merhba arkadaslar öncelikle özür dilerim ben 1 aydır heryerde bakıyorum ama herseyı de denedim bir türli beceremedim bu site daha cok önüme çıktı ve belkı burdan yardım alabilirim
iphone 4 yurdışından geldi abimin arakdası getrmiş ama nerden alındı bilmiyorum ben askerden yeni geldim tabi bilmiyordum salaklıgıma geldi gıncelledim sonra farkettım kayt kolaydır dedım ama olmadı sonra iphon servisine verdim ve 1 aydır oldu olucak diorlar 4.2.1 sürüm yukledi ama sim kartını gormuyo bir cubuk gozukuyo sım hatası felanda yazmıyo ama sebekede gelmıyo bana yardım edebılecek biri varsa cok sevinirim tekrar ozur dılerım cidden forumu dolastım ama hepsını yaptım olmadı bilgili biri bana yardim edebilirmi...
IMEI kaydı var mı?
evet var
modem firmware kaç ? ios versiyon kaç? model numarası ne? hakkında kısmından bakabilirsiniz?
model:mc608ll firewall:04.12.01
yardim edebilicek kimse yokmu :((
hocam o att sim kilitli acılmaz servis yok uyarısı alırsınız versiyon yükseldiiği için gelmez sebeke bendede aynısı var gevey yada att den actırmayı deneyin
aynen bende de 4.12.01 ios5.1 güncellendi tel oldu ıpod....gevey bekleyeceğiz sam uygulamasıda kapandı.....att lere bişeyler yapıyorlar ama hiç birşey anlamadım yok amerikayı arıyorsun konuşup 10 güne açtırıyorsun fala....neyse ios5 gevey çıkar herhalde yakın zamanda inşaallah...
Gevey Turbo Simcard,Gevey Pro yada Gevey Pro Supremewww.ebay.co.uk den paypal ile sipariş ver.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme