Şimdi Ara

İphone 4S 2680 Mah Gold Batarya Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkes gibi 4S ile ilgili batarya sorunum var maalesef. Forumdaki bir çok konuyu okudum ve gittigidiyordaki bir batarya dikkatimi çekti. Acaba kullanan veya fikri olan varmıdır diye.

Ürün : İphone 4S 2680 Mah Gold Batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erpay -- 23 Ekim 2013; 12:34:39 >

• Bana da ilerde lazım olacak. Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseden ses çıkmayınca kendim denemeye karar verdim. Artık gelince sonucu ben yazarım buraya.

• Bu satırları size bataryanın ikinci gününden yazıyorum :) devamında ne olur nasıl dayanır bilmiyorum ama başlangıç için gayet iyi izlenim bıraktı bende. Kısacası almayı düşünenlere tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: erpay

Bu satırları size bataryanın ikinci gününden yazıyorum :) devamında ne olur nasıl dayanır bilmiyorum ama başlangıç için gayet iyi izlenim bıraktı bende. Kısacası almayı düşünenlere tavsiye ederim..

Ne kadar farketti hocam ?

• Gün içerisindeki kullanımıma göre 1-1,5 gün civarında gidiyor. Daha önceki bataryamı her fırsatta şarj ettiğimi düşünürsek gelişme var ancak orijinal batarya gibi performans beklemek tabi ki hayal olur. Genel olarak memnunum ve orijinal ile kıyaslayacak olursam %65 civarı bir not veririm herhalde (şu anki haliyle)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.