evet 3g de ilk saçmalıyısı bugun 100 km ıle gıderken oldu karsıdan gelen ses sapıttı :S sevindirecek yanı ise asansorde 1 cubuk olmasına ramen gayet ıyı cekti.
eger 5 dis te yanıyorsatelefon %80%100 oranında baz istasyonunda sinyal alıyordur. bir dis yanıyorsa %20 oranında alıyordur. muhtemel konusmak icin (baz istasyonu - tel. bilgi alısverisi sinyal gucu)yuzde 10 yetiyordur.
telefonun tum dıslerının yanmasına ragmen konusamyorsan bu istasyonuun aynı anda max sayıdaki cep telefonuna sagladıgı hızmetten kaynaklanır o yuzden konserlerde full cekmesine ragmen konusamazsın
2010 40. Hafta uretim iphone 4 kullaniyorum. Teknik sebeplerini bilmiyorum ama ozellikle 3g acikken evimde cok ciddi sinyal kaybi ve cekmeme sorunu yasiyorum. Solak olmamdan oturu normal konusma durumunda elimin pozisyonu sinyal alimimi etkileyip azaltiyor. 3g kapandigi anda sorun kalmiyor. Teknik olarak bilgim olmasada ana sorunun 3g altyapisiyla ilgili oldugu kaatindeyim.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. simdi benim cihaz evde 1 bar cekiyor. vodafone operator. iş yerimde full cekiyor. elimle tuttugumda da azalmıyor hep full cekiyor. bende anten sorunu var mı bu durumda yok mu? bilgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar kaçıncı hafta cihazlarda bitti bu sorun eyer bittiyse alacam ama sırf şu konudan huylanıyorum yaa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme