz direk 50-100tl neyse verir güzelce kaydettirir paşalar gibi kullanmaya devam ederdim

• Ozaman 50 100neyse verinde kaydettirin bari beles iphone um hic olmadi ne sanslisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hızlıaldan aldıgım iphone 4 - 7 ay ıcınde ıkı kez kapatıldı
    acık oldugu zmanda yolcu beraberı cıhaz olarak gozukuyor
    yanı kacak urun satıyorlar

cıhaz hala kapalı :(

faturası mevcut

ızlemem gereken yol nedır?

Yolcu bereberindeki cihaz diye gözüken bir cihaz zaten kayıtlı demek değilmidir?
    Neden tekrar kapatılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

hızlıaldan aldıgım iphone 4 - 7 ay ıcınde ıkı kez kapatıldı
    acık oldugu zmanda yolcu beraberı cıhaz olarak gozukuyor
    yanı kacak urun satıyorlar

cıhaz hala kapalı :(

faturası mevcut

ızlemem gereken yol nedır?

Yolcu bereberindeki cihaz diye gözüken bir cihaz zaten kayıtlı demek değilmidir?
    Neden tekrar kapatılıyor?

araştırdımda bu konuyu, eğer telefon yurt dışı vatandaşı olan birinin pasaportuna kaydettirilirse 5-6 ay içinde tekrar kapatılıyormuş. yani kayıdı yapan kişinin TC vatandaşı olması gerekiyor. eğer olurda yurt dışından birinin pasaportuna kaydettirildiysede, başka bir pasaporta kaydettirmek için o kişinin bulunup üzerindeki telefonu iptal ettirmesi-sildirmesi gerekiyor. bizim olayda burda tıkanıyor. hızlıal kime kaydettirdiyse şimdi o kişiyi bulamıyor. bizde telefonu başka bir pasaporta bu nedenle kaydedemiyoruz. kısacası iphone görünümlü ipodumuz oldu gibi bişey. ama bu iş çok daha uzarsa hızlıal belki bişeyşer yapabilir (para iadesi hariç ) heralde öyle eften püften bir firma değildir diye düşünüyorum

• quote:

Ozaman 50 100neyse verinde kaydettirin bari beles iphone um hic olmadi ne sanslisiniz

dediğim gibi hızlıal sitesi kaydettirdiği telefonu silmeden biz herhangi bişey yapamıyoruz. onlarda 40 gündür kişiyi bulamadı diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

quote:

quote:

quote:

Onun için iplemiyorlar arkadaşı, hatta kayıtlı pasaport üzerine yeni imei kaydetmişlerdir kesin. Ben bu durumda hiç uğraşmaz direk 50-100tl neyse verir güzelce kaydettirir paşalar gibi kullanmaya devam ederdim

tekrar dediğim gibi olmuyor. sorun telefonu kaydettirememiz

benim yazdıklarım haricinde daha iyi bir bilgisi olan var mı? o kişiyi bulmadan falan telefonun başka bir pasaporta kaydettirme yolu?

• Bu adamlar bula bula yabancımı bulmuşlar belkide kaydedilen adamın bile haberi yoktur sonuçta pasaportlar genelde tur rehberlerinde olur bir şekilde pasaportlarla böyle cinlikler bile yaparlar sonuçta benim ülkemde vatandaş vatandaşa elden boğaz köprüsü bile sattıktan sonra ...
  • Hızlıaldan alınan iphone4 yasa dışı imei problemi bende de var.
    Lütfen bu konudan haberi olan herkes tanıdık, akraba,eş, dosta haber versin.
    Bu siteden bir tek çöp almayın. Vatandan hepsiburadadan hatta senditten alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
    Ama bu adamlar telefona çıkmaktan aciz.
  • 1.90'a siz aldiysaniz ben kayitsiz size 2.90 verebilirim. şaka bir yana gercekten cok uzuldum basiniza gelenler icin. Kampanya veya degil faturasini veriyorsa firma bu isi yasal yollardan yapmali. Sakin kaydettircem diye ugrasmayin yasal hakkinizi arayin. Genpa garantili cihazsa genpa ile konusun bu tarz durumda cihaz ayipli urun olarak sayilacagindan 0 urun alirsiniz.
  • Tüketici hakem heyetine fatura+dilekçe ile başvurun
    para iadesi
    ayıbın giderilmesi
    misli ile değişim

seçimlik haklarınızdan işinize geleni kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosan

