Şimdi Ara

iphone 4 yeni gelen partilerde anten sorunu kalktımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittiğim timlerde voda shoplarda yeni gelen iphone 4 lerde anten sorununun olmadığnı söylediler bu doğdurumudur bilgisi olan bi arkadaş varmı

• Geçen hafta timden iphone 4 aldık,anten sorun var. 41.hafta
  • başka bi sorun varmı hocam telefonda sensor sorunuyla sarı ekran felan gibi
  • Vodafone Red musteri yetkilim (yuz, yuze gorustum) 2. Parti gelecek mallarin sorunu giderilmis olarak uretilecegi bilgisini vermisti. Bu arada 2. parti urun daha gelmedi diye biliyorum
  • peki hocam bu ikinci parti kaçıncı hafta üretimi olucak bi bilgin varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Vodafone Red musteri yetkilim (yuz, yuze gorustum) 2. Parti gelecek mallarin sorunu giderilmis olarak uretilecegi bilgisini vermisti. Bu arada 2. parti urun daha gelmedi diye biliyorum

neye dayanarak bunu dedi. bu ciddi bir iddia eğer böyle bir durum varsa aynı araba servislerindeki gibi bana yolladıkları kontratlı telefonu kendilerine yollar.yeniden güncellenmiş telefonu isterim.net bilgi döküman kaynak gösterirsenizde sevinirim.söz uçar yazı kalır diye bir söz var.bana biraz palavra gibi geldi. fakat kendinden bu kadar eminse başına çok büyük dert alır hem apple hem servisler hemde vodafone.

• uzgunum dostum bilmiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam alıcam diyorum bu tarz konular çıkıyo sonra alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambogie

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Vodafone Red musteri yetkilim (yuz, yuze gorustum) 2. Parti gelecek mallarin sorunu giderilmis olarak uretilecegi bilgisini vermisti. Bu arada 2. parti urun daha gelmedi diye biliyorum

neye dayanarak bunu dedi. bu ciddi bir iddia eğer böyle bir durum varsa aynı araba servislerindeki gibi bana yolladıkları kontratlı telefonu kendilerine yollar.yeniden güncellenmiş telefonu isterim.net bilgi döküman kaynak gösterirsenizde sevinirim.söz uçar yazı kalır diye bir söz var.bana biraz palavra gibi geldi. fakat kendinden bu kadar eminse başına çok büyük dert alır hem apple hem servisler hemde vodafone.

dostum uzgunum ama ben onun yalancisiyim (yalansa yada palavra ise eger) ben 1 e 1 bana soyleneni paylastim sadece...

• aynen hocam bende öle hadi çekme soruun neyse kılıfla hallettik dielim onuda sensor problemi oluyomu acaba onu merak ediorm
  • mantiken dusunuldugunde bu tur sorunlu telefonlar (urunler) ayipli mal sinifina girer ve degismesi lazim diye biliyorum yaniliyorsam duzeltin lutfen.
  • Senson sorunu 4.2 surumunde giderildigi soylenmis. Sorunu olan bence bu update yi beklemeli, ondan sonra servise gitmeli. Anten problemine gelince, test ederken kosullara dikkat etmek lazim. Bina icerisindeyseniz duvarlarin yapisi onemli, misal evimde 3g 4 dis cekerken anteni kapattigimda 2g ye bile dusurebildim, ama balkona ciktigimda 3g yi 2-3 disden asagi dusuremedim. Belki bulundugum yerin de buna etkisi vardir. Benim icin sonuc, normal kullanimda etkilenmiyorum ve ilerde bir sorun cikarsa cihazimi degistirmek icin bahanem simdiden hazir
  • ben 1 hafta once aldım ıphone 4 u hıc sorunu yok .. en onemlısı anten sorunu yok....
  • valla 50 hafta üretimiymiş cihaz. elımı kapatıp 1-2 dk bekleyınce 1 cubuga ındı. elım kapalıyken arama yaptım 3 cubuga cıktı bırden...
  • Ya arkadaslar söyleye söyleye tüy bitti dilimizde. Kullanıma engel olacak bir sorun yok telefonda. Ancak 3g yi açıp telefonu boğazlar gibi tutarsanız 1-2bar düşüş oluyor telefonda(bende o da olmuyor ana olanlar varmış) ama o düşüşü yasamak içinde baya uğraş vermek gerekiyor.
    1. si sadece3g şebekesinde varmış bu durum
    2. si telefonla konuşurken diyelim ki sinyal kaybı oldu zaten direk normal şebekeye geçip sinyal almaya devam ediyormuş
    3. sü 3g zaten ülkemizde henüz çok verimli altyapıya sahip olmadıgı için bütün telefonlarda 3g yi açtığınızda sinyal gücünüz de düşüş yasarsınız bu iPhone ait bir durum değil.
    Son olarak sorun diye bahsedilen olay telefonla konuşmanızı falan etkileyecek bir durum değil. Ben sinyal kaybı yasamadım hiç belkide bulunduğum yerde sinyal çok kuvvetlidir o yüzden olmuyordur bilemiyorum ama bazılarının düşündüğü gibi öyle vahim bir durum yok ortada.
    Millet zannediyor ki iPhone 4 alınca anten cekmiycek telefonla konusamiycam. Yok öyle birşey arkadaslar rahat olun.

