Şimdi Ara

iphone 4gs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiare -- 5 Ocak 2012; 23:00:29 >

• ne kadar guzel bir konu
  • iPhone 4gs yenimi cikti
  • Saka gibi. Acilmis bir ton konu var. Her alan konu acsa yandık.
  • ekranı dokunmatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadasım sınırı aşmıyalım ben artniyetsiz konu açtım cevap verirsin veya vermezsin yardımcı olur veya olmazsın ama bos bos konusmak hobi olmuş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

iPhone 4gs yenimi cikti

Aynen 4s'ten sonra yeni bi versiyon mu çıktı ki? :D

Hem böyle bi konu ve ne gibi bi yorum bekliyosun? Benzerlerini zamanında bende açmıştım ama sonra yaşadığım soru ve sorunlara göre o tek başlığı güncelleyerek arkadaşlardan bilgi aldım sorularıma cevap buldum...

"Telefon aldım yorumlarınızı bekliyorum." demek nasıl bişey ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

görgüsüz müsün birader bize ne yani senin ne aldığından.sanki çok değişik bir alette yorum bekliyorsun.

birader bunun görgüsüzlükle ne alakası var ? ürünü kullanan arkadaşlardan yorum inceleme vs istedim .zaten mesajının niyeti son cümlenden belli oluyor ürünün değişik olması veya olmamasına göremi konu açıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiare

quote:

görgüsüz müsün birader bize ne yani senin ne aldığından.sanki çok değişik bir alette yorum bekliyorsun.

birader bunun görgüsüzlükle ne alakası var ? ürünü kullanan arkadaşlardan yorum inceleme vs istedim .zaten mesajının niyeti son cümlenden belli oluyor ürünün değişik olması veya olmamasına göremi konu açıcam

acilmis dunya kadar ayni amacli konu var bi de ben acayim mi dedin..kim arastiracak benim basligima yazsinlar mantigi mi..

• quote:

arkadasım sınırı aşmıyalım ben artniyetsiz konu açtım cevap verirsin veya vermezsin yardımcı olur veya olmazsın ama bos bos konusmak hobi olmuş artık

Alıntıları Göster
    hocam forumun mantığıyla tamamen ters bir şekilde konu açmışsın. bize ne aldıysan aldın şu forumu takip eden herkes ya bir iphone aldı ya da alacak hadi hepimiz konu açalım amaçsızca...
    bir de bu duruma kızanlara laf yetiştiriyorsun yazık cidden

ayrıca neyin tavsiyesini yorumunu bekliyorsun. almadan önce araştırmadın mı forumu onbinlerce konu var okumadın mı almadan önce alacağın ürünle ilgili yorumları? gösteriş için aldıysan bilemem ama o kadar para verip araştırmayı aldıktan sonra bile yapmıyorsun ve milletin senin yerine araştırıp buraya yazmasını bekliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 5 Ocak 2012; 22:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

quote:

acilmis dunya kadar ayni amacli konu var bi de ben acayim mi dedin..kim arastiracak benim basligima yazsinlar mantigi mi..

yok birader bendeki hem kullananlar yardımcı olur mantığıydı sizdekide laf olsun torba dolsun mantığı sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok birader bendeki hem kullananlar yardımcı olur mantığıydı sizdekide laf olsun torba dolsun mantığı sanırım

pardon affet biz bilemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsenel

ekranı dokunmatik

• quote:

quote:

quote:

quote:

o "laf olsun torba dolsun" lafını bizim söylememiz lazım ama neyse.

hadi diyelim iyi niyetli açtın, demezler mi adama ürünü aldıktan sonra yorumu okusan ne olur okumasan ne olur diye.
    imzasına sistemini, telefonunu yazarak hava atmaya çalışanlardan hiçbir farkınız yok bari konuyu sildirinde uzamasın
    daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayın forumda çok eski değilim fakat bu konuyu art niyetle ve ya görgüsüzlük olsun diyede açmadım daha kullananlar tarafından daha iyi bilgilenirim ve bir sorunu varsa öğrenmekti amacım hayırlı olsun ve yada iyi ,kötü seçim yapmıssın demek yerine bunları söylemek ne kadar doğru orasınada siz karar verin tekrar kusura bakmayın.
  • Kısa ve öz olmuş hmm, bir de adı doğru olsa
  • quote:

yanlıs anlasıldıysam kusura bakmayın forumda çok eski değilim fakat bu konuyu art niyetle ve ya görgüsüzlük olsun diyede açmadım daha kullananlar tarafından daha iyi bilgilenirim ve bir sorunu varsa öğrenmekti amacım hayırlı olsun ve yada iyi ,kötü seçim yapmıssın demek yerine bunları söylemek ne kadar doğru orasınada siz karar verin tekrar kusura bakmayın.

Hocam iyi güzel diyosun ama bu konuyu açmadan önce açılmış onlarca konuya bi gözatsaydın... Oraları okusaydın.

En azından 4gs diye bişeyin varolmadığından haberdar olurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

quote:

Hocam iyi güzel diyosun ama bu konuyu açmadan önce açılmış onlarca konuya bi gözatsaydın... Oraları okusaydın.

En azından 4gs diye bişeyin varolmadığından haberdar olurdun

Alıntıları Göster
    şair burda sevgiliye seslenmektedir. bu arada hayırlısı olsun telefonun. ama önce bi konuları araştırsaydın da öyle konu açsaydın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Ölmemiş vurun.

Mukemmel bir espri. Koptum:))

Neyse arkadaslar birbirimizi kırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Ölmemiş vurun.

Mukemmel bir espri. Koptum:))

Neyse arkadaslar birbirimizi kırmayalım.

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.