Hızlıaldan alınan iphone4 yasa dışı imei problemi bende de var.
    Lütfen bu konudan haberi olan herkes tanıdık, akraba,eş, dosta haber versin.
    Bu siteden bir tek çöp almayın. Vatandan hepsiburadadan hatta senditten alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
    Ama bu adamlar telefona çıkmaktan aciz.

ben hergün arayıp, hergün mesajlaşıyorum. şu anki durum şu; adamlar her aradığımda ilerde bir gün söyleyip şu zaman açılacak diyorlar. sonra o gün gelince tekrar arıyorum. ilerde daha yakın bir gün söylüyorlar. en son dün mesaj attığımda bugün size kesin bişey söyleyeceğiz dediler ama hiç bir cevap vermiyorlar. ithalatçı firma kaynaklı bir sıkıntı diyorlar, ithalatçı firmayı arıyorum başka bir firmaya yönlendiriyor. onu arıyorum hızlıala yönlendiriyor. yani ayaklarında top çeviriyorlar anlıyacağın. araştırdığımda da birçok kişinin aynı şeyden müzdarip olduğunu gördüm. hadi ben kampanyadan aldım, kampanyadan almayanlar ne diye uğraşmıyorlar anlamam. adamlar bildiğin dolandırdı yani bizi

• hızlıal ın bu konuda hiçbir haklı yanı yok. bende bu olayları okuduktan sonra siteye karşı iyice soğudum. ha zaten kampanyalara inanmıyordum da, şimdi sorunlu telefonları verdiklerini anlıyorum. hakkınızı aramanız lazım. insanları günlerce internet başında telefon kazanacaksınız yalanıyla bekletmek kolay olmasa gerek. peşini bırakmayın bence... faturasıda varsa ürün değişimi yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

hızlıal ın bu konuda hiçbir haklı yanı yok. bende bu olayları okuduktan sonra siteye karşı iyice soğudum. ha zaten kampanyalara inanmıyordum da, şimdi sorunlu telefonları verdiklerini anlıyorum. hakkınızı aramanız lazım. insanları günlerce internet başında telefon kazanacaksınız yalanıyla bekletmek kolay olmasa gerek. peşini bırakmayın bence... faturasıda varsa ürün değişimi yapsınlar.

zaten artık hızlıal sitesinden ürün hiçbirşekilde almam da, adamların müşteri hizmetlerine düşmeye gör, çavuş tokatlar gibi tokatlıyorlar ne tel. açıyorlar, ne bişey söylüyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 20 Eylül 2011; 15:53:47 >

• geçmiş olsun
  • quote:

quote:

hızlıal ın bu konuda hiçbir haklı yanı yok. bende bu olayları okuduktan sonra siteye karşı iyice soğudum. ha zaten kampanyalara inanmıyordum da, şimdi sorunlu telefonları verdiklerini anlıyorum. hakkınızı aramanız lazım. insanları günlerce internet başında telefon kazanacaksınız yalanıyla bekletmek kolay olmasa gerek. peşini bırakmayın bence... faturasıda varsa ürün değişimi yapsınlar.

zaten artık hızlıal sitesinden ürün hiçbirşekilde almam da, adamların müşteri hizmetlerine düşmeye gör, çavuş tokatlar gibi tokatlıyorlar ne tel. açıyorlar, ne bişey söylüyolar...

desteğiniz için sağolun.

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

geçmiş olsun

saolun.

diğer şikayetçi olan kişilerle beraber bişeyler yapsak bi işe yarar mı acaba . başım ağrıdı bu işlerden . en temizi git al bi telefon diyor içimdeki ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantinejohn -- 20 Eylül 2011; 16:16:43 >

• http://www.facebook.com/hizlialcom?sk=app_2373072738
    şikayeti burada dile getirelim bide. daha iyi olcak gibi. burda yazılanlara daha önem veriyorlar, belki bişeyler çıkar. bi deneyelim. ben bi şikayet yazdım sizde yazın. sonuç alcağımızdan umutluyum... yoksa bu müşteri hizmetlerinden bişey çıkmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.