Şimdi Ara

iphone 4de ios5.0.1 sonrası felaket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçenlerde benim oğlanın aklına uyup iphone 4'ümü işletim sistemini ios 4den ios5e güncelledim (apple'in sitesinden). Sonra cihaz sim kartımı tanımadı. Turkcellciye gittim, bu artık ipod oldu, dedi.Bu esnada tüm telefon rehberim de buharlaştı.
    Bu konuların çok acemisiyim, durum nedir, nasıl bir program gelmesi bekleniyor onu da bilmiyorum. Birisi allah rızası için kısa da olsa açıklayabilir mi?

• Telefonunuz simkilitliymiş. Hangi operatör olduğunu öğrenip o operatöre ulaşarak bir çözüm bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmis olsun cihazınız geveyliydi galiba sürümü yükselttiğiniz için gevey uyumlu olmadı cihazınız kitlenmis(baseband yükselmiş)
    gevey:kitli olan cihazlara takılan aparat ile telefon hatla kullanılmaz haldeyken her hatla çalışır hale gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz'ın u.s.a ise geçmiş olsun..

• Söylemiş olduğum gibi turkcell yüzüme bile bakmadı. Dediler ki bize getirseydin custom yükler idik, ancak şimdi geçmiş olsun.
    Öte yandan geveyli olup olmadığını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent21

Söylemiş olduğum gibi turkcell yüzüme bile bakmadı. Dediler ki bize getirseydin custom yükler idik, ancak şimdi geçmiş olsun.
    Öte yandan geveyli olup olmadığını bilmiyorum.

sim kartin altinda bi aparat varsa o geveydir.

eger geveyliyse 5.1.1 icin gevey cikti die biliyorum bi arastirin.

• Ayarlar genel hakkinda dan model numarasini yazar misin?

• Cihazım geveyli değilmiş. Ayarlara giremediğim için model numarasını bilemiyorum. Bu arada bir yerlerde absinthe 2..0 buldum, kurdum, ancak telefonu bağlayınca cihazımın aktive olmadığını söylüyor.
    Herhangi bir fikri olan var mı?
  • quote:

Cihazım geveyli değilmiş. Ayarlara giremediğim için model numarasını bilemiyorum. Bu arada bir yerlerde absinthe 2..0 buldum, kurdum, ancak telefonu bağlayınca cihazımın aktive olmadığını söylüyor.
    Herhangi bir fikri olan var mı?

www.kilitsiz.com girip imei kısmından bilgileri yazarsaniz yardımcı oluruz

• imei bilgisini nasıl bulabilirm?
  • imei bilgisini buldum ve sizin verdiğiniz bağlantıdan AT&T carrier olduğunu gördüm
  • Takip edeyim bakalım...
  • quote:

imei bilgisini buldum ve sizin verdiğiniz bağlantıdan AT&T carrier olduğunu gördüm

Cihazınız AT&T sim kilitli çeşitli unlock servisi verenler var IMEI numarasını onlara veriyorsunuz 1-2 iş günü içinde açıyorlar, sürüm güncelleme korkunuz vsde olmaz hem.

http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock-Code-Service-for-AT-T-USA-Apple-iPhone-3-3G-3GS-4-4S-Permanent-/190688691066?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c65ee837a

Bundan 1 ay önce AT&T ye IMEI veriyordunuz ücretsiz açıyorlardı ancak şimdi çok zorlaştı.Bu arkadaştan geçenlerde arkadaşım açtırmıştı 199$ karşılığında sizde telefonu Factory Unlocked yaptırabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.