• Msj larınız beni aydınlattı teşekkür
  • Cihaz degismedigi surece bu durum da degismez, eger siz sorun diye kabul ediyorsaniz; yeni hafta uretimi ile duzelecek bir sorun degil bu, cihazin tasarimi degisecek, anteni farkli bir yere almalari lazim, bu da cihazi en bastan yapmak ile ayni surec, bu yuzden calismalarini bu cihazi gelistirmeye degil, yeni nesili gelistirmeye ayiracaklardir. sonucta ikisi de ayni miktarda zaman alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Ya arkadaslar söyleye söyleye tüy bitti dilimizde. Kullanıma engel olacak bir sorun yok telefonda. Ancak 3g yi açıp telefonu boğazlar gibi tutarsanız 1-2bar düşüş oluyor telefonda(bende o da olmuyor ana olanlar varmış) ama o düşüşü yasamak içinde baya uğraş vermek gerekiyor.
    2. si telefonla konuşurken diyelim ki sinyal kaybı oldu zaten direk normal şebekeye geçip sinyal almaya devam ediyormuş
    3. sü 3g zaten ülkemizde henüz çok verimli altyapıya sahip olmadıgı için bütün telefonlarda 3g yi açtığınızda sinyal gücünüz de düşüş yasarsınız bu iPhone ait bir durum değil.
    Son olarak sorun diye bahsedilen olay telefonla konuşmanızı falan etkileyecek bir durum değil. Ben sinyal kaybı yasamadım hiç belkide bulunduğum yerde sinyal çok kuvvetlidir o yüzden olmuyordur bilemiyorum ama bazılarının düşündüğü gibi öyle vahim bir durum yok ortada.
    Millet zannediyor ki iPhone 4 alınca anten cekmiycek telefonla konusamiycam. Yok öyle birşey arkadaslar rahat olun.

Aynen bizim de söyleye söyleye dilimizde tüy bitti..

1. si Sorun 3G'de de var, normal GSM şebekesinde de var..

2. si Şebekenin zayıf olduğu yerlerde diğer yüzlerce marka ve model normal bir şekilde konuşturmaya devam ederken Iphone 4 ŞEBEKEDEN DÜŞÜYOR ve ARANILINCA ULAŞILAMIYOR....

3. sü'ne kesinlikle ben de katılıyorum.. Tüm marka ve modellerde 3G şebekesi yeterli olmadığından verim alamıyorsunuz.. Ama iphone 4'ün sorunu bu değil zaten...

Sizin bulunduğunuz yerde anlaşılan sinyal çok kuvvetli.. ve Iphone 4 alınca evet sinyalin zayıf olduğu yerlerde konuşamama ihtimaliniz çok çok yüksek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 3 Ocak 2011; 10:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reason

quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Ya arkadaslar söyleye söyleye tüy bitti dilimizde. Kullanıma engel olacak bir sorun yok telefonda. Ancak 3g yi açıp telefonu boğazlar gibi tutarsanız 1-2bar düşüş oluyor telefonda(bende o da olmuyor ana olanlar varmış) ama o düşüşü yasamak içinde baya uğraş vermek gerekiyor.

Aynen bizim de söyleye söyleye dilimizde tüy bitti..

1. si Sorun 3G'de de var, normal GSM şebekesinde de var..

2. si Şebekenin zayıf olduğu yerlerde diğer yüzlerce marka ve model normal bir şekilde konuşturmaya devam ederken Iphone 4 ŞEBEKEDEN DÜŞÜYOR ve ARANILINCA ULAŞILAMIYOR....

3. sü'ne kesinlikle ben de katılıyorum.. Tüm marka ve modellerde 3G şebekesi yeterli olmadığından verim alamıyorsunuz.. Ama iphone 4'ün sorunu bu değil zaten...

Sizin bulunduğunuz yerde anlaşılan sinyal çok kuvvetli.. ve Iphone 4 alınca evet sinyalin zayıf olduğu yerlerde konuşamama ihtimaliniz çok çok yüksek...

Hocam normal şebekede de sorununuz varsa o zaman sizin telefonda yada simkartta bir sorun var. Bu kadar vahim bir sorun yaşayan duymadım hiç.
    Sizde kesinlikle sorun var. Benim orda sinyal kuvvetli derken tabi bende sabit bir noktada durmuyorum. Ama hiç sorun yasamıyorum.
    Anladığım kadarıyla siz tutuşa bağlı sorundan çok genel bir çekme sorunu yasıyorsunuz.
    Ancak bahsettigimiz sorun iphone4 lerde antene dokunuldugunda ortaya çıkan sinyal düşüşleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 3 Ocak 2011; 19:15:22 >

• kasım ayında ingiltere app storedan aldığım i4 32 gb telefonumda sinyal problemi ya da sensör problemi yaşamıyorum....

arkadaşlarında bahsettiği gibi Edge de 5 bar dan 4 ü yanarken .. 3G yi açtığımda bu 1-2 bar düşebiliyor ki buda 3G altyapısının yeni olması sebebiyle birçok yerde farklılıklar gösterebiliyor.... ancak sinyal düşüklüğü gözlediğimde bile hattımda hiç bir kesilme yaşamadan rahatlıkla konuşabiliyorum....

ayrıca aşağıdaki ufak bilgilendirmeyi de okumanızı öneririm... telefonumuzdaki bar seviyelerine bakarak sinyal iyi kötü demek sanırım yanlış olur bu açıklamadan sonra.....

iphone 4 yeni gelen partilerde anten sorunu kalktımı

Cep telefonlarında sinyal tam çektiği zaman (tüm bloklar yandığı zaman) telefonun tam olarak çektiği ve yüksek performans ile görüşme yapılabileceği düşünülür. Oysa sinyalin gücü, yanan bloklardan anlaşılmaz; zira trafiği yoğun olan bir baz istasyonunda da şeritleri tam olarak görebilmek mümkün; ancak bu güçlü bir sinyalin kullanıcıya sunulduğu anlamına gelmiyor.

kaynak:
    hurriyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 3 Ocak 2011; 14:15:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.