Şimdi Ara

iphone 4 yasal takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yasal takip :xxxxxx4 imei nolu cihaz kayıtsızdır. 1 hafta içinde kapatılacaktır. satın aldığınız yere başvurunuz.
    şeklinde bir mesaj geldi bugün telefonuma. telefonu hızlıal.com dan aldım. orayada mesaj attım ama daha cevap gelmedi. imei numarası da doğru. ne yapmam lazım. hızlıal sallar mı bu işi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bence hemen söyle olan biteni cihaz kesin yurt dısı sim kilitsiz gelmiştir ve size satmıslardır dolayısıyla pasaport kaydı yapılmamıstır ... hemen bence basvurun yoksa cihaza verdiğiniz para arıya gidebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6464756hythht

bence hemen söyle olan biteni cihaz kesin yurt dısı sim kilitsiz gelmiştir ve size satmıslardır dolayısıyla pasaport kaydı yapılmamıstır ... hemen bence basvurun yoksa cihaza verdiğiniz para arıya gidebilir
    imeiyi ben sildim. Uluorta imei vermeyin kendi güvenliğiniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

bence hemen söyle olan biteni cihaz kesin yurt dısı sim kilitsiz gelmiştir ve size satmıslardır dolayısıyla pasaport kaydı yapılmamıstır ... hemen bence basvurun yoksa cihaza verdiğiniz para arıya gidebilir

hızılıal'a mı başvurmam lazım yoksa başka bir yere mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

yasal takip :xxxxxx4 imei nolu cihaz kayıtsızdır. 1 hafta içinde kapatılacaktır. satın aldığınız yere başvurunuz.
    şeklinde bir mesaj geldi bugün telefonuma. telefonu hızlıal.com dan aldım. orayada mesaj attım ama daha cevap gelmedi. imei numarası da doğru. ne yapmam lazım. hızlıal sallar mı bu işi.

Çok geçmiş olsun umarım sorunun yakın zamanda çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

yasal takip :xxxxxx4 imei nolu cihaz kayıtsızdır. 1 hafta içinde kapatılacaktır. satın aldığınız yere başvurunuz.

teşekkürler. yarın arıycam hızlıal ı inş. hallederler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: constantinejohn

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

teşekkürler. yarın arıycam hızlıal ı inş. hallederler...

Alıntıları Göster
    telefon pazar sabahı kapandı :( adamlar haftasonu bile dinlemediler yani pazartesi hızlıal a mesaj attım ve aradım bugün halledeceğiz dediler. hala telefon kapalı. ne yapsam bilemedim. tekrar tekrar arasam mı . yoksa güvenip beklesem mi . biri akıl versin Allah aşkına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telefon pazar sabahı kapandı :( adamlar haftasonu bile dinlemediler yani pazartesi hızlıal a mesaj attım ve aradım bugün halledeceğiz dediler. hala telefon kapalı. ne yapsam bilemedim. tekrar tekrar arasam mı . yoksa güvenip beklesem mi . biri akıl versin Allah aşkına.

Alıntıları Göster
    imei tk den kontrol et arasira ordan bilgiye ulasabilrsin aramaktan daha masrafsiz bi yontem olur... her gun bi kere arasan yeterli hocam... gecmis olsun

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

imei tk den kontrol et arasira ordan bilgiye ulasabilrsin aramaktan daha masrafsiz bi yontem olur... her gun bi kere arasan yeterli hocam... gecmis olsun

saygılar

teşekkürler üstad. imei i sorgulatıyorum da daha hala "kayıt dışı olduğu belirlenen telefon" diyor. hadi hayırlısı bakalım.
  • Tüketici haklarıyla ilgili bir kurumla görüşmeni tavsiye ediyorum. Senin mağdur olma durumun söz konusu faturan var ise hiç korkmadan dava bile açabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurtasar

Tüketici haklarıyla ilgili bir kurumla görüşmeni tavsiye ediyorum. Senin mağdur olma durumun söz konusu faturan var ise hiç korkmadan dava bile açabilirler.
    başka bir pasaport bul ve kaydını yaptır......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

2000 tl lik telefona bide pasaport işiyle mi uğraşıcam yurt dışı alırdım daha iyi o zaman.

quote:

Tüketici haklarıyla ilgili bir kurumla görüşmeni tavsiye ediyorum. Senin mağdur olma durumun söz konusu faturan var ise hiç korkmadan dava bile açabilirler.

bi kaç gün içinde düzeltilmezse başvurcam. faturası mevcut. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

2000 tl lik telefona bide pasaport işiyle mi uğraşıcam yurt dışı alırdım daha iyi o zaman.

quote:

bi kaç gün içinde düzeltilmezse başvurcam. faturası mevcut. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    hızlıaldan aldıgım iphone 4 - 7 ay ıcınde ıkı kez kapatıldı
    acık oldugu zmanda yolcu beraberı cıhaz olarak gozukuyor
    yanı kacak urun satıyorlar

cıhaz hala kapalı :(

faturası mevcut

ızlemem gereken yol nedır?

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

hızlıaldan aldıgım iphone 4 - 7 ay ıcınde ıkı kez kapatıldı
    acık oldugu zmanda yolcu beraberı cıhaz olarak gozukuyor
    yanı kacak urun satıyorlar

cıhaz hala kapalı :(

faturası mevcut

ızlemem gereken yol nedır?

Alıntıları Göster
    yurt içi diyerek yurtdisi cihaz satildi seklinde dava acarsaniz paranizi geri alabilirsiniz buyuk ihtimal. Bu biraz dolandiriciliga giriyor gibi birsey olmus hukuuktan anlayanlar daha iyi bilir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 5 Eylül 2011; 13:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

yurt içi diyerek yurtdisi cihaz satildi seklinde dava acarsaniz paranizi geri alabilirsiniz buyuk ihtimal. Bu biraz dolandiriciliga giriyor gibi birsey olmus hukuuktan anlayanlar daha iyi bilir ama.

evet tekrar 30 gündür kapalı olan hızlıal fiyaskosu.
    aslında işin aslı kampanya(1.90 tl) telefonları bu kapananlar. yani paramızı verseler bi işe yaramaz tüketici hakları en mantıklısı. başvurmaya gidemeyecek kadar yoğunum. sadece öğle aralarım var ama bakalım nolcak.... bu arada Mc0rco özel mesaj attım. cevap bekliyorum... önerisi olan varsa bekliyorum...
  • quote:

quote:

aslında işin aslı kampanya(1.90 tl) telefonları bu kapananlar. yani paramızı verseler bi işe yaramaz tüketici hakları en mantıklısı. başvurmaya gidemeyecek kadar yoğunum. sadece öğle aralarım var ama bakalım nolcak.... bu arada Mc0rco özel mesaj attım. cevap bekliyorum... önerisi olan varsa bekliyorum...

Alıntıları Göster
    tuketıcı hakları hakem heyetıne gore zaten
    anca para ıadesı :(

yaabılecek bırsey yok
    bırkez daha kapandıgında actırabıldıler ama
    busefer pasaport sahıbını bulamadılar demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 14 Eylül 2011; 12:50:21 >

• quote:

quote:

en azindan bedavaya i4 kullanmis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

quote:

quote:

en azindan bedavaya i4 kullanmis olursun

Alıntıları Göster
    Aslında parayı vermeleri daha iyi neden diye sorarsanız kullandığınız telefon yanınıza kar kalmış oluyor sizde gider şey alırsınız

şeyin ne olduğunu söylemiyorum forum ve ben artık bu öneriden sıkıldık.Şeyi bekle hacı daha iyi olacak bu sefer en az 5 aydır söylüyorlar daha iphone 4 türkiyeye girince bile ben şeyi bekleyeceğim.iphone 4 iyi değil diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

Aslında parayı vermeleri daha iyi neden diye sorarsanız kullandığınız telefon yanınıza kar kalmış oluyor sizde gider şey alırsınız

şeyin ne olduğunu söylemiyorum forum ve ben artık bu öneriden sıkıldık.Şeyi bekle hacı daha iyi olacak bu sefer en az 5 aydır söylüyorlar daha iphone 4 türkiyeye girince bile ben şeyi bekleyeceğim.iphone 4 iyi değil diyorlardı

verecekleri para 1 lira 90 kurus...

bu iphonelar 1 lira 90 kurusa kampanyadan kazanılmıstı

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

verecekleri para 1 lira 90 kurus...

bu iphonelar 1 lira 90 kurusa kampanyadan kazanılmıstı

Alıntıları Göster
    kaçak telefon getirip satmak yasal olmasa gerek.bide 2 yıl garantili deyip satmak. vardır bir yaptırımı tabiki de biz bilmiyoruz diye düşünüyorum. hızlıal bir kampanya yapıyosun bari eline yüzüne bulaştırma